درباره شهید محمدرضا صدیقی صابر و خانواده شهیدش | فدائیان وطن کودک، جوان و نوجوان شیعه هنوز هم شهید می‌دهد | ندای «هَلْ‌مِنْ‌ناصِرٍ» هنوز به گوش می‌رسد مسئله فلسطین از منظر برخی از مهم‌ترین اندیشمندان معاصر جهان | نهیب فیلسوفان و مورخان بر سر رژیم صهیونیستی دیدار تولیت آستان قدس رضوی با نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت (۹ تیر ۱۴۰۴) مداحی میثم مطیعی به یاد سردار شهیدحاجی‌زاده + فیلم و متن مراسم تشییع پیکر مطهر ۴ شهید جنایت رژیم صهیونی، در مشهد برگزار شد + فیلم (۹ تیر ۱۴۰۴) «حسینیه حرم» میزبان هیئات مذهبی سراسر کشور + فیلم طرح «میز خدمت حقوقی» با حضور وکلای قوه‌قضائیه در مساجد خراسان رضوی اجرا می‌شود ایران و ذهن‌های تسخیر شده شهید سعید برجی، دانشمند هسته‌ای که هرگز ناامید و خسته نشد سه‌ساله‌ای در قلب کودکان عاشورایی| سومین گردهمایی کودکانه به یاد حضرت رقیه (س) در حرم رضوی برگزار شد آیت‌الله مکارم شیرازی: تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد جزئیات اجرای عملیات فرهنگی قرآنی «همت» در ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ سبکی متفاوت از مداحی میثم مطیعی در دهه اول محرم + صوت و متن جنگ، ما را بزرگ می‌کند روز سوم محرم بر کاروان کربلا چه گذشت؟ مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران در مصلای امام‌خمینی(ره) برگزار می‌شود رئیس کمیته پدافند غیرعامل در بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد توصیه آیت الله وحید خراسانی براه بهره بردن از فیوضات دهه اول محرم اجرای هفت‌شب تعزیه‌خوانی در فرهنگ‌سرای بهشت مشهد | لزوم ایجاد پایگاه دائمی تعزیه در شهر
سرخط خبرها

پخش بیش از ۲۷۰ برنامه حرم مطهر رضوی در شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی

  • کد خبر: ۸۱۹۹۶
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷
پخش بیش از ۲۷۰ برنامه حرم مطهر رضوی در شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی
همزمان با دهه پایانی ماه صفر، پوشش گسترده برنامه‌های حرم مطهر رضوی در رسانه‌های گروهی آغاز خواهد شد تا همه مردم ایران خود را در این صحن و سرا حاضر ببینند و از راه دور زائر این بارگاه ملکوتی باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، آستان قدس رضوی تدارک ویژه‌ای برای پوشش رسانه‌ای مراسم دهه آخر صفر دیده و شرایطی را فراهم کرده است که عاشقان و دلدادگان حضرت رضا (ع) که امسال به دلیل شرایط کرونایی، توفیق زیارت از نزدیک این بارگاه نورانی را ندارند، از راه دور زائر آقا باشند و از برنامه‌های ایام عزاداری این دهه بهره ببرند.

 

پخش برنامه‌ها در ۳۰ شبکه داخلی و خارجی

مدیر رسانه‌های صوتی و تصویری آستان قدس رضوی از تدارک بیش از ۲۷۰ برنامه در دهه پایانی ماه صفر خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با همکاری صداوسیما، اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی و همچنین شبکه‌های مستقل بین‌المللی، در بیش از ۳۰ شبکه داخلی و خارجی پخش می‌شود.

به گفته سیدمحمدرضا موسوی‌کیا اکثر برنامه‌های این ایام از ششم مهرماه آغاز و تا ۱۵ مهرماه ادامه خواهد داشت.

 

برنامه‌های شبکه‌های سراسری تلویزیونی و رادیویی

وی جزئیات این برنامه‌ها را نیز تشریح و اظهار کرد: ویژه‌برنامه «تشرف» و «حسینیه ایران» از شبکه یک سیما، «به تو از دور سلام» در دو بخش از ساعت‌های ۱۳ و ۲۲:۱۵ از شبکه دو سیما و «مخاطب خاص» از ساعت ۲۲:۱۵ دقیقه از شبکه سه سیما روی آنتن خواهد رفت.

به گفته او، «مناجات خوانی سحرگاهی» شبکه سه از جمله برنامه‌های ویژه این ایام است که از ۵ مهرماه آغاز می‌شود و تا ۳۰ مهرماه ادامه خواهد داشت. همچنین «سمت خدا» از شبکه سه، «بی کران» از شبکه چهار، «تا نیایش» و «قرار» از شبکه پنج سیما، از دیگر برنامه‌های این ایام خواهد بود.

مدیر رسانه‌های صوتی و تصویری آستان قدس رضوی افزود: شبکه قرآن در این ایام با ویژه‌برنامه «آستان مهربانی» و شبکه افق با پخش برنامه «رواق» و پوشش ویژه‌برنامه‌های صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر رضوی میهمان خانه‌های مخاطبان خود خواهد بود. سیمای خراسان رضوی نیز از ۱۳ تا ۱۵ مهرماه ویژه‌برنامه دهه آخر صفر را از صحن انقلاب اسلامی روی آنتن می‌برد و شبکه‌های پویا و هدهد هم با «قطار قم مشهد» میزبان مخاطبان کودک و نوجوان خواهند بود.

مدیر رسانه‌های صوتی و تصویری با اشاره به برنامه‌های رادیویی از بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر گفت: در این ایام رادیو زیارت، رادیو جوان، رادیو معارف، رادیو اقتصاد و رادیو سلامت با برنامه‌های ویژه انعکاس‌دهنده طنین عاشقی از بارگاه منور رضوی خواهند بود.

 

پوشش گسترده شبکه‌های بین‌المللی

وی با اشاره به حضور فعال شبکه‌های بین‌المللی در این ایام گفت: شبکه الاهواز با برنامه «غریب الغرباء»، شبکه الکوثر با برنامه «ثامن‌الحجج»، شبکه‌های سحر آذری و اردو با ویژه‌برنامه‌های دهه آخر صفر، شبکه کربلا با ویژه‌برنامه «انیس النفوس» و شبکه‌های ولایت به زبان هوسا و فارسی نیز با برنامه‌های «سلام آقا» و «اقلیم هشتم» دل‌های شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت را از راه دور روانه بارگاه منور رضوی خواهندکرد.

موسوی کیا پوشش گسترده برنامه‌های شاخص معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی شامل برنامه‌های فارسی و عربی در حرم مطهر را از دیگر فعالیت‌های این مجموعه عنوان کرد و گفت: تصاویر ویژه از حرم مطهر رضوی نیز هر روز از ساعت ۱۸ تا یک بامداد به‌منظور بهره‌مندی شبکه‌های مختلف در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت.

وی زیارت تصویری از صحن آزادی را از دیگر برنامه‌هایی ذکر کرد که طی ارتباط با شبکه‌های ملی، استانی و برون مرزی، چون پلی برای زیارت دلدادگان حضرت رضا (ع) خواهد بود.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->