آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شفافیت شعار نیست، عمل است

  • کد خبر: ۷۹۲۷۲
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
شفافیت شعار نیست، عمل است
حسین حسامی - رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر مشهد

۱- شفافیت حق مردم است و باید به عنوان یک رویکرد درونی، به شفافیت پایبند باشیم. شفافیت به انتشار چند قلم آمار و اطلاعات خلاصه نمی‌شود. باید با مردم شفاف گفتگو کنیم. طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، باید کار‌های کرده و نکرده و راه‌های رفته و نرفته مان را به مردم بگوییم. باید با مردم صادق باشیم. این عین شفافیت است.

۲- برخی شعار شفافیت می‌دهند، اما شفاف نیستند، اما مدیریت شهری تا به امروز قدم‌های خوبی در این مسیر برداشته است.

۳- شفافیت و انتشار اطلاعات مالی و اداری و...، نباید دست مایه انتقام گیری‌های شخصی رسانه‌ها و اشخاص قرار گیرد.

۴- مدیران موظف به عملکرد در بستر شفافیت هستند، اما نباید به بهانه این موضوع فضای کار را برای مدیر نا امن کرد و برخی مدیران را از اجرای شفافیت ترساند.

۵- نکته حائز اهمیت دیگر این است که شفافیت نباید مانع بروز شجاعت مدیران در حوزه فعالیت آن‌ها شود.

۶ - رویه‌ها و فرایند‌های مدیریت شهری باید برای شهروندان شفاف شود. مردم باید با حقوق خود به صورت شفاف و دقیق آشنا شوند.

۷- شفافیت به عنوان یک پیوست مستمر، در همه مصوبات شورای اسلامی شهر مشهد قرار می‌گیرد. ما با مردم صادقیم و به آن‌ها وفاداریم. ۸- شفافیت شعار نیست، عمل است. باید به شفافیت عمل کنیم. فاش تنها آغاز راه بود. نباید به شعار تبدیل شود. باید در این حوزه عمل کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->