۶۰ شهید حملات رژیم صهیونیستی به کشور، در تهران تشییع می‌شوند بازگشت حسینیه معلی با ترکیب تازه‌ای از مداحان و کارشناسان مذهبی قاب کم‌نظیر از فرماندهان میدان در جریان حمله صهیونیست‌ها به ایران + عکس نگارخانه رضوان میزبان نمایشگاه خوشنویسی «گلاب اشک» می‌شود برنامه‌های دهه اول محرم ۱۴۰۴ ویژه زائران غیرایرانی حرم مطهر امام رضا (ع) اهتزاز پرچم ایران و پرچم گنبد حرم امام حسین (ع) در آسمان کشور + فیلم تشییع پیکر شهید احسان ذاکری، پاسدار و خبرنگار، در تهران (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم سلیمان سلیمانی، دانشمند هسته‌ای در حملۀ صهیونیست‌ها به شهادت رسید آغاز به کار پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» با فرا رسیدن ماه محرم ۱۴۰۴ ممنوعیت برپایی عزاداری محرم در حرم حضرت زینب(س) توسط جولانی آیین سنتی «صلا» در نخستین روز ماه محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) چرایی عزاداری برای امام حسین(ع) قبل از سالروز شهادتش نماهنگ چاووش با صدای محمود کریمی+ فیلم ورود آخرین کاروان زائران ایرانی به مدینه (۶ تیر ۱۴۰۴) مراسم شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه محرم برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) | تجدید بیعت مادران مشهدی با مکتب سیدالشهدا(ع) برگزاری تشییع پیکر سردار شهید کاظمی و دیگر شهدای جنایات ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی در مشهد (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم و تصاویر اعلام برنامه‌های ویژه ماه محرم برای زائرین ‌غیرایرانی حرم حضرت زینب(س) سیاه‌پوش شد اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

آیین اختتامیه نمایشگاه «دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت» در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۴۴۷۸۹
  • ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۳
آیین اختتامیه نمایشگاه «دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت» در مشهد برگزار شد
آیین اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت در سالن عطار نمایشگاه بین‌المللی مشهد با سخنرانی سعید صیفی و سردار یوسف‌علی‌زاده برگزار شد.

شهرآرانیوز- در ابتدای این مراسم سعید صیفی، مدیرعامل نمایشگاه بین المللی مشهد، گزارشی از هفت روز برپایی نمایشگاه و هم‌چنین تدابیر بهداشتی برای بهتر برگزار شدن آن ارائه داد. 

 

 سردار یوسفعلی‌زاده، مدیر کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس خراسان، در بخش دوم آیین اختتامیه نمایشگاه «دفاع مقدس و مقاومت» درباره این نمایشگاه گفت: از تمام کسانی که کمک کردند این حرکت جهادی در جوار بارگاه علی بن موسی الرضا انجام شود تشکر می‌کنم. از استاندار و معاون استاندار و همچنین از شهردا محترم مشهد برای هماهنگی و تبلیغ و برگزاری نمایشگاه متشکرم.

 

 سردار یوسفعلی‌زاده فضای برگزاری نمایشگاه را جهادی عنوان کرد و درباره برنامه‌های دیگر شهرها گفت: کارها در یک محیط برادرانه و جبهه‌ای و جهادی پیش رفت. همه دست به دست هم دادند تا این کار سنجیده عملیاتی شود.برای گرامیداشت چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس تمهیدات زیادی اندیشیده شد. در تمام شهرهای استان مراسم گرامیداشت دفاع مقدس و بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس به خوبی پیش رفت.

 

مدیر کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس خراسان درباره تفاوت هفته دفاع مقدس امسال با سال‌های پیشین گفت: هفته دفاع مقدس در تمام زمان‌ها جاری است؛ اما امسال به چهلمین سال این رویداد رسیدیم و عددد چهل، عدد کمال است. به کوری کسانی که نمی‌خواستند این حرکت به چهل‌سالگی برسد ما قوی تر از پیش ایستاده‌ایم و کار می کنیم.

 

 وی همچنین درباره تداوم این حرکت‌ها گفت: باید در تمام ایام نمادهای دفاع مقدس برافراشته باشد. باید گفتمان جهاد و ایستادگی و تکریم شهید و شهادت جریان داشته باشد.

 

 یوسفعلی‌زاده پوشش رسانه‌ای این رویداد را بسیار خوب ارزیابی کرد: در حوزه رسانه یکی از ظرفیت‌های خوبی که ایجاد شد هم‌افزایی بین صدا و سیما و رسانه‌ها و فضای مجازی بود. ما دوست داریم این اتفاق همیشگی باشد.

 

 وی دستاوردهای محتوایی نمایشگاه را هم قابل تامل دانست: در حوزه نشر و تألیف کتاب نمایشگاه خیلی خوب ظاهر شد. در بسیاری از غرفه‌ها بخش ویژه کتاب داشتیم. یا رونمایی از کتاب یا خوانش کتاب یا معرفی کتاب. کتاب مانع از فراموشی و انحراف می‌شود.ان‌شاالله این حرکت امتداد داشته باشد.

 

یوسفعلی زاده درباره نمایش تجهیزات نظامی در صحن نمایشگاه گفت: یگان‌های نیروهای مسلح تجهیزاتشان را در صحن نمایشگاه نشان دادند. امیدوارم این اتفاق بیشتر بیفتد تا مردم از نزدیک لمس کنند این ادوات را و به قدرت نیروهای مسلح دلگرم شوند.

 

وی همچنین از معرفی بسیاری از مضامین نابی که دفاع مقدس به دنبال آن است ابراز خشنودی کرد: وحدت و برادری و انقلابی‌گری و مقابله با ظلم.

 

یوسفعلی زاده در پایان از لزوم حفظ میراث دفاع مقدس گفت: گرامیداشت دفاع مقدس منحصر به روز و ساعات و افراد خاص نیست. تمام کسانی که از برکات دفاع مقدس بهره‌مند هستند باید از آن به نیکی یاد کنند. باید تلاش کنیم این میراث حفظ شود. همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما باور داریم که زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->