ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند
سرخط خبرها

شهرداری مشهد در آستانه اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی (۸ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۸۶۶۵
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۶
شهرداری مشهد در آستانه اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی (۸ مرداد ۱۴۰۴)
مدیر توسعه خدمات و مدیریت دارایی‌های معاونت اقتصادی شهرداری مشهد از جذب سرمایه گذار برای احداث نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۰ مگاوات در مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ملیحه رئیس السادات با اعلام این خبر افزود: شهرداری مشهد در راستای سیاست‌های توسعه پایدار و حمایت از انرژی‌های تجدیدپذیر، از سال گذشته احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰ مگاوات در آرامستان بهشت رضوان مشهد را در دستور کار خود قرار داد.
 
مدیر توسعه خدمات و مدیریت دارایی‌های معاونت اقتصادی شهرداری مشهد ادامه داد: این پروژه که با هدف کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی، ارتقاء تاب‌آوری انرژی شهری تعریف شد، با آغاز فرآیند جذب سرمایه‌گذاران و جلب مشارکت بخش خصوصی به مرحله اجرایی نزدیک شده است. 
 
رئیس السادات تصریح کرد: پروژه نیروگاه خورشیدی مشهد نمادی از تلفیق سرمایه‌گذاری مسئولانه و برنامه‌ریزی زیست‌محیطی است. این طرح، با تولید حداقل ۱۸ گیگاوات‌ساعت برق پاک در سال، علاوه بر کاهش وابستگی به منابع انرژی فسیلی، در بلندمدت نیز منجر به ایجاد درآمد‌هایی پایدار برای مدیریت شهری و شهرداری می‌شود. 

وی اظهار کرد: فراخوان عمومی شناسایی سرمایه گذار این پروژه در تیرماه سال جاری منتشر شد که پیشنهادات متعددی از متقاضیان دریافت شده است و در حال حاضر در مرحله بررسی فنی، مالی و حقوقی قرار دارند.
 
مدیر توسعه خدمات و مدیریت دارایی‌های معاونت اقتصادی شهرداری مشهد گفت: آورده شهرداری در این پروژه که بر اساس مدل مشارکت طراحی‌شده، تامین ۵۰ درصد از هزینه احداث نیروگاه را به‌صورت غیرنقدی (از طریق واگذاری املاک و مستغلات) است که پس از پایان فاز ساخت محاسبه و پرداخت خواهد شد.

رئیس السادات افزود: در دوره بهره‌برداری پروژه نیز، شهرداری بر اساس توافق طرفین و آنالیز اقتصادی پروژه از درآمد‌های ناخالص نیروگاه، سهم خواهد داشت.
 
وی تصریح کرد: انتظار می‌رود با انتخاب نهایی سرمایه‌گذار و آغاز عملیات اجرایی، این پروژه تا پایان سال آینده به بهره‌برداری برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->