مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

 چاقوکش‌های زورگیر در مشهد دستگیر شدند + تصاویر

  • کد خبر: ۸۰۳۸۸
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۴
 چاقوکش‌های زورگیر در مشهد دستگیر شدند + تصاویر
دو سارق خشن که با مجروح کردن طعمه‌ها خیابان‌ها را رنگین می‌کردند در حالی به گوشی قاپی‌های خونبار اعتراف کردند که تاکنون ۱۸ تن از بانوان مال باخته آنان را شناسایی کرده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، دو زورگیر خطرناک که با گوشی قاپی از بانوان مشهدی، سرقت می‌کردند درحالی با تلاش کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم خشن پلیس آگاهی خراسان رضوی دستگیر شدند که در صورت مقاومت طعمه ها، آسفالت خیابان را از خون آن‌ها رنگین می‌کردند.
حدود دو هفته قبل بود که تلفن پلیس ۱۱۰ به صدا درآمد و خبری وحشتناک در بی سیم‌های پلیس پیچید، «زورگیران خیابانی، زن جوانی را در بولوار آموزگار مشهد به شدت مجروح کرده اند!»
نیرو‌های انتظامی با دریافت این خبر عازم محل وقوع حادثه شدند، اما امدادگران اورژانسی زن مجروح را به بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد انتقال داده بودند و خون‌های زیادی که آسفالت خیابان را رنگین کرده بود، حکایت از آن داشت که زن جوان بی رحمانه هدف ضربات قمه قرار گرفته و با مرگ در جدالی تلخ است!
با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع بلافاصله گروه ویژه‌ای از کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم خشن با صدور دستوری از سوی سرهنگ جواد شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) مامور پیگیری پرونده دزدان خشن شدند و به تحقیق در این باره پرداختند.
بررسی‌های مقدماتی آنان نشان داد، سارقان دو نفر بوده اند که با یک دستگاه موتورسیکلت وارد بولوار آموزگار شده اند و قصد داشتند گوشی تلفن زن جوان را سرقت کنند که در ایستگاه اتوبوس منتظر بود، اما بعد از آن که با مقاومت طعمه خود روبه رو شده اند، او را با ضربات وحشتناک قمه نقش بر زمین کرده اند.
از سوی دیگر کارآگاهان که احتمال می‌دادند زن جوان هدف ضربات عمیق چاقو قرار گرفته باشد عازم بیمارستان شدند، اما زن مذکور در اتاق عمل بود و پزشکان اعتقاد داشتند او به طرز معجزه آسایی از مرگ گریخته است چرا که تیغه قمه‌ای که به پشت وی اصابت کرده بود فقط یکی دو سانتی متر با قلب اش فاصله داشت.
بدین ترتیب این زن که از ناحیه دو بازو نیز هدف ضربه قمه سارقان قرار گرفته بود، در بیمارستان بستری شد و این گونه کارآگاهان با بازبینی دوربین‌های ترافیک شهری به بررسی دقیق ماجرا پرداختند، تا این که سر نخ‌هایی از دو سارق سابقه دار به دست آمد که در مناطق خواجه ربیع و رسالت مخفی شده بودند.
با مشخص شدن هویت سارقان، بی درنگ گروه تخصصی به سرپرستی سرهنگ «جواد میش مست» (رئیس دایره مبارزه با جرایم خشن آگاهی) عازم مخفیگاه دزدان گوشی قاپ شدند و آنان را در دو عملیات هماهنگ و ضربتی به دام انداختند.
در بازرسی از مخفیگاه یکی از آنان که همه اعضای بدن و حتی صورتش خالکوبی شده بود، گوشی سرقتی زن مجروح و قمه مورد استفاده در ایراد ضرب و جرح طعمه‌ها نیز کشف شد و بدین ترتیب دو سارق سابقه دار به مقر انتظامی انتقال یافتند و موتورسیکلت آنان نیز توقیف شد.
بنابر این گزارش، دو سارق خشن که با مجروح کردن طعمه‌ها خیابان‌ها را رنگین می‌کردند در حالی به گوشی قاپی‌های خونبار اعتراف کردند که تاکنون ۱۸ تن از بانوان مال باخته آنان را شناسایی کرده اند. ادامه تحقیقات همچنین بیانگر آن بود که دو سارق جوان که بین ۱۸ تا ۲۰ ساله هستند در بولوار‌های وکیل آباد، سجاد، معلم و امامت از زنان مشهدی زورگیری کرده اند.
بررسی‌های بیشتر درباره جرایم احتمالی دیگر دو متهم مذکور که «مهدی-س» و «حمید-ث» نام دارند با صدور دستورات ویژه قضایی و نظارت و هدایت رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی همچنان ادامه دارد.

 چاقوکش‌های زورگیر در مشهد دستگیر شدند + تصاویر

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->