بیش از ۲هزار بقعه متبرکه در کشور میزبان برگزاری ویژه برنامه‌های دهه ولایت ۱۴۰۴ هنوز هیچ اثر سینمایی در شأن شهید آیت‌الله بهشتی تولید نشده است رایزنی با فرودگاه نجف برای کاهش هزینه سفر عتبات عالیات حضور حجاج در منا امروز پایان می‌پذیرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) میزبانی بیش از ۵۰۰ شهر کشور در برپایی مهمانی کیلومتری غدیر کتاب «علوم قرآنی» به عنوان یکی از منابع درسی حوزه‌های علمیه کشور معرفی شد همایش «زن، زندگی، آیه ها» با محوریت حجاب و عفاف برگزار می‌شود اختتامیه چهارمین جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) برگزار می‌شود اول رضای خدا | درس‌هایی از نهج البلاغه صحتی که بدون گزند است | نگاهی به نعمت سلامتی و عافیت در دعاهای امام سجاد(ع) تحول در زیارت با نگاه تسهیل‌گرایانه دولت | دولت به‌دنبال آموزش، ترویج و تسهیل زیارت در ابعاد ملی است شهرداری مشهد میزبان نمایش میدانی «میاندار» در دهه ولایت ۱۴۰۴ | روایت هنری از خط مقدم خاموشان دفاع مقدس برنامه‌ریزی مرحله بازگشت زائران حج ۱۴۰۴ از سه فرودگاه عربستان آغاز شد حجاج بیت الله الحرام رمی جمرات سه‌گانه را آغاز کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تسهیل زیارت با نگاه کارشناسی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد، آیینه تمام‌نمای محبت علوی در دهه ولایت ۱۴۰۴ | اکران گسترده علوی در این ایام زمان اعلام وصول نامه معرفی «مدنی‌زاده» وزیر پیشنهادی اقتصاد مشخص شد خدا در وهم نمی‌گنجد | توحید و عدالت در بیان امیرالمؤمنین (ع)
سرخط خبرها

تردد ۱۱۰ کاروان شادی در روز عید سعید غدیر در مشهد | امسال سفره‌های نذری ماه محرم پهن نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۷۴۹۷
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳
تردد ۱۱۰ کاروان شادی در روز عید سعید غدیر در مشهد | امسال سفره‌های نذری ماه محرم پهن نمی‌شود
مسئول بازرسی شورای هیئت‌های مذهبی خراسان رضوی از حرکت ۱۱۰ کاروان شادی ویژه عید سعید غدیرخم در شهر مشهد خبر داد.
گروه جامعه شهرآرانیوز | حسین لوائی با اعلام این خبر افزود: برنامه‌ریزی‌های شورای هیئت‌های مذهبی بر این قرار است که فقط به ایستگاه‌هایی مجوز برپایی داده شود که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت و نذر‌ها را به‌صورت بسته‌بندی‌های بهداشتی به مردم عرضه کنند.

وی ادامه داد: در همین راستا پذیرایی فقط آبمیوه‌های پاکتی با نی و کیک‌های بسته‌بندی‌شده خواهد بود که به تعداد محدود و در نقاط مشخصی از شهر توزیع خواهد شد.

مسئول بازرسی شورای هیئت‌های مذهبی خاطرنشان کرد: در راستای ایجاد شادی و احترام به عقاید مذهبی مردم متدین مشهد و با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی، ۱۱۰ کاروان شادی در شهر و حاشیه شهر هم‌زمان با عید سعید غدیرخم حرکت خود را آغاز خواهند کرد. این کاروان‌ها با حداکثر خودرو‌های موجود و حداقل سرنشین ترددشان را آغاز می‌کنند و بنا داریم تا در مناطق حاشیه شهر، توزیع رایگان ماسک را انجام دهیم. در واقع هدف اصلی ما احترام به زحمات مدافعان سلامت و رعایت سلامت شهروندان گرامی است.

لوائی به برنامه‌های دهه نخست محرم امسال اشاره و تصریح کرد: همچنان مشغول برنامه‌ریزی برای آغاز ماه محرم هستیم و منتظر ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی از سوی ستاد ملی و استانی کرونا می‌باشیم.

وی با اشاره به محرم سال گذشته گفت: سال گذشته ۶۷۰ ایستگاه صلواتی در شهر داشتیم که نذر‌های مردم را توزیع می‌کردند. امسال بنا نداریم این تعداد از ایستگاه‌ها را داشته باشیم و تاکنون ۲۵ منطقه شهری برای برپایی ایستگاه‌های صلواتی مطالعه و بررسی شده است که منتظر تأیید آن هستیم. در این ایستگاه‌ها، چای شیرین‌شده در لیوان‌های کاغذی به مردم داده خواهد شد و غذای گرم به‌عنوان نذری، صرفا با بسته‌بندی بهداشتی و در انتهای هر مراسم روضه به مدعوین داده می‌شود و سفره‌ای پهن نخواهیم کرد.

لوائی درباره شیوه بازرسی شورای هیئت‌های مذهبی نیز خاطرنشان کرد: این شورا ۲۲۰ نیروی بازرسی دارد که به‌ازای مناطق سیزده‌گانه شهرداری و سایر مناطق مدنظر ما، به‌صورت گروه‌های ۵ تا ۶ نفره و روزانه بر حسن انجام پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌های اجتماعی نظارت خواهند کرد تا عزاداری امام‌حسین (ع) با شکوه و بدون آسیب بیماری کرونا برگزار شود.

وی به ظرفیت‌های فضای مجازی برای برگزاری مراسم‌های عزاداری محرم نیز اشاره کرد و افزود: برخی هیئت‌های ما امکان رسانه‌ای گسترده‌ای دارند و با اتکا به این توانمندی، از حضور وعاظ مطرح و پیرغلامان و مداحان اهل‌بیت (ع) استفاده خواهند کرد تا مردم علاقه‌مند هم بهره کافی را ببرند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->