دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶» سامانه «سو» مسیر مطالبه‌گری مردمی را شفاف، امن و قابل پیگیری می‌کند | ۸۶ درصد گزارش‌های مردمی در یکسال اخیر به نتیجه رسیده است توضیحات نماینده مجلس درباره کاهش سن بازنشستگی مادران شاغل توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) ایجاد مزاحمت و  درخواست‌های نامشروع  با گرفتن عکس‌های خصوصی | دستگیری عمه خانم آموزش و پرورش شایعات کمبود کتب درسی را تکذیب کرد | تحویل همه سفارشات ثبت شده در سایت پیگیری آموزش و پرورش برای اجباری‌کردن پیش‌دبستانی ۲ | دریافت ابلاغیه شهریه به معنی مجوز فعالیت مرکز است تنها ۱۵ درصد دانشجویان از طریق کنکور وارد دانشگاه می‌شوند سامانه «سو» زبان مردم در بیان دغدغه‌ها و دیده‌بان رفع مشکلات شهری است ظرفیت ۲ برابری کاروان عمره دانشگاهیان در سال ۱۴۰۴ | مهلت ثبت‌نام فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر) به پایان می‌رسد اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد | زمان جدید انتشار نتایج اقداماتی برای کاهش آمار طلاق در مجتمع قضایی شهید مطهری مشهد | میانجیگری برای حفظ خانواده معجزه هنردرمانی در مراکز توانبخشی | ۱۰۶۱ «خانه هنر» در مراکز بهزیستی کشور برگزار می‌شود آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران سرنوشت توله خرس گمشده پارک پردیسان در هاله‌ای از ابهام قامتی: مشکلات اقتصادی خراسان رضوی با راهکارهای تسهیلگرانه برطرف می‌شود درمان آب مروارید در مشهد، هم‌سطح کشور‌های پیشرفته پرونده «شهید سلامت» دکتر رهام مهدوی‌نیا در مشهد پس از پیگیری‌های مداوم تأیید شد ۳ رکن اساسی سلامت کودکان را بشناسید ۴ دلیل شیوع سرطان در استان‌های شمالی | مراقب ماهی شور باشید پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از دوشنبه (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) داغی و سوزش کف پا نشانه چیست؟ راهکاری برای رفع گرفتگی بینی | خلط پشت حلق را چگونه درمان کنیم؟ آیا قطره‌های چشمی جایگزین عینک مطالعه می‌شوند؟ ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند درمانگاه‌های مشهد گرفتار مشکلات مالی هستند| زنجیره ورشکستگی مراکز درمانی باید قطع شود علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی
سرخط خبرها

لایحه رتبه‌بندی معلمان در مهرماه به تصویب خواهد رسید + جزئیات (۳ مهر ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۱۸۳۰
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
  • ۱
لایحه رتبه‌بندی معلمان در مهرماه به تصویب خواهد رسید + جزئیات (۳ مهر ۱۴۰۰)
طرح رتبه بندی معلمان در اولین روزهای فعالیت مجلس شورای اسلامی در مهرماه، خارج از نوبت و با قید اولویت به تصویب خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کریمی فیروزجایی امروز شنبه (سوم مهرماه) در آیین نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی در دبیرستان پسرانه دوره دوم دکتر محمود افشار منطقه ۳ پایتخت اظهارداشت: مجلس شورای اسلامی، تمام قد در خدمت نهاد تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش است.

وی گفت: لایحه رتبه‌بندی معلمان که سرآغاز یک دور جدیدی برای آموزش و پرورش کشور خواهد بود، در کمیسیون آموزش و تحقیقات با صد در صد رای موافق اعضا و در صحن علنی هم با بیش از ۹۷ درصد رای موافق نمایندگان مصوب شد و در اولین روز‌های فعالیت مجلس شورای اسلامی در مهرماه، خارج از نوبت و با قید اولویت به تصویب خواهد رسید.

کریمی فیروزجایی افزود: ما معتقدیم آموزش و پرورش نقطه آغاز برای دستیابی به توسعه، عمران و آبادانی کشور است، راه بی‌بدیلی که همه ملت‌ها و جوامع توسعه یافته حرکت کردند و به قله‌های پیشرفت در علم، تکنولوژی، ثروت، صنعت و همه حوزه‌ها رسیدند و ما هم باید همین مسیر را طی کنیم.

نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز آموزش و پرورش نقطه وحدت میان قوه‌های مجریه و مقننه است، هم رئیس جمهور بعد از مدت‌ها شخصا در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش حضور پیدا کرد و اعلام کرد که برای یک بار و برای همیشه باید مسائل و مطالبات به حق معلمان را به سامان برسانیم، این عزم و اراده در مجلس شورای اسلامی هم هست.

کریمی فیروزجایی گفت: سرآمد همه انسان‌های کشور، معلمان هستند و آینده این کشور در گرو دستان توانمند آنان است.


اینجا بخوانید: طرح «رتبه‌بندی معلمان» اصلاح شد + جزئیات متن نهایی (۳ مهر ۱۴۰۰)


قدردانی از فداکاری علی لندی

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش نیز در این آیین ضمن قدردانی از ایثارگری علی لندی دانش‌آموز ایذه‌ای گفت: فداکاری این دانش‌آموز امروز در کشور ثبت شد، نوجوانی ۱۵ ساله تربیت یافته از همین آموزش و پرورش برای اینکه مادرانی جان خود را از دست ندهند و امروز فرزندی بدون مادر راهی مدرسه نشود، جان خود را تقدیم می‌کند.

قاسم احمدی لاشکی افزود: امروزه می‌شود یک نماد از فهمیده‌ها و محمدی‌ها داشت و بر ما فرض است که فداکاری دانش‌آموزانی همچون لندی در کتاب‌های درسی ما گنجانده شود، درس انسانیت، معرفت و انسان دوستی را چگونه آموزش دادیم و چگونه یاد گرفتند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد شهدای دانش‌آموز و فرهنگی و اربعین حسینی اظهارداشت: امروز حدود یک میلیون فرهنگی و معلم منتظر نتیجه لایحه رتبه‌بندی هستند، رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به استان گیلان اعلام کرد که این لایحه ۱۱ مهر به بعد، خارج از نوبت در دستور قرار خواهد گرفت.

احمدی لاشکی گفت: هدف ما از به تصویب رسیدن لایحه رتبه‌بندی معلمان، رقم و افزایش نیست، این لایحه به دنبال جایگاه و منزلت معلمان است که چندین سال آسیب دیده است و به همین خاطر امیدواریم نتیجه آن موجبات آرامش را برای همکارانی که لندی‌ها تربیت می‌کنند، به همراه داشته باشد.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش درباره واکسیناسیون معلمان و دانش‌آموزان بیان کرد: بیش از ۹۹.۵ درصد معلمان دُز اول و بیش از ۸۵ درصد دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند، به زودی دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال هم واکسینه خواهند شد.

وی اظهارداشت: آسیبی که آموزش و پرورش در حدود دو سال اخیر متحمل شده به مراتب بیشتر از آن چیزی است که فکر می‌کنیم، آسیب صرفا جسمی نیست، تربیت و آموزش هم دچار آسیب شدند.

احمدی لاشکی گفت: امسال شعار آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، استمرار یادگیری و ارتقای کیفیت در کنار تضمین سلامتی است که باید به آن توجه شود، اقدام ستاد ملی مقابله با کرونا ابتدا برای تضمین سلامت و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و آسیب نرسیدن به حوزه‌های تعلیم و تربیت قابل ستایش است.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش افزود: امروز حدود ۳۰ درصد دانش‌آموزان کشور آموزش را به صورت حضوری آغاز کردند، و برای ما بقی دانش‌آموزان هم به صورت تدریجی در روزها، هفته‌ها و ماه‌های بعد برنامه‌ریزی خواهد شد که کلاس‌های درس به صورت حضوری برگزار شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۶
0
0
رتبه بندی همراه با همسانسازی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->