دستگیری گوشی‌قاپ‌های شلوار خمره‌ای توسط پلیس مشهد | آنها گوشی‌های سرقتی را کجا مخفی می‌کردند؟ داروی ضد تهوع به درمان سرطان سینه کمک می‌کند افزایش مناطق طوفان‌خیز در کشور | تغییرات اقلیمی در ایران شدید است تلف شدن یک قلاده شیر نر بالغ در مازندران بررسی فعالیت ضدسرطانی ترکیبات جدید یک فلز کمیاب در ایران هشدار پلیس فتا به داوطلبان کنکور توضیحاتی درباره معافیت سربازی فرزندان خانواده ایثارگران ثبت‌نام مدارس غیردولتی با برگه شهریه‌های سنگین | ۱۵ درصد مدارس خراسان رضوی شهریه بالای ۴۰ میلیون دارند تأمین اجتماعی، رکن رفاه و ضرورت بازاندیشی در سه‌جانبه‌گرایی واقعی فیش حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ مراقب «وبا» باشید! بهترین و بدترین غذا‌ها در شرایط آلودگی هوا نوشیدن آب تا ۶ ماهگی نوزاد ممنوع است حتی برای یک دقیقه کودک را در اتومبیل با درب بسته و شیشه‌های بالا تنها نگذارید ‌ هنوز مراکز ماده ۱۶ تعیین‌تکلیف نشده‌اند ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آن‌ها از مهرماه ۱۴۰۴ اجرایی می‌شود + جزئیات اطلاعات تازه از پرونده «وحیده نیازی» و «سما جهانباز» | احتمالا در افغانستان هستند کری خوانی چند جوان در منطقه پیروزی تهران به قتل انجامید آمار نگران‌کننده از رهاسازی کودکان، سالمندان و معلولان در مشهد رتبه نخست کشوری خراسان رضوی در افزایش زایمان طبیعی شروع هدایت تحصیلی پایه نهم از ۲۶ تیرماه ۱۴۰۴ است | توصیه‌هایی به دانش‌آموزان و خانواده‌ها برای انتخاب رشته موفق آخرین مهلت دریافت کارت کنکور ۱۴۰۴، فردا (چهارشنبه، ۲۵ تیرماه) است معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره‌کل تامین اجتماعی خراسان رضوی: تأمین اجتماعی نیازمند ابزار مالی برای صیانت از حقوق بیمه‌شدگان است صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی گرمای شدید (۲۴ تیر ۱۴۰۴) زلزله امیریه سمنان و حوالی گرگان را لرزاند (۲۴ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات ۱۶.۵ میلیون دانش‌آموز در مدارس ایران| کشور به‌زودی با کاهش چشمگیر جمعیت دانش‌آموزی مواجه خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۴ تیر ۱۴۰۴) | وضعیت گرما در استان در حد هشدار صدور حکم قطعی پرونده نابینا شدن ۹ نفر در چشم‌پزشکی «نگاه» پایان ۳ ماه دوردور مجرمانه با  لندکروز در مشهد
سرخط خبرها

اسرار سرآشپز‌های بزرگ در آشپزخانه شما

  • کد خبر: ۵۰۲۹۴
  • ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
اسرار سرآشپز‌های بزرگ در آشپزخانه شما
اگر اهل غذا‌های بازاری و رستورانی باشید، متوجه یک تفاوت مهم بین این غذا‌ها با غذا‌هایی که در خانه درست می‌کنید شده اید: استفاده از همان مواد با کیفیتی شاید بهتر. این همان راز سرآشپز‌های بزرگ است که دستپختشان را از دیگران متمایز می‌کند.
امیر مقدم | شهرآرانیوز؛ اگر اهل غذا‌های بازاری و رستورانی باشید، متوجه یک تفاوت مهم بین این غذا‌ها با غذا‌هایی که در خانه درست می‌کنید شده اید: استفاده از همان مواد با کیفیتی شاید بهتر. این همان راز سرآشپز‌های بزرگ است که دستپختشان را از دیگران متمایز می‌کند. در «مقرون به صرفه» این هفته می‌خواهیم این راز را با شما در میان بگذاریم: ادویه ها.
 
ادویه‌ها پرکاربردترین چاشنی‌هایی هستند که روزانه در تهیه هر نوع خورش، برنج، خوراک و کباب از آن‌ها استفاده می‌کنیم و به غذا‌های ما عطر و بو و طعم می‌دهند، ادویه‌های ساده و ترکیبی که می‌توان با کیفیت بهتر و هزینه کمتر آن‌ها را در خانه تهیه و استفاده کرد. ادویه‌های بسته بندی شده و بازاری هم قیمت زیادی دارند و هم از زمان تولید آن‌ها مدتی طولانی گذشته است. برای همین، عطر و طعمی را که باید ندارند.

 

ادویه‌های ساده

به جای اینکه ادویه‌های ساده‌ای مانند فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل را پودرشده و آماده و با قیمت زیاد بخرید، آن‌ها را سالم از عطاری‌های عمده فروش بخرید و در خانه آسیاب کنید. به این ترتیب، قبل از پودرکردن، می‌توانید آن‌ها را از گردوغبار و آشغال هم تمیز کنید.
 
ادویه‌هایی مانند زردچوبه را هم برای اینکه کیفیتشان بهتر از نوع بازاری شان شود، بعد از خرید باید آبکشی کرد تا گردوغبار آن‌ها از بین برود. هم چنین باید پس از خشک شدن، با مقدار بسیار کمی روغن سرتفت داد تا به اصطلاح بوی آن درآید. سپس آن‌ها را خرد و آسیابشان کرد.
 
نکته: بسیاری از عطاری‌ها آسیاب‌های صنعتی دارند و ادویه‌های خریداری شده را برای مشتریان خود رایگان آسیاب می‌کنند. اگر برای آسیاب کردن ادویه‌ها در منزل مشکلی دارید، آن‌ها را به همان فروشگاهی که ادویه‌ها را از آنجا خریداری کرده اید بسپارید.
 
 
نکته: برای حفظ عطر و طعم ادویه‌ها بهتر است آن‌ها را به اندازه نیاز ماهیانه خود پودر کنید.
 
نکته: ادویه‌ها را پس از خردشدن باید در ظروف شیشه‌ای و دربسته و در جایی خشک و خنک نگهداری کنید تا کیفیتشان برای یک سال آینده حفظ شود.

 
 

ادویه‌های ترکیبی

استفاده از ادویه‌های ترکیبی همان رازی هستند که گفتیم سرآشپز‌های بزرگ را از دیگران متفاوت می‌کنند. اغلب برای تهیه هر غذایی، از نوع خاصی از این ادویه‌ها استفاده می‌شود. با وجود این، ترکیب اصلی بیشتر آن‌ها شامل چند نوع ادویه خاص است که شما می‌توانید مقدار مناسبی از آن‌ها را درخانه تهیه و برای هر غذایی جداگانه ترکیب کنید: فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، دارچین، زنجبیل، پودر سیر، تخم گشنیز، آویشن یا نعناع، گلپر، زیره، جوزهندی و میخک. بیشتر این ادویه‌ها دارای طبیعتی گرم و خشک و بادبر و ضدنفخ هستند. در ادامه با چند نوع ادویه ترکیبی معروف آشنا می‌شویم.
 
 

ادویه آبگوشتی

برای اینکه طعم و عطر آبگوشتتان را متفاوت کنید، مقدار‌های برابری از فلفل سیاه، بادیان، پودر میخک، جوز هندی و دارچین را پودر و با هم ترکیب کنید.
 
 

ادویه ترشی

مقدار‌های برابری از زردچوبه، ادویه کاری، زیره سیاه و سبز ساییده، تخم گشنیز، سیاهدانه، گلپر و نعناع خشک را پودر و با هم ترکیب کنید و درون انواع ترشی به خصوص لیته بریزید.
 
 

ادویه خورشی

یک قاشق مرباخوری از هر ۲ نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید. سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز ساییده، زردچوبه، دارچین و زیره را هم مخلوط و به آن‌ها اضافه کنید تا ادویه خورشی تان کامل شود.
 
 

ادویه پلویی

یک قاشق غذاخوری از هرکدام از این ادویه ها: تخم گشنیز، دارچین، زیره و جوزهندی را با نصف قاشق غذاخوری میخک بسایید و با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را با یک قاشق غذاخوری زنجبیلی که از قبل رنده کرده اید ترکیب کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->