تب برفکی فروکش کرد بانک آینده سوژه جدید موافقان FATF شد پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ افزایش ۱۵ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۴ کشف تخلفات صنفی در مشهد| از رنگ زعفران تقلبی تا سوءاستفاده از آرد یارانه‌ای در نانوایی پس از حماسه ۱۲ روزه، مردم در میدان اقتصاد تنها ماندند قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | محدود شدن دامنه نوسان قیمت‌ها به دلیل رکود معاملاتی قیمت امروز سکه‌های پارسیان چقدر شد؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) افزایش شدید قیمت زعفران (۱۱ آبان ۱۴۰۴)‌ + جزئیات قیمت علت ناترازی بانک سپه چیست؟ چرا گوشت‌های تنظیم بازاری هم مشتری ندارند؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | اخطار وزارت نیرو به مشترکان پرمصرف آب کشف هزار و ۷۴۶ میلیارد و ۸۹۴ میلیون ریال کالای قاچاق در دوغارون از ابتدای سال جاری تا کنون (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رشد تقاضا در ساعت طلایی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: قطع گاز صنایع، خط قرمز دولت در زمستان امسال است بررسی وضعیت بلیت هواپیمای تهران به مشهد در آستانه سالروز شهادت حضرت زهرا (س) اختصاص یک هزار تن جو به عشایر خراسان رضوی دلار امروز در بازار آزاد مشهد چند قیمت خورد؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) بانک مرکزی به بانک‌ها فرصتی یک‌ماهه داد| شیوه‌نامه پرداخت وام باید تدوین شود رشد قیمت طلا در مشهد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | افزایش شدید سکه در یک روز! سالیانه ۱۵۰۰ تن محصولات فولادی در خراسان رضوی تولید می‌شود | راه‌اندازی بزرگ‌ترین صندوق پژوهش و فناوری کشور در استان + فیلم چهارشنبه منتظر هشتمین عرضه اولیه امسال باشید (۱۴ آبان ۱۴۰۴) + جزئیات ایران رتبه چهارم استخراج رمزارز در جهان عرضه زیاد مرغ در بازار تهران، قیمت مرغ گرم را کاهش داد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) شرایط و الزامات ثبت درخواست روادید کارگری برای اتباع قیمت امروز دینار عراق و افغانی افغانستان در بازار ارز مشهد چند است؟ (۱۱ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | خرما را چند بخریم؟
سرخط خبرها

جهاد کشاورزی: طرح ملی سرشماری زنبورستان‌ها در خراسان رضوی پایان یافت

  • کد خبر: ۳۶۴۶۷۱
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
جهاد کشاورزی: طرح ملی سرشماری زنبورستان‌ها در خراسان رضوی پایان یافت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: طرح ملی سرشماری زنبورستان‌ها در استان که از پنجم مهرماه جاری آغاز شده بود طی ۲ هفته به انجام رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید جعفری افزود: در سال زراعی گذشته با فعالیت سه هزار و ۳۹۴ زنبورستان و۳۹۱ هزار و ۷۵۷ کلنی کندو در استان شاهد تولیدات خوبی در این حوزه بوده‌ایم که نشان از ظرفیت‌های بالای خراسان رضوی دارد.

وی آمار تولیدات این زنبورستان‌ها را در این مدت سه میلیون و ۳۵۹ هزار و ۳۳۵ کیلوگرم اعلام و عنوان کرد: علاوه بر این ۸۴۰ هزار و ۹۴۲ کیلوگرم ژل رویال به عنوان یکی از ارزشمندترین تولیدات این بخش در استان تولید شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: همچنین ۸۲ هزار و ۳۸۹ کیلوگرم موم و ۲۸ هزار و ۴۶۴ کیلوگرم گرده گل در استان تولید شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: اجرای طرح سرشماری می‌تواند ما را در برنامه‌ریزی‌های دقیق و توسعه پایدار در حوزه صنعت زنبورداری استان یاری کند.

وی اظهار کرد: اگرچه در نیمه سال گذشته شاهد تاثیرات منفی خشکسالی و کاهش کندو‌های زنبور در استان بودیم، اما با کوچ به موقع کندو‌ها توسط زنبورداران به استان‌های جنوبی و تغذیه مناسب زمستانی زنبور‌ها این تاثیر نه تنها متوقف شد بلکه با افزایش شمار کندو‌ها شرایط بهتری رقم خورد.

جعفری تاکید کرد: صنعت زنبورداری علاوه بر اهمیت اقتصادی، نقش بسزایی در حفظ محیط زیست و گرده‌افشانی گیاهان و در نتیجه ماندگاری گونه‌های مختلف دارد.

بیش از ۳۳۸ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی خراسان رضوی فعالیت دارند و حجم تولید سالانه انواع محصولات باغی، زراعی و دامی این استان هشت میلیون تن است.

همچنین ۲ میلیون و ۱۳۸ هزار هکتار عرصه مستعد کشاورزی در خراسان رضوی وجود دارد و سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین در این استان زیر کشت ۸۳ نوع محصول می‌رود که ۹۰۰ هزار هکتار از این سطح مربوط به زراعت و ۳۰۰ هزار هکتار آن باغ است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->