پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی در شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند
سرخط خبرها

با خواص بی‌نظیر «اشکنه بنه» آشنا شوید+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۸۳۲۵۲
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
  • ۲
با خواص بی‌نظیر «اشکنه بنه» آشنا شوید+ طرز تهیه
اشکنه، یکی از غذا‌های اصیل، لذیذ و بدون گوشت ایرانی است که معمولا همراه با نان سرو می‌شود. از مواد اولیه این غذای سوپ مانند، می‌توان به روغن، پیاز، نمک، زردچوبه و ادویه‌های دیگر اشاره کرد. اشکنه، پیش‌غذایی است که به سرعت و به‌سادگی در آشپزخانه طبخ می‌شود و شما می‌توانید انواع آن را برای مهمانی‌های خانوادگی و دورهمی‌های دوستانه درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، بنه یا پسته کوهی گیاهی دارویی و بسیار خوشمزه است که میوه‌ای به اندازه یک نخود با پوسته بسیار سخت و دم‌بلند دارد. این گیاه در خراسان‌جنوبی بیشتر دیده می‌شود. از این رو، ساکنان این مناطق علاقه خاصی به درست‌کردن غذا با این میوه پرخاصیت دارند، مانند اشکنه بنه که بسیار هم معروف است و امروز می‌خواهیم طرز تهیه آن را آموزش بدهیم. امیدواریم آن را بپزید و از خوردنش در جمع خانواده لذت ببرید.

راستی بد نیست بدانید مصرف میوه بنه نفخ معده را کاهش می‌دهد و بر درمان سرفه، لقوه، فلج، یرقان، درد مفاصل و سردرد و تقویت اعصاب بسیار مؤثر است. برگ آن نیز خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی دارد.

مواد لازم برای تهیه اشکنه بنه

بنه: ۲۰۰ گرم
آب: ۲ لیوان
روغن حیوانی: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: متوسط ۲ عدد
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
گردوی کوبیده: دو سه قاشق غذاخوری

روش تهیه

بنه‌ها را در هاون بریزید و خوب بکوبید. برای اینکه پوست بنه‌ها به طور کامل جدا شود، آن‌ها را داخل خردکن بریزید و دوباره آسیابشان کنید.

پیاز‌ها را ریز خرد کنید و در روغن تفت بدهید تا طلایی‌رنگ شوند. بعد زردچوبه را به آن بیفزایید و تفت بدهید تا طعم خامی‌اش گرفته شود.

بنه‌های خردشده را داخل آبی که از قبل جوش آورده‌اید بریزد و خوب هم بزنید تا پوست سفت آن‌ها از مغزشان جدا و ته‌نشین شود.

آب حاوی میوه بنه را همراه پیازداغ و مقداری نمک درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا نیم ساعتی بجوشد و غذا جا بیفتد. پیش از سرو، گردوی کوبیده را به آن اضافه کنید.

فوت آشپزی

*در صورت تمایل، می‌توانید چهار پنج قاشق غذاخوری کشک ساییده هم در آخرین مرحله پخت، یعنی قبل از جوش‌آمدن اشکنه، به آن اضافه کنید.

*اهالی خراسان جنوبی معمولا این غذا را با رب انار و سبزی صرف می‌کنند.

*بنه را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید.

 

اشکنه بنه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۸
0
0
اگر بنه زیاد قل خورد بوی سقز گرفته خوش طعم نمی شود
یه بنده خدا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۸
0
0
بزرگوار خود بنه روغن داره... و اصل بنه که اصطلاحا قاتق بنه هست مال بیرجند و اطرافشه... تو هرچیزی که روغن نمیریزن بزرگوار!... شما خوب بنه رو بمال عین همون ۴ قاشق روغن حیوانی(!) فقط روغن خود بنه میشه...
حداقل یکم درباره طرز تهیه غذاهای محلی تحقیق کنید!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->