بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س) ۵ تا ۱۰ درصد سهمیه حج کشور به ایثارگران اختصاص دارد | حج برای این قشر رایگان نیست حذف مالیات چادر مشکی و اجرای نصفه‌ونیمه یک مصوبه! توضیحات رئیس سازمان حج و زیارت درباره جزئیات حج تمتع ۱۴۰۵ خدا را، خدا نمی‌دانیم! «شفاعت» بالی برای پرواز تا قرب الهی | نگاهی به حکمت۶۳ نهج‌البلاغه در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت‌یزدی معاون استاندار خراسان رضوی: اداره کشور در جنگ ۱۲روزه به دست رهبری، نماد رهبری مقتدر و اتحاد مقدس ملت ایران بود بخش ویژه جشنواره ملی ادبی «واج» به آثار حوزویان اختصاص یافت آیینه تمام‌نمای فاطمی | بررسی برخی ابعاد شخصیتی و ویژگی‌های حضرت زینب کبری(س)
سرخط خبرها

دروغ جدید معاندین درباره زیارتنامه برای رهبر انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۵۴۶۶۴
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۵
دروغ جدید معاندین درباره زیارتنامه برای رهبر انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع)
برخی رسانه‌های معاند با تحریف بخشی از مراسم خطبه‌خوانی، آن را «زیارتنامه برای رهبر انقلاب» عنوان کردند و تلاش داشتند فضای معنوی این آیین مذهبی را به حاشیه بکشانند.

به گزارش شهرآرانیوز، اخیراً آیین خطبه‌خوانی در شب شهادت امام رضا علیه‌السلام طبق سنت دیرینه در حرم مطهر رضوی برگزار شد. برخی رسانه‌های معاند با تحریف بخشی از این مراسم، آن را «زیارتنامه برای رهبر انقلاب» عنوان کردند و تلاش داشتند فضای معنوی این آیین مذهبی را به حاشیه بکشانند.

محسن هوشمند، مسئول مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی، با رد این فضاسازی‌ها تأکید کرد: مراسم خطبه‌خوانی سابقه‌ای چندصدساله دارد و سالی دو بار در حرم مطهر اجرا می‌شود. بخش پایانی این آیین به قرائت «خطبه شهادت» اختصاص دارد که در آن، همچون گذشته، پس از ثنای الهی و مدح اهل‌بیت علیهم‌السلام، برای شادی روح امام خمینی (ره) و سلامتی و توفیق رهبر معظم انقلاب دعا می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->