وزیر بهداشت: ۳ ماه کارانه معوق کادر درمان پرداخت می‌شود چین واردات مواد غذایی منجمد را ممنوع کرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادعای آلودگی آب‌های زیرزمینی اطراف بیمارستان شریعتی را رد کرد ستاد مرکزی اربعین: همه مرز‌های ایران با عراق مسدود است نجات نفس‌گیر کودک از بین دو دیوار + ویدئو کدام گروه سنی بیشترین جانباختگان کرونا هستند؟ تفویض اختیار به وزارتخانه‌های بهداشت و کشور درباره تعطیلی مدارس در مناطق حاد کرونا آب شرب ۵ روستای خراسان رضوی با حمایت خیرین تامین شد آمار کرونا در ایران ۷ مهر | ۱۹۰ نفر دیگر فوت شدند؛ ایران در آستانه ۲۶ هزار فوتی وقوع زمین‌لرزه در محمله واقع در استان فارس بیمارستان شریعتی استاندارد‌های سازمان حفاظت محیط زیست را ندارد جاده‌های خراسان رضوی لغزنده است | بارش پراکنده در جاده‌های استان خفه کردن دختر استرالیایی توسط پلیس به علت ماسک نداشتن! + فیلم هجوم دوباره ملخ‌ها به کشور تکرار زمین‌لرزه در حوالی اهرم انتخاب رشته ۳۹۶هزار داوطلب کنکور | امشب آخرین مهلت انتخاب رشته دانش‌آموزان ایرانی، صاحب ۶مدال المپیاد جهانی علائم اصلی بیماری کرونا + ویدئو کرونا، دشمن جدید دندان‌ها
خبر ویژه

آیا شربت فروکتوز بیماری‌زاست؟

  • کد خبر: ۴۲۷۹۹
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
آیا شربت فروکتوز بیماری‌زاست؟
شربت فروکتوز شامل ۵۰ درصد گلوکز و ۵۰ درصد فروکتوز و ترکیب آن شامل ۷۶ درصد کربوهیدرات و ۲۴ درصد آب است که بدون پروتئین، چربی و مواد مغذی ضروری است. هر ۱۰۰ گرم آن ۲۸۱ کیلو کالری انرژی و یک قاشق غذاخوری از آن ۵۳ کیلو کالری انرژی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، نوشابه‌ها و آبمیوه‌های صنعتی دارای میزان بالای فروکتوز هستند که مصرف این نوشیدنی‌ها و هر نوع ماده غذایی دارای این شربت در صورت مصرف زیاد به‌دلیل اینکه از ظرفیت کبد بیشتر است به چربی تبدیل می‌شود.

در بلندمدت این تجمع چربی می‌تواند به مشکلات جدی بهداشتی مانند کبد چرب و دیابت نوع ۲ منجر شود.

مصرف بیش از حد یا مصرف شربت فروکتوز همچنین می‌تواند به مقاومت به انسولین منجر شود و درنتیجه دیابت نوع ۲ ایجاد شود. بسیاری از تحقیقات نشان داده است که شربت فروکتوز و قند باعث التهاب می‌شود که با افزایش خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان همراه است.

فروکتوز می‌تواند تجمع چربی احشایی را ایجاد کند


چربی احشا، اندام شما را احاطه کرده و بدترین نوع چاقی است که با دیابت و بیماری قلبی ارتباط مستقیم دارد. مصرف فروکتوز بیش از حد همچنین ممکن است تولید مواد مضر به نام محصولات پیشرفته گلیکوزیله (AGEs) را افزایش دهد که این امر به سلول‌های بدن آسیب می‌رساند و در نهایت، خطر ابتلا به بیماری‌های التهابی مثل نقرس نیز وجود دارد که به علت افزایش التهاب و تولید اسید اوریک است؛ بنابراین توصیه می‌شود مصرف موادغذایی دارای شربت فروکتوز در مبتلایان به نقرس و افرادی که سابقه ابتلا به این بیماری را دارند باید محدود شود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
سرخط خبرها
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}