ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد!
سرخط خبرها

علت ابتلا به «قارچ سیاه» چیست؟

  • کد خبر: ۷۸۸۱۲
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
علت ابتلا به «قارچ سیاه» چیست؟
قارچ سیاه یک بیماری فرصت طلب و مهاجم با سیر سریع است و در افرادی که مکانیسم دفاعی بدن آن‌ها به هر دلیل مختل شده، ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی ناصری با اشاره به اینکه انچه اخیرا در خصوص بیماری قارچ سیاه مطرح می‌شود در واقع همان موکورمایکوزیس است که بیماری قارچی فرصت طلب و مهاجم با سیر سریع و در افرادی که مکانیسم دفاعی بدن آن‌ها به هر دلیل مختل شده است ایجاد می‌شود، گفت: این بیماری از رده قارچ‌های موکور به وجود می‌آید ودر طبیعت، برروی شیرینی، فضولات و مواد گیاهی و آلی در حال فساد حضور دارند که اسپور ان‌ها در هوا پراکنده است و از طریق تنفس ویا پوست می‌تواند وارد بدن فرد شود و به صورت معمول بیماری زا نیست.

دکتر علی ناصری با اشاره به اینکه انچه اخیرا در خصوص بیماری قارچ سیاه مطرح می‌شود در واقع همان موکورمایکوزیس است که بیماری قارچی فرصت طلب و مهاجم با سیر سریع و در افرادی که مکانیسم دفاعی بدن آن‌ها به هر دلیل مختل شده است ایجاد می‌شود، گفت: این بیماری از رده قارچ‌های موکور به وجود می‌آید ودر طبیعت، برروی شیرینی، فضولات و مواد گیاهی و آلی در حال فساد حضور دارند که اسپور ان‌ها در هوا پراکنده است و از طریق تنفس ویا پوست می‌تواند وارد بدن فرد شود و به صورت معمول بیماری زا نیست.

دکتر ناصری تاکید کرد: این بیماری با تشخیص پزشک معالج، کنترل بیماری زمینه‌ای، برداشت بافت‌های درگیر و درمان دارویی مناسب می‌تواند کنترل و درمان شود.

 

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->