انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا محدودیت‌های شبانه در ماه رمضان تغییر خواهد کرد؟

  • کد خبر: ۶۳۹۳۱
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۲
آیا محدودیت‌های شبانه در ماه رمضان تغییر خواهد کرد؟
رئیس پلیس تهران درباره محدودیت‌های شبانه ماه رمضان توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: برای برگزاری محدودیت‌های شبانه ماه رمضان تابع ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم.


سردار محمدحسین حمیدی با اشاره به برگزاری مراسمات مذهبی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: رهبر ما در مراسمات دیگر مذهبی اعلام کردند هر خانه یک حسینیه است تا بتوانیم از شیوع کرونا در کشور جلوگیری کنیم و این بیماری را مدیریت کنیم.


وی گفت: در ایران نمونه‌های موفقی از همکاری مردم در برگزاری مراسم‌های مختلف داشته‌ایم و نشان داده‌ایم برخلاف برخی از کشورها که حتی به ماسک زدن اعتقادی ندارند مردم ایران می‌توانند در برابر این ویروس همدل باشند.


رئیس پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: مسئولان و علمای دینی تاکید زیادی دارند تا در برگزاری هر نوع مراسم حتماً پروتکل‌ها رعایت شود و این موضوع به ما قوت قلب می‌دهد تا به وظایف خود عمل کنیم.


سردار حمیدی در پایان گفت: لذا هیچ گونه مراسمی خارج از پروتکل‌های بهداشتی قرار نیست اجرا شود و هرچیزی که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد ما هم از آن تبعیت می‌کنیم.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->