برگزاری مسابقه فرهنگی «اسوه حسنه» در حرم امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۷۸۶۹۲
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲
برگزاری مسابقه فرهنگی «اسوه حسنه» در حرم امام‌رضا(ع)
مسابقه فرهنگی «اسوه حسنه»، به‌مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اداره تأمین و توزیع محصولات فرهنگی حرم مطهر رضوی، در این باره گفت: با هدف تبیین و گسترش سیره و آموزه‌های نورانی حضرت فاطمه (س)، مسابقه فرهنگی «اسوه حسنه» در میان زائران و مجاوران، اجرا می‌شود.

وی افزود: محتوای اصلی مسابقه از بروشور «اسوه حسنه» تدارک‌ دیده‌ شده است و علاقه‌مندان می‌توانند با مطالعه این اثر، در رقابت شرکت کنند.

سیدعلیرضا امین‌یزدی با بیان اینکه این مسابقه حاوی سه سؤال از محتوای مشخص‌شده است، خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان می‌توانند هم‌زمان با سالروز میلاد حضرت زهرا (س)، از ۲۰ لغایت ۲۸ آذرماه ۱۴۰۴، در این مسابقه، شرکت کنند.

امین‌یزدی گفت: امکان شرکت در مسابقه از طریق تارنمای رسمی آستان قدس رضوی به نشانی haram.razavi.ir و سامانه پیامکی برای علاقه‌مندان، فراهم شده است.

وی افزود: این مسابقه شامل جوایز ارزنده و متبرک حرم مطهر رضوی است که نتایج آن پس از پایان مهلت، به شرکت‌کنندگان اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.