شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

موافقت وزیر بهداشت با برقراری سفر به عتبات عالیات

  • کد خبر: ۵۷۷۸۷
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
موافقت وزیر بهداشت با برقراری سفر به عتبات عالیات
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به موافقت کلی وزیر بهداشت با اعزام زائران به عتبات به صورت محدود و براساس پروتکل‌های بهداشتی، گفت: مذاکرات برای ازسرگیری اعزام‌ها در کمیسیون مشترک ایران و عراق نیز صورت گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت در جریان سفری یک روزه به سیستان و بلوچستان بعد از کلنگ‌زنی ساختمان جدید مدیریت حج و زیارت این استان در نشستی با کارگزاران و دفاتر زیارتی، نمایندگی بعثه رهبری و برخی ادارات و ارگان‌های مرتبط این حوزه اظهار داشت: با توجه به تعطیلی سفرهای زیارتی به دلیل شیوع کرونا، از این فرصت برای بهبود و ارتقا عملکردها در خدمت رسانی به زائران برای بازنگری فرآیندهای اجرایی سازمان استفاده کرده و با تشکیل کارگروه‌های ۲۱ گانه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخل و خارج سازمان و کارگزاران طی ۶ ماه تمامی فرآیندهای اجرایی را بازنگری کردیم.

 

وی با بیان اینکه یکی از رویکردهای ما در این اقدام آن است که در عین آن که تولی‌گری حج و زیارت براساس قانون و ابلاغ مقام معظم رهبری را برعهده داریم، تصدی امور اجرایی را به بخش‌هایی از جمله دفاتر زیارتی واگذار کنیم، گفت: در این رویکرد دفاتر فعال‌تر می‌توانند ظرفیت و فضای بهتری داشته باشند که به ثبت‌نام و جذب زائر پرداخته و بنا به خواست زائران بسته‌های مختلف زیارتی را ارائه دهند.

 

رشیدیان در بخشی دیگر از سخنان خود به شیوع بحران کرونا و تاثیرات آن بر حوزه زیارت و تعطیلی سفرهای زیارتی اشاره و عنوان کرد : سازمان حج و زیارت نیز با توجه به این بحران و از طرفی موضوع اعزام‌های زیارتی و خدمات مربوطه، دستورالعمل‌های بهداشتی سفرهای حج و عتبات عالیات را با همکاری وزارت بهداشت و هلال احمر تهیه و در اختیار کشورهای هدف قرار داد که در صورت فراهم شدن زمینه از سرگیری این سفرها، با توجه به شرایط موجود و دستورالعمل‌های تهیه شده، آماده اعزام زائران هستیم.

 

هنوز تاریخی برای مذاکرات حج اعلام نشده است

وی در خصوص موضوع اعزام حجاج تصریح کرد: حج تمتع نیز سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نشد اما برای حج آینده هنوز تاریخ مذاکرات به هیچ یک از کشورهای اسلامی اعلام نشده است، در صورتی که در سال‌های گذشته مذاکرات در ماه ربیع‌الثانی انجام می‌گرفت.

 

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اقدامات سازمان حج و زیارت برای تثبیت ثبت‌نام حجاجی که سال گذشته نام‌نویسی کردند، اما با تعطیلی حج به این سفر مشرف نشدند، گفت: توانستیم با قیمت مصوب ارز مورد نیاز این تعداد از حجاج را خریداری کنیم که این برنامه‌ریزی در جلوگیری از افزایش هزینه‌های این افراد برای حج آتی بسیار موثر بود.

 

موافقت وزیر بهداشت با برقراری سفر به عتبات/  منتظر تصمیم ستاد ملی کرونا هستیم

رشیدیان درباره چگونگی از سرگیری عتبات عالیات و برنامه‌های انجام شده در این رابطه گفت: بدین منظور جلسه‌ای با وزیر بهداشت و معاونان این وزارتخانه برگزار شد و موافقت کلی وی با اعزام زائران به صورت محدود و براساس پروتکل‌های بهداشتی اخذ شد.

 

 وی عنوان کرد: اما این موضوع در مرحله بعد به موافقت کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد ملی کرونا موکول شد که کلیات آن در این کمیته مصوب شد و منتظر مصوبه ستاد ملی کرونا هستیم؛ ضمن اینکه مذاکرات برای از سرگیری اعزام‌ها در کمیسیون مشترک ایران و عراق نیز صورت گرفته است.

 

مرحله دوم برخورداری دفاتر زیارتی از تسهیلات کرونایی/ تدابیری برای کاهش بار مالی دفاتر زیارتی

وی با بیان اینکه شرایط پدید آمده بعد از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی دفاتر زیارتی بیشترین خسارت را به دفاتر و کارگزاران در این حوزه وارد کرده، به اقدامات صورت گرفته همانند اعطای تسهیلات به کارگزاران و دفاتر زیارتی اشاره کرد و افزود: با همت ستاد ملی کرونا از محل تسهیلات واحدها و بخش‌های آسیب‌دیده از کرونا، تسهیلاتی را برای دفاتر و کارگزاران زیارتی دریافت کردیم که در مرحله نخست دفاتر زیارتی ۱۶ میلیون و کارگزاران ۶ میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند و در مرحله دوم نیز که به تازگی ابلاغ شده دفاتر زیارتی ۱۲۰ میلیون تومان و کارگزاران ۲۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند.

 

رشیدیان با اشاره به دیگر اقدامات برای کاهش هزینه‌های دفاتر زیارتی گفت: مصوب شد تا در صورت درخواست دفاتر زیارتی فعالیت آن‌ها ۳ تا ۶ ماه تعلیق شود تا هزینه‌ای بر آنان تحمیل نشود. همچنین طی مصوبه‌ای مقرر شد تا دفاتر زیارتی متراژ محل خود را از ۴۰ متر به ۳۰ متر کاهش دهند یا اینکه دو دفتر در یک محل تجمیع شوند تا بار هزینه‌های مالی دفاتر کمتر شود.

 

وحدت کلمه رمز تداوم پیروزی و عزت ملت ایران اسلامی

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با تبریک ایام الله دهه فجر و سالروز ولادت فاطمه زهرا (س) و روز زن و مادر، خداباوری و خودباوری را محصول تفکر انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: توکل بر خدا و خود باوری به همراه اهتمام بر اینکه «ما می‌توانیم»، بزرگترین درس و آموزه انقلاب و امام خمینی بود.

 

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به بیانات بنیانگذار کبیر انقلاب و رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه رمز پیروزی ملت ایران در تمامی صحنه‌ها، ایمان و اتحاد کلمه بوده است، افزود: این ملت فراتر از قومیت، زبان، جغرافیا و تفاوت‌ها در کنار هم و براساس ایمان و وحدت کلمه به موفقیت رسیدند و پیروزی انقلاب اسلامی را رقم زدند و امروز نیز رمز پیروزی و تداوم انقلاب و عزت ما مبتنی بر همین ایمان و وحدت است.

 

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در توجه به بانوان و ارتقا جایگاه آنان در جامعه گفت: انقلاب اسلامی ظرفیتی را پدید آورد و موجب شد بانوان این مرز و بوم در عرصه‌های مختلف از جمله علمی بدرخشند که نمونه آن حضور پررنگ بانوان در دانشگاه‌ها و نیز حوزه بهداشت و درمان بود که در بحران کرونای اخیر این نقش در درمان بیماران بسیار مشهود بود.

 

رشیدیان در ادامه همچنین با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در احیای سازمان حج و زیارت تصریح کرد: در سال‌های قبل از پیروزی انقلاب هیچ نظم و استحکامی در حوزه حج و زیارت و اعزام زائران به سفرهای زیارتی وجود نداشت و وضعیت آشفته و بی سر و سامانی در این حوزه مشهود بود.

 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->