تاریخ واریز حقوق مرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی | آیا معوقات فروردین در مردادماه پرداخت می‌شود؟ چرا زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص نیست؟ جزئیاتی از پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان تأمین اجتماعی گلستان | آیا بانک رفاه به تامین اجتماعی برمی‌گردد؟ بازنشستگان فرهنگی در انتظار دریافت مطالبات و مابقی معوقات همسان‌سازی هستند جزئیات صدور «دیبا کارت اعتباری» برای بازنشستگان، جانبازان و ایثارگران سرویس ایاب و ذهاب کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آستانه حذف مشارکت مدیریت شهری و مردم مشهد برای بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل نشانی ملی جغرافیایی ایران برای اماکن خراسان رضوی بایسته‌های تشکیل خانواده در دوران معاصر زنگ خطر بازماندگی از تحصیل دستگیری سارقی که از ۸ سالگی در راه زندان بود پرونده جنایی هولناک؛ همدستی نوه و دوستش برای قتل مادربزرگ پلنگ ایرانی، نگهبان باغ وحش اسرائیل را کشت شرور خطرناک تهران در دام پلیس اطلاعات ۱۶ میلیون زن متاهل داریم، اما یک میلیون زایمان انجام می‌شود | سبزوار و تربت‌جام خراسان رضوی رکورددار کمترین میزان سزارین در کشور ۷۲۵ مدرسه در خراسان رضوی درحال ساخت | کمبود معلم به ۱۸ هزار نفر رسید بیمارستان‌ها باید آمار سزارین را کاهش دهند واژگونی ون زائران ایرانی در مسیر نجف به مهران با ۱۰ مصدوم (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) درددل‌های دردسرساز  | درباره اشتباهی به نام درددل کردن با یک آشنا یا غریبه غیرهم جنس آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد + فهرست (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) زنی جوان که متهم به قتل پیرمردی ۷۲ ساله است، در بازسازی صحنه جرم: پدرم من را معتاد کرد اولیای دانش آموزان مشهدی شرکت‌کننده در آزمون سمپاد چشم انتظار پاسخ پلیس فتا مشهد در جمع خنک‌ترین مراکز استان کشور (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) تأکید معاون استاندار خراسان رضوی بر ایمن‌سازی مسیر زائران در دهه پایانی صفر بانک‌ها در صدر قطع برق مشهد درباره دکتر شیرین بیانی بانوی تاریخ‌نگار، پژوهشگر و نویسنده | راوی تاریخ با بیان شیرین روح مدارا آزادی یک محکوم به قصاص به ضمانت امام رضا(ع)
سرخط خبرها

مرگ ۱۳۰۰ ایرانی در مسافرت‌های تابستانی

  • کد خبر: ۳۹۳۳
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰
مرگ ۱۳۰۰ ایرانی در مسافرت‌های تابستانی

دیبا| چه می‌شود که باید تنها در دوماه 1300هم‌وطن را در تصادفات رانندگی تابستانی از دست بدهیم. وقتی اعلام می‌شود که چهار علت، سرعت غیرمجاز، انحراف به چپ، بی‌توجهی به جلو و خواب‌آلودگی باعث بروز 82درصد تصادف‌هاست، قطعا آداب سفر رفتن را بلد نیستیم. مگر غیر از این است که سفر می‌رویم تا حال و هوای دل و روحمان عوض شود و خستگی از تنمان برود، پس سرعت غیرمجاز چه می‌گوید، خواب‌آلودگی چه جایگاهی در این سفر دارد، هزاران بار گفته‌اند و گفته‌ایم، همه هم شنیده‌ایم که درصورت خواب‌آلودگی حتی اگر نزدیک شهرها بودید، به هیچ عنوان رانندگی نکنید و حداقل یک چرت کوتاه
بزنید.
به گفته سرهنگ ایوب شرافتی، جانشین پلیس راه کشور در دو ماه اول تابستان، حدود1300مسافر در جاده‌های کشور بر اثر تصادف جان باخته‌اند. البته این آمار کشته‌شدگان در صحنه تصادف است و اگر آمار مرگ مصدومان این سوانح در بیمارستان‌ها نیز به آن اضافه شود 30تا 40درصد باید به این آمار اضافه کرد. البته اگر در آخرین ماه تابستان قصد مسافرت دارید توجه داشته باشید که آمار تصادفات مرگ‌بار شهریور هر ساله بیشتر از تیر و مرداد است و سال گذشته 1400نفر فقط در شهریور ماه جان باختند. پس لطفا با احتیاط رانندگی کنید چرا که شما مسئول جان اطرافیانتان هستید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->