همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع)
سرخط خبرها

بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی حاشیه شهر مشهد؛ زمین خالی و دیگر هیچ!

  • کد خبر: ۵۷۰۱۷
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی حاشیه شهر مشهد؛ زمین خالی و دیگر هیچ!
۴ سال از کلنگ‌زنی بیمارستان حاشیه شهر مشهد (شرق مشهد) می‌گذرد، اما ساخت آن هیچ‌ پیشرفتی نداشته است.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ فروردین سال ۹۵ بود که با دستور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور، کلنگ ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شرق مشهد در زمین پنج هکتاری و اهدایی آستان قدس به زمین زده شد تا یک مرکز درمانی مجهز با ۴۸ هزار مترمربع زیربنا و برآورد هزینه‌ای ۲۷۰ میلیارد تومانی، طی ۴ سال ساخته شود و در اختیار مناطق محروم حاشیه مشهد که از امکانات درمانی کمتری برخوردارند قرار گیرد، اما با گذشت ۴ سال از آن روزها، وضعیت این بیمارستان بدون اینکه حتی یک خشت روی هم گذاشته شود، بلاتکلیف مانده است و سراسر زمین یادشده را علف‌های هرز فراگرفته است.

برای ساخت این پروژه قرار بود شهرداری مشهد پروانه ساخت رایگان برای زمین یاد شده اختصاص بدهد، ۵۰ درصد هزینه ساخت بیمارستان (۱۵۰ میلیارد تومان) توسط وزارت بهداشت تأمین شود و ۵۰ درصد دیگر نیز توسط وزارت راه و شهرسازی تأمین شود.
در این میان پس از آمد‌و‌شد‌ها و دستورات مقامات استانی و از جمله استاندار وقت (علیرضا رشیدیان) زمین یاد شده به نام دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شد.
 
 

وزارت بی پول

اگر چه در خرداد سال ۹۶ رشیدیان، استاندار وقت خراسان رضوی، درباره روند اجرای این پروژه از اجرای نخستین قدم، یعنی تهیه نقشه اجرایی بیمارستان با تأیید وزارت بهداشت خبر داد و اعلام کرد که قرار است بیمارستانی مشابه بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) در این منطقه محروم ساخته شود، اما دقیقا ۲ سال بعد از کلنگ‌زنی پروژه در آذرماه سال ۹۷ قاضی زاده هاشمی، وزیر وقت بهداشت که خود یکی از حاضران در مراسم کلنگ زنی این پروژه بود، در سفر خود به مشهد اعلام کرد که وزارت بهداشت هیچ پولی برای ساخت بیمارستان حاشیه شهر مشهد ندارد.


کلنگ ۴ساله هنوز در هوا

از زمان بر زمین زده شدن کلنگ احداث بیمارستان حاشیه شهر مشهد حدود ۴ سال می‌گذرد، اما هنوز احداث این بیمارستان میان دانشگاه و راه شهرسازی در حال پاسکاری است؛ از یک سو وزارت بهداشت حرف از بی‌پولی می‌زند و از سویی دیگر وزارت راه و شهرسازی نیز تمام تعهدات گذشته خود در این خصوص را به بوته فراموشی سپرده است. دانشگاه علوم پزشکی در وظایف ذاتی خود تجهیز بیمارستان را برعهده دارد که البته در قسمت‌های مختلف تفاهم نامه و جلسات استانداری خراسان رضوی این مهم به کرات دیده می‌شود. از سوی دیگر ۵۰ درصد سهم راه و شهرسازی است که به استناد مصوبات موجود باید از محل فروش اراضی زکریای مشهد تأمین مالی می‌شده است و شنیده‌ها حاکی است که این اداره کل هنوز درخواست خود را به وزارتخانه برای فروش زمین ارائه نداده است.

چندی پیش نیز حمیدرضا اسلامی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با گله از وضعیت بی‌سر‌و‌سامان این بیمارستان اعلام کرد که این دانشگاه برای اختصاص اعتبار جهت ساخت بیمارستان، رایزنی‌هایی با سازمان برنامه و بودجه داشته است، اما در نهایت این رایزنی‌ها به هیچ نتیجه مشخصی ختم نشده است.


هیچ سابقه‌ای موجود نیست

با این حال وقتی برای پیگیری ماجرا به سراغ معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان می‌رویم. محمد پارسا دراین باره می‌گوید: دراین معاونت هیچ گونه اطلاعات و سابقه‌ای درباره بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی حاشیه شهر مشهد وجود ندارد.
محمد پارسا با اعلام اینکه مصوبه مذکور نیز به این حوزه ابلاغ نشده است، تأکید می‌کند: درصورت ابلاغ موافقت نامه یا مصوبه یا هرگونه مدرکی دال بر اینکه اجرای این پروژه به عهده اداره کل راه و شهرسازی است این معاونت آمادگی پیگیری دارد و اقدامات مقتضی را در دستورکار قرار خواهد داد.


برای تجهیز آمادگی داریم

درعین حال محمدحسین بحرینی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه مطابق مصوبات موجود در این پروژه، دانشگاه متولی تأمین تخت و تجهیز بیمارستان است می‌افزاید: وقتی بیمارستان احداث بشود و تأمین مالی ساخت صورت بگیرد، ما برای تجهیز آمادگی داریم.

از آخرین وعده مسئولان متولی برای احداث این بیمارستان بیش از یک سال و اندی می‌گذرد و تا امروز چیزی جز خاک و علف هرز در محل کلنگ زنی خودنمایی نمی‌کند. پرونده خاک گرفته این پروژه، عمرش در بایگانی وعده‌ها نزدیک به ۴ سال می‌شود و امروز در چهارمین سال خاک خوردن، درست در سالی که مطابق وعده‌ها باید به بهره برداری می‌رسید، وضعیتش همچنان بلاتکلیف است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->