راهکارهایی برای گذار بهتر از سالمندی | نه تجربه داریم، نه آماده ایم دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد
سرخط خبرها

نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق

  • کد خبر: ۳۶۳۳۰۷
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلب و عروق
فلفل سبز به عنوان یکی از سبزیجات پرمصرف، سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که مصرف منظم آن نه تنها به تقویت سیستم ایمنی و سلامت قلب کمک می‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، این گیاه سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که مصرف آن به بهبود عملکرد بدن و پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها کمک می‌کند.

مطالعات نشان می‌دهد مصرف فلفل سبز با کاهش سطح کلسترول بد و تری‌گلیسیرید خون، از گرفتگی رگ‌ها جلوگیری می‌کند و این ویژگی باعث می‌شود احتمال ابتلاء به فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی به طور قابل توجهی کاهش یابد.

وجود ویتامین C و A در فلفل سبز نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد. این دو ویتامین بدن را در برابر عفونت‌ها مقاوم می‌سازند و همچنین به حفظ سلامت پوست، چشم و مخاط‌ها کمک می‌کنند.

فلفل سبز خاصیت ضدباکتریایی داشته و مقاومت دستگاه گوارش در برابر عفونت‌ها را بالا می‌برد. این گیاه با تحریک ترشح بزاق و اسید معده موجب افزایش اشتها و بهبود فرآیند هضم می‌شود.

خبر‌ها حاکی از آن است که فلفل سبز به عنوان یک مسکن طبیعی در کاهش درد‌های شدید از جمله میگرن مؤثر است و علاوه بر این، ترکیبات ضدالتهابی آن برای تسکین بواسیر‌های ملتهب نیز مفید گزارش شده است و فلفل سبز با افزایش جریان خون در پوست سر، ریزش مو را کاهش می‌دهد. همچنین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کنند.

با وجود فواید بی‌شمار، متخصصان توصیه می‌کنند افراد مبتلا به آلرژی‌های پوستی یا مشکلات گوارشی از مصرف بیش از حد فلفل سبز پرهیز کنند؛ چرا که زیاده‌روی در خوردن آن می‌تواند علائم حساسیت را تشدید کند.

فلفل گیاهی است بوته‌ای و یک ساله که زادگاه اصلی آن سواحل آمریکاست و ساقه‌های بوته فلفل تا ارتفاع ۷۰ سانتی متر می‌رسد و برگ‌های آن به رنگ سبز تیره و کشیده و نوک تیز هستند و گل‌ها به رنگ سفید و به صورت تکی و جدا از یکدیگر در انتهای ساقه نمایان می‌شوند. میوه این گیاه که همان فلفل باشد در دو نوع خوراکی و زینتی دیده می‌شود.

فلفل در رنگ‌های سرخ، سبز، زرد و بنفش و به اشکال نازک کشیده، ضخیم و گوشتی کشیده، ضخیم و گوشتی کوتاه، کروی و گیلاسی شکل، بیضوی، کروی و گوجه‌ای شکل دیده می‌شود.

فلفل سبزبه عنوان جزء اصلی رژیم غذایی آمریکایی و هندی شناخته می‌شود و فلفل سبز حاوی کپسایسین، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B، ویتامین E ویتامین K، آهن، منیزیم و پتاسیم و مس است و علت اصلی مزه تند فلفل به دلیل وجود نوعی آنتی اکسیدان به نام کپسایسین است.

مصرف فلفل سبز بدن را در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و باعث کاهش خطر ابتلاء به سرطان می‌شود و کپسایسین موجود در فلفل سبز تند باعث کاهش سطح کلسترول بدن می‌شود و مقدار بالای ویتامین‌های موجود در آن روند پیری را کاهش می‌دهد.

فلفل سبز در دو نوع شیرین و تند وجود دارد؛ نوع تند آن به واسطه وجود کپسایسین می‌تواند خواص بیشتری داشته باشد ولی خواص فلفل سبز که در ادامه می‌آید به صورت مشترک جزو خواص انواع فلفل شیرین و فلفل تند محسوب می‌شود.

بهبود خلق و خو، مصرف فلفل سبز باعث ترشح هورمون آندورفین در مغز شده و منجر به شادی فرد می‌شود و حمایت و تحریک سیستم قلبی عروقی، پیشگیری از تصلب شرائین و فشار خون، پایین آوردن کلسترول و تری گلیسرید. تحقیقات نشان داده است افرادی که هر روز هنگام غذا فلفل سبز مصرف می‌کنند خیلی کمتر نسبت به دیگران به بیماری‌های قلبی عروقی دچار می‌شوند.

مسکن موضعی و بهبود دهنده میگرن و سردرد

خاصیت ضد باکتری فلفل سبز باعث افزایش مقاومت بدن در مقابل عفونت‌های معده و روده است و می‌تواند اسهال عفونی را درمان کند و التهاب و درد بواسیر را کاهش دهد و فلفل سبز به عنوان داروی ضد ریزش مو به کار می‌رود و از فولیکول مو در برای اثرات مضر دی هیدروتستسترون محافظت می‌کند. فلفل حاوی سیلیکونی طبیعی است که جریان خون را به سمت پوست سر و فولیکول‌های مو افزایش می‌دهد و باعث افزایش و تقویت رشد مو می‌شود.

فلفل سبز غنی از آنتی اکسیدان‌هایی است که به حفظ ایمنی بدن در برابر سرطان کمک می‌کند و فلفل سبز سطح قند خون را تنظیم می‌کند بنابراین برای افراد دیابتی بسیار مفید است.

مقادیر بالای فیبر خوراکی موجود در آن به پاکسازی روده‌ها کمک کرده و از یبوست پیشگیری می‌کند و خواص ضد التهابی فلفل سبز به تسکین درد و تورم بیماری‌های استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید کمک می‌کند.

مقادیر بالای ویتامین A و C باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده و با افزایش غشای مخاطی سالم در مسیر بینی و ریه‌ها از بدن در برابر عوامل بیماری زا به خصوص بیماری‌های سیستم تنفسی و ریه‌ها محافظت می‌کند و وجود ویتامین E بالا در فلفل سبز باعث عملکرد بهتر تولید چربی طبیعی پوست شده و به بهبود شرایط پوست کمک می‌کند و محتوای بالای کلسیم و ویتامین K در فلفل سبز به کاهش خطر ابتلاء به پوکی استخوان کمک کرده و به حفظ سلامت دندان‌ها و مخاط بدن کمک می‌کند.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->