قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | ساینا اتوماتیک حدود ۶۷۰ میلیون تومان شد خوزستان دارای بیشترین و خراسان جنوبی کمترین نرخ بیکاری در کشور محدودیت سکوهای اینترنتی طلا به پایان رسید؟ آیا قانون «مالیات بر سوداگری» دست دلالان و بخر و بفروش‌ها را از بازارها کوتاه می‌کند؟ حرکت رفت و برگشتی بورس در نقطه شروع | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نحوه پیگیری موجودی کالابرگ الکترونیک چگونه است؟ کارگران بخوانند: برداشت بدهی از مزایای غیرمستمر ممنوع است پیش‌بینی مهم تحلیلگران درباره قیمت طلا | طلا گرانتر می‌شود؟ (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) واردات ۷۰۰ هزار تن برنج | بازار برنج به ثبات می‌رسد؟ پول بنزین ۱۵۰۰ تومانی چطور توزیع می‌شود؟ | بنزین ۱۵۰ تومان برای دولت سود دارد، گازوئیل فقط ضرر! صعود قیمت دلار به ۹۷ هزار تومان در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) رشد بسیار قیمت طلا در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) بیت کوین پیشتاز بازار رمزارز‌ها | توکن‌های کوچک رشد خیره‌کننده‌ای ثبت کردند! (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نظر دستیار رئیس جمهور درباره حذف یارانه پردرآمدها | کاهش ارزش یارانه‌ها به‌دلیل نوسانات نرخ ارز هزینه ساخت مسکن از ۳۰ میلیون تومان گذشت | رویای دور خانه‌دار شدن اختلاف بیش از ۳۰ هزار تومانی قیمت سیب در تره‌بار و میوه‌فروشی‌های سطح شهر مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت وزیر صنعت از عبور حجم تبادلات ایران و پاکستان از مرز ۳ میلیارد دلار خبرداد پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافربری مهرماه از امروز(۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آغاز شد قیمت یک کیلو برنج گران‌تر از دستمزد روزانه یک کارگر شد پیش‌بینی قیمت طلا در آستانه نشست فدرال رزرو پیش‌بینی بورس برای روز دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ رئیس شورای رقابت: برخی قضات دیوان عدالت به مسائل اقتصادی مسلط نیستند نمایش بخشی‌نگری در مدیریت | بالاخره عرضه خودرو در بورس کالا خوب است یا بد؟ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) | افت شدید قیمت جک S۳ قیمت خودرو‌های داخلی کاهش یافت (۲۳ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۴ خرداد

  • کد خبر: ۷۰۴۶۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۸
پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۴ خرداد
بورس تا امروز منفی پیش رفته است و به نظر می‌رسد تا اواخر هفته هم به همین صورت باشد اما در روزهای آخر معاملات روند بازار تغییر خواهد کرد و با توجه به شواهد موجود احتمالا روند مثبت‌تری را نسبت به روزهای قبل داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار در هفته جاری روند منفی را گذرانده است امروز هم ارزش معاملات به کمتر از ۳ هزار میلیارد تومان رسید. در حال حاضر تنها ابهام سیاسی که بازار و روند آن را تحت تاثیر خودش قرار داده، طولانی شدن مذاکرات برجام و مشخص نبودن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در کشور است و به عقیده بسیاری از کارشناسان تا رفع نشدن این مسائل به ثبات اقتصادی و در نتیجه به تعادل در بازار سرمایه نخواهیم رسید.

 

بسیاری از کارشناسان بازار معتقدند در بیشتر بازارها روند رکودی حاکم شده است. اما معضل اساسی بازار سرمایه علاوه بر رکود، تحرکات منفی است که در نتیجه اقدامات نادرست دولت و نهاد ناظر در بازار ایجاد شده است و تنها راهکار، به نظر تغییر سیاست‌های وضع شده و الزام دولت نسبت به عدم دخالت در بورس است تا با شکل‌گیری این تمهیدات روند بازار به مدار تعادل برگردد و ضرر و زیان‌های سهامداران خرد در نتیجه قفل شدن صف‌های فروش در بازار جبران شود.

 

در هفته جاری برخلاف انتظار کارشناسان مبنی بر صعود و رشد برخی از نمادها و گروه‌ها اما عمده سهم‌ها منفی بودند و تا امروز (۲۳ خرداد) روند بازار و ارزش معاملات تغییری نکرده است.

 

مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه گفت: بورس تا امروز منفی پیش رفته است و به نظر می‌رسد تا اواخر هفته هم به همین صورت باشد اما در روزهای آخر معاملات روند بازار تغییر خواهد کرد و با توجه به شواهد موجود روند مثبت‌تری را نسبت به روزهای قبل داشته باشد.
 
 

این کارشناس بازار سرمایه در بخش دیگری از گفته‌هایش درباره گروه‌ها و نمادهای پیش‌رو در بازار گفت: در حال حاضر در بازار گروه پیش‌رو با معاملات روان و متعادلی نداریم و فقط  تک سهم‌های محدودی به تعادل می‌رسند.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->