مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرز تهیه فالوده شیرازی و کرمانی | یک حس خوب با فالوده تگری

  • کد خبر: ۴۲۵۹۲
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
طرز تهیه فالوده شیرازی و کرمانی | یک حس خوب با فالوده تگری
فالوده یا پالوده از دسر‌های یخی و خوشمزه ایرانی است که در دو نوع کرمانی و شیرازی درست می‌شود و همپای بستنی در کشورمان طرف‌داران زیادی دارد.
امیر مقدم | شهرآرانیوز؛ فالوده یا پالوده از دسر‌های یخی و خوشمزه ایرانی است که در دو نوع کرمانی و شیرازی درست می‌شود و همپای بستنی در کشورمان طرف‌داران زیادی دارد.
برای طعم و عطر بهتر این دسر خوشمزه به آن عرقیاتی مانند نسترن، اسانس آلبالو و آب‌لیموی تازه اضافه می‌کنند که این موضوع باعث ایجاد خاصیت درمانی در آن هم شده است.
 
برای نمونه، خوردن فالوده بر رفع اسهال مؤثر است، به‌ویژه اگر به آن تخم ریحان یا تخم شربتی هم اضافه کرده باشند. همچنین گلاب موجود در آن باعث ایجاد حس شادی و نشاط می‌شود. اگر این روز‌ها به دلیل گرمای هوا، زیاد هوس خوردن فالوده می‌کنید، ولی به دلیل ترس از ابتلا به کرونا قید خوردن آن را می‌زنید، پیشنهاد می‌کنیم توصیه ما را جدی بگیرید و در خانه بساط درست کردن فالوده را پهن کنید.
 
 

مواد پایه فالوده

فالوده چه شیرازی باشد چه کرمانی، مواد پایه آن یکی است: شکر، نشاسته، آب و گلاب. استفاده از لیموی تازه، زعفران، هل، شربت آلبالو و بقیه اسانس‌ها هم دلخواه است.
 
بنابراین، هزینه اصلی‌ای که برای تهیه فالوده می‌پردازید برای خرید نشاسته و شکر است.
 
یک حس خوب با فالوده تگرییک حس خوب با فالوده تگرییک حس خوب با فالوده تگری
 
 

طرز تهیه فالوده

۲ لیوان آب و یک لیوان شکر را در ظرفی بریزد و روی حرارت بگذارید. با قاشق محلول را آن‌قدر هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. کمی صبر کنید تا شربت قدری قوام بیاید. حالا وقت اضافه‌کردن گلاب است. اجازه بدهید چند جوش دیگر بخورد. بعد آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. شربت سردشده را داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. سپس آن را درون مخلوط کن بریزید تا پودر شود. شربت پودرشده را دوباره به فریزر برگردانید.
 
۲ لیوان آب را درون ظرفی بریزید و ۳۰۰ گرم نشاسته به آن اضافه کنید. نشاسته که حل شد، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آبش تبخیر و نشاسته کشدار و غلیظ شود. درون ظرف بزرگ دیگری مقداری آب و یخ بریزید. سپس نشاسته کشدار و غلیظ را با فشار دست یا قاشق از درون آب‌کشی با سوراخ‌های ریز عبور دهید. زیر آب‌کش باید ظرف بزرگ آب و یخ را بگذارید تا رشته‌های نازک نشاسته مستقیم روی یخ‌ها بریزند. رشته‌ها را درون یخ زیر و رو کنید تا خوب سفت شوند.
 
رشته‌ها را از یخ بیرون بیاورید و درون ظرف حاوی شربت پودر شده بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس روی آن مقداری آب‌لیموی تازه، شربت آلبالو یا هر اسانس دیگری که می‌خواهید بریزید.
 
یک حس خوب با فالوده تگرییک حس خوب با فالوده تگرییک حس خوب با فالوده تگری
 
 

نکته:

  • نشاسته گندم بهترین گزینه برای نشاسته در تهیه فالوده است.
  • برای رشته کردن نشاسته می‌توانید از چرخ‌گوشت، قیف و ماسوره مدل چمنی هم استفاده کنید. در ضمن، هرقدر سوراخ‌های وسیله مورد استفاده ریزتر باشد، فالوده شما زیباتر خواهد شد.
  • برای خوش‌طعم و خوش‌عطر شدن فالوده می‌توانید در آخر کار مقداری اسانس هل به فالوده اضافه کنید.
  • هنگام درست کردن رشته‌های فالوده، از حرارت پایین اجاق‌گاز استفاده کنید تا آب به آرامی تبخیر و نشاسته‌ها به‌خوبی پخته و بوی خامی آن گرفته شود.
  • نشاسته را به‌جز رشته‌ای می‌توان به شکل‌های دیگری مانند دانه‌برنجی یا نگینی هم درآورد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->