بنی صدر و رجوی چگونه از ایران فرار کردند؟ دستگیری متهمان جنایت در مقابل آرامگاه فردوسی + عکس چهار میوه را شب‌ها نخورید آموزش دستور العمل‌های بهداشتی به بیش از ۵ هزار نفر از موکب‌داران در مشهد توزیع ۱۵۶ میلیون جلد کتاب درسی در سال تحصیلی جاری | دریافت وجه از والدین در مدارس دولتی در صدر شکایت ها وقوع گردوخاک در جاده‌های شرقی خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳) امدادرسانی اورژانس به ۱۴ مورد گرمازدگی در سه روز اخیر در خراسان‌رضوی افزایش سفر‌های جاده‌ای به خراسان‌رضوی در تیر‌ماه ۱۴۰۳ انتشار فراخوان ویژه تشکل‌های مردمی برای ارائه طرح در خصوص آسیب‌های اجتماعی پرداخت هزینه‌های پروتز برای مردم زیاد است، بیمه‌های پایه اقدام کنند برای حفظ جان خود، در مناطق حفاظت‌شده شنا کنید آزادی ۱۹۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در خراسان‌رضوی از ابتدای امسال تا ۶ مرداد ۱۴۰۳ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص فروش محصولات دفع‌کننده حشره عامل بیماری تب دنگی کاهش ۱۱۰ هزار نفری دانش‌آموزان ورودی پایه اول دبستان نسبت به سال گذشته آخرین وضعیت تب دنگی در مشهد و خراسان‌رضوی (۸ مرداد ۱۴۰۳) سرگذشت تلخ جوانی که توزیع کننده مواد مخدر در مشهد شد آلوده‌ترین شهر ایران به تب دنگی کدام شهر است؟ | خطر شیوع تب دنگی در پاییز به ۲ دلیل برنامه پیشگیری از هپاتیت | «هپاتیت» منتظر نمی‌ماند افزایش ۳۸ درصدی شمار موتورلانس‌های اورژانس در مشهد افزایش ۱۶ درصدی غرق‌شدگی در کشور تاثیر درمانی بهتر و معادل استفاده از ژل موضعی سیناآمفولیش در درمان سالک روستایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا فردا
سرخط خبرها

نارسایی قلبی چه وقت به وقوع می پیوندد؟

  • کد خبر: ۴۱۸۱۹
  • ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
نارسایی قلبی چه وقت به وقوع می پیوندد؟
زمانی که قلب نتواند به طور موثر خون را به همه نقاط بدن برساند و انتقال اکسیژن به اجزای مختلف بدن با مشکل شود، بیماری نارسایی قلبی زمانی رخ می‌دهد.
بالا بودن فشار خون، سایر بیماری‌های قلبی یا بیماری‌های کلیوی باعث نارسایی قلبی نیز می‌شوند و در این بیماری اگر مایعات و نمک زیادی مصرف شود آب به بدن نرسیده و قلب سخت‌تر کار خواهد کرد.
این شرایط وضعیت بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را بدتر می‌سازد، بنابر این به منظور کاهش عوارض این بیماری باید از رژیم غذایی کم نمک و محدود از مایعات پیروی کرد.

میزان نمک را در رژیم غذایی خود کاهش دهید و از میوه و سبزیجات تازه بیشتر استفاده کنید، زیرا این مواد غذایی میزان سدیم کمی دارند و غذا‌های را انتخاب کنید که میزان نمک کمی دارند، مانند انواع گوشت‌های تازه ومرغ و ماهی به جای انواع گوشت‌های آماده و شنیتسل‌های آماده، همچنین انواع حبوبات، تخم مرغ، ماست، شیر، برنج و ماکارونی هم میزان سدیم پایینی دارند.

از چاشنی‌ها و ادویه‌های مناسب استفاده کرده و از مصرف چاشنی‌ها و عصاره‌هایی که دارای نمک هستند خودداری کنید و استفاده از آب لیموی تازه، فلفل سبز و سبزیجات معطری، چون ریحان و مرزه در ایجاد طعم موثر خواهد بود.

برچسب اطلاعات مواد غذایی را مطالعه کرده و از مصرف مواد غذایی حاوی سدیم خودداری کنید.

همچنین در زمان پخت غذا نمکدان را از دسترس خود دور و برای طعم دار کردن غذا به جای افزودن نمک به غذا از ادویه‌ها وچاشنی‌های مناسب مانند سیر، پیاز، فلفل دلمه‌ای و آب لیموی تازه استفاده و مواد غذایی فراوری شده مانند انواع کنسرو‌های گوشت، ماهی، سبزیجات، سوسیس، کالباس و ... سرشار از سدیم بوده و از مصرف آن‌ها جدا خودداری کنید.

محدود کردن حجم مایعات مصرفی در این بیماران یکی دیگر از فاکتور‌های مهم رژیمی بوده که باعث کم شدن آب در بدن و کم‌تر شدن بار کاری قلب می‌شود، این بیماران نباید بیشتر از ۲ - ۵ لیتر در روز مایعات (آب وآب میوه وشیر وسوپ و غیره) مصرف کنند.

از آنجائیکه ریسک فاکتور‌هایی مانند دیابت، بیماری عروق کرونر و فشار خون بالا در این بیماران وجود دارد، توصیه می‌شود در جهت کاهش عوارض، عوامل خطر این بیماری‌ها هم کنترل شوند و با راهنمایی متخصصان تغذیه رژیم غذایی صحیح و مناسب وضعیت بدنی خود را دریافت کرده و رعایت کنند.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->