مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس سارقان دروغگو بازداشت شدند شیوع آنفلوانزای خوکی و افزایش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مشهد | مردم از ماسک استفاده کنند + فیلم تقدیر از داوطلبان اجتماعی برتر خراسان رضوی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در ایران و جهان (۱۱ دی ۱۴۰۳) بیماری ناشناخته اوتیسم نیازمند آگاه‌سازی جامعه است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا پایان هفته  سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید برای رفع کمبود‌های مالی در حوزه سلامت حوصله کرد متهم در بازسازی صحنه جرم: پشیمانم؛ اما نه برای قتل! مردان و زنان در کدام دهه عمر بیشتر ازدواج می‌کنند؟ تفاوت «نان کامل» با «نان سفید» چیست؟ کدام بهتر است؟ بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۵ بیمار شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) رژیم‌های مد روز تأثیری بر کاهش وزن ندارند میل و هوس غذایی که ارتباط با بیماری آلزایمر دارد رانندگان تاکسی‌ کمتر آلزایمر می‌گیرند مراقب این ویروس گوارشی خطرناک باشید افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران!
سرخط خبرها

اسرار سرآشپز‌های بزرگ در آشپزخانه شما

  • کد خبر: ۵۰۲۹۴
  • ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۵
اسرار سرآشپز‌های بزرگ در آشپزخانه شما
اگر اهل غذا‌های بازاری و رستورانی باشید، متوجه یک تفاوت مهم بین این غذا‌ها با غذا‌هایی که در خانه درست می‌کنید شده اید: استفاده از همان مواد با کیفیتی شاید بهتر. این همان راز سرآشپز‌های بزرگ است که دستپختشان را از دیگران متمایز می‌کند.
امیر مقدم | شهرآرانیوز؛ اگر اهل غذا‌های بازاری و رستورانی باشید، متوجه یک تفاوت مهم بین این غذا‌ها با غذا‌هایی که در خانه درست می‌کنید شده اید: استفاده از همان مواد با کیفیتی شاید بهتر. این همان راز سرآشپز‌های بزرگ است که دستپختشان را از دیگران متمایز می‌کند. در «مقرون به صرفه» این هفته می‌خواهیم این راز را با شما در میان بگذاریم: ادویه ها.
 
ادویه‌ها پرکاربردترین چاشنی‌هایی هستند که روزانه در تهیه هر نوع خورش، برنج، خوراک و کباب از آن‌ها استفاده می‌کنیم و به غذا‌های ما عطر و بو و طعم می‌دهند، ادویه‌های ساده و ترکیبی که می‌توان با کیفیت بهتر و هزینه کمتر آن‌ها را در خانه تهیه و استفاده کرد. ادویه‌های بسته بندی شده و بازاری هم قیمت زیادی دارند و هم از زمان تولید آن‌ها مدتی طولانی گذشته است. برای همین، عطر و طعمی را که باید ندارند.

 

ادویه‌های ساده

به جای اینکه ادویه‌های ساده‌ای مانند فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل را پودرشده و آماده و با قیمت زیاد بخرید، آن‌ها را سالم از عطاری‌های عمده فروش بخرید و در خانه آسیاب کنید. به این ترتیب، قبل از پودرکردن، می‌توانید آن‌ها را از گردوغبار و آشغال هم تمیز کنید.
 
ادویه‌هایی مانند زردچوبه را هم برای اینکه کیفیتشان بهتر از نوع بازاری شان شود، بعد از خرید باید آبکشی کرد تا گردوغبار آن‌ها از بین برود. هم چنین باید پس از خشک شدن، با مقدار بسیار کمی روغن سرتفت داد تا به اصطلاح بوی آن درآید. سپس آن‌ها را خرد و آسیابشان کرد.
 
نکته: بسیاری از عطاری‌ها آسیاب‌های صنعتی دارند و ادویه‌های خریداری شده را برای مشتریان خود رایگان آسیاب می‌کنند. اگر برای آسیاب کردن ادویه‌ها در منزل مشکلی دارید، آن‌ها را به همان فروشگاهی که ادویه‌ها را از آنجا خریداری کرده اید بسپارید.
 
 
نکته: برای حفظ عطر و طعم ادویه‌ها بهتر است آن‌ها را به اندازه نیاز ماهیانه خود پودر کنید.
 
نکته: ادویه‌ها را پس از خردشدن باید در ظروف شیشه‌ای و دربسته و در جایی خشک و خنک نگهداری کنید تا کیفیتشان برای یک سال آینده حفظ شود.

 
 

ادویه‌های ترکیبی

استفاده از ادویه‌های ترکیبی همان رازی هستند که گفتیم سرآشپز‌های بزرگ را از دیگران متفاوت می‌کنند. اغلب برای تهیه هر غذایی، از نوع خاصی از این ادویه‌ها استفاده می‌شود. با وجود این، ترکیب اصلی بیشتر آن‌ها شامل چند نوع ادویه خاص است که شما می‌توانید مقدار مناسبی از آن‌ها را درخانه تهیه و برای هر غذایی جداگانه ترکیب کنید: فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، دارچین، زنجبیل، پودر سیر، تخم گشنیز، آویشن یا نعناع، گلپر، زیره، جوزهندی و میخک. بیشتر این ادویه‌ها دارای طبیعتی گرم و خشک و بادبر و ضدنفخ هستند. در ادامه با چند نوع ادویه ترکیبی معروف آشنا می‌شویم.
 
 

ادویه آبگوشتی

برای اینکه طعم و عطر آبگوشتتان را متفاوت کنید، مقدار‌های برابری از فلفل سیاه، بادیان، پودر میخک، جوز هندی و دارچین را پودر و با هم ترکیب کنید.
 
 

ادویه ترشی

مقدار‌های برابری از زردچوبه، ادویه کاری، زیره سیاه و سبز ساییده، تخم گشنیز، سیاهدانه، گلپر و نعناع خشک را پودر و با هم ترکیب کنید و درون انواع ترشی به خصوص لیته بریزید.
 
 

ادویه خورشی

یک قاشق مرباخوری از هر ۲ نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید. سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز ساییده، زردچوبه، دارچین و زیره را هم مخلوط و به آن‌ها اضافه کنید تا ادویه خورشی تان کامل شود.
 
 

ادویه پلویی

یک قاشق غذاخوری از هرکدام از این ادویه ها: تخم گشنیز، دارچین، زیره و جوزهندی را با نصف قاشق غذاخوری میخک بسایید و با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را با یک قاشق غذاخوری زنجبیلی که از قبل رنده کرده اید ترکیب کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->