پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر دکتر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، تاریخ برنامه‌ریزی‌شده برای دور چهارم مذاکرات است | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند پیام رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس آمریکا به «عمران» در یمن حمله کرد پزشکیان بندرعباس را ترک کرد محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است
سرخط خبرها

استیضاح ترامپ در واپسین روزها؛ خیلی دور- خیلی نزدیک!

  • کد خبر: ۵۵۵۸۹
  • ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۸
استیضاح ترامپ در واپسین روزها؛ خیلی دور- خیلی نزدیک!
نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان ایالات‌متحده آمریکا، روز یکشنبه اعلام کرد که پس از حمله خشونت‌آمیز طرفداران ترامپ به پایتخت این کشور، تلاش می‌کند تا ترامپ را در روز‌های آخر دولتش از سمت ریاست‌جمهوری برکنار کند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ، فقط ۹‌روز دیگر، یعنی اول بهمن‌ماه (۲۰ ژانویه) به پایان می‌رسد؛ با این‌حال اقدامات غیر‌منطقی و غیرقابل‌پیش‌بینی وی سبب شده است بسیاری در سراسر جهان برای رفتن وی از زمین سیاست روزشماری کنند.
 
به گزارش «فرانس‌۲۴»، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان ایالات‌متحده آمریکا، روز یکشنبه اعلام کرد که پس از حمله خشونت‌آمیز طرفداران ترامپ به پایتخت این کشور، تلاش می‌کند تا ترامپ را در روز‌های آخر دولتش از سمت ریاست‌جمهوری برکنار کند.
 
پلوسی توضیح داد که روز دوشنبه قطعنامه‌ای در مجلس نمایندگان آمریکا وجود خواهد داشت که از کابینه درخواست می‌کند برکناری ترامپ را تأیید کند. پلوسی تأکید کرد اگر مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور، با برکناری ترامپ موافقت نکند، وی با طرح قانون استیضاح در صحن مجلس نمایندگان پیش خواهد رفت. یکی از اعضای ارشد مجلس نمایندگان آمریکا نیز اعلام کرد که استیضاح ترامپ روز سه‌شنبه یا چهارشنبه این هفته اجرا خواهد شد. پیش‌تر از این در دسامبر سال‌۲۰۱۹، ترامپ ازسوی مجلس نمایندگان آمریکا که تحت کنترل دموکرات‌ها‌ست، استیضاح شده بود.
 
در آن زمان ترامپ به‌دلیل فشارآوردن به رهبر اوکراین برای خراب‌کردن وجهه سیاسی جو بایدن متهم شده بود. با این‌حال وی توسط مجلس سنا با اکثریت جمهوری‌خواهان تبرئه شد. مجلس نمایندگان برای دومین استیضاح ترامپ امیدوار است تا از حمایت جمهوری‌خواهان نیز برخوردار شود. پس از تلاش‌های نامعقول ترامپ برای برگرداندن نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا به نفع خود و حمله طرفداران وی به ساختمان کنگره آمریکا، بسیاری از جمهوری‌خواهان اقدامات ترامپ را محکوم کردند.
 
روز دوشنبه کالین پاول، وزیر خارجه اسبق آمریکا، در مصاحبه‌ای با شبکه «سی‌اِن‌اِن» در انتقاد از ترامپ و جمهوری‌خواهانی که در‌مقابل اقدامات وی واکنشی نشان نداده‌اند، گفت: «من دیگر نمی‌توانم خودم را یک جمهوری‌خواه بدانم.» به گزارش «الجزیره»، کارشناسان معتقدند که استیضاح دوم ترامپ، فضای سیاسی آمریکا را برای سال‌های آینده تغییر می‌دهد؛ زیرا ممکن است با این اقدام، ترامپ از داشتن هر سمت فدرالی در آمریکا منع شود. باوجود‌این در میان این فضای آشفته، دونالد ترامپ همچون گذشته به کار خود ادامه می‌دهد.
 
به گزارش «سی‌بی اِس»، ترامپ که هیچ فشاری برای ترک سمت خود احساس نمی‌کند برنامه دارد روز سه‌شنبه به مرز تگزاس برود، اقدامات نهایی باقی‌مانده در توافق‌های عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را تکمیل و با مقام‌های پنتاگون درباره انتقال قدرت گفتگو کند. درحالی‌که بسیاری از کارکنان کاخ سفید در روز‌های پایانی دولت، وفاداری خود را به ترامپ از دست داده‌اند، مایک پومپئو و مایک پنس تمام‌قد کنار او ایستاده‌اند و به وظایفشان عمل می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->