مرزبان شمال‌غرب | یادی از شهید شیخ محمد خیابانی، مشروطه‌خواهی که در راه آزادی ایران جان‌فشانی کرد کلید اخلاق، تبسم است ضامن حیات اسلام، باطل‌السحر توطئه‌ها | بررسی امتیازات و ملزومات دوری از تفرقه در گفت‌‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت قرار گرفتن بیش از ۶۰۰ خانه در اختیار زائران، در طرح هم‌محله‌ای امام‌رضا(ع) آیت‌الله علم‌الهدی: مسئولان و رسانه‌ها راوی قدرت نظام باشند | قدرت کشور در خداباوری و ایستادگی مردم است مشهد و ظرفیت طلایی موقوفات برای توسعه اقتصادی چرا آرامش واقعی در یاد خداست؟ برنامه‌ریزی برای برگزاری نمایشگاه با محوریت آثار گنجینه رضوی در ترکیه آیت‌الله سید اسدالله مدنی، دومین شهید محراب و مجاهدی در سنگر علم و عمل مساجد، پایگاه‌های وحدت و گفت‌وگوی بین‌مذهبی | تأکید بر نقش رسانه، جوانان و همکاری‌های بین‌المللی تأکید معاون استانداری خراسان رضوی بر لزوم توسعه وقف با مشارکت دانشگاهیان و وقف‌یاران بررسی تاریخی نقش وقف در توسعه علمی، فرهنگی و اقتصادی جوامع اسلامی نقاشی زائران خردسال غیرایرانی بر دیوار مهربانی | جشنی برای وحدت در حرم امام رضا (ع) ریشه‌های قرآنی و تاریخی وحدت مسلمانان | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در همگرایی امت اسلامی امام صادق(ع)، احیاگر دین، اخلاق، غدیر و عاشورا ۳۰۰ اثر از بانوان هنرمند دارالقرآن کریم، در حرم امام‌رضا(ع) به نمایش درآمد وقت دعوتم کی می‌رسد؟ تو پیشگام هر سلامی، در نمازم سلام کردی و سِحر جهود باطل شد او برای همدلی‌ها آمده
سرخط خبرها

امام جمعه مشهد: آمریکا برای راه‌اندازی جنگ شیعه و سنی کور خوانده است

  • کد خبر: ۸۴۰۴۶
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
امام جمعه مشهد: آمریکا برای راه‌اندازی جنگ شیعه و سنی کور خوانده است
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه داعشِ ملعون مزدور جنگ‌های نیابی آمریکاست، گفت: آمریکا برای راه‌اندازی جنگ شیعه و سنی کور خوانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز‌جمعه مشهدمقدس در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: برخورد‌های سیاسی ائمه معصومین با حکومت‌های زمان خود به چندین دوره تقسیم می‌شود؛ دوره نخست بعد از رحلت پیامبر (ص)، دوره سکوت است. دوره دوم دوره اقتدار آمیخته با مظلومیت است.

امام‌جمعه مشهدمقدس افزود: دوره دیگر، دوران تلاش سازنده بلندمدت برحسب آن چیزی است که در انقلاب عظیم کربلا صورت گرفت. دشمنان نیز در مقابل جریان سرکوب و فتنه را در پیش گرفتند تا این برخورد‌های سیاسی را به زعم خود خنثی کنند.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه اخیراً در شهر قندوز افغانستان عده‌ای از دوستداران اهل بیت (ع) به خاک و خون کشیده شدند، بیان کرد: پشت‌پرده این قضیه دو مسئله قابل توجه است؛ داعشِ ملعون مزدور جنگ‌های نیابی آمریکاست که با ذلت از افغانستان خارج شده و کارنامه آمریکا در این ۲۰ سال، مظلوم‌کشی و ضعیف‌کشی و آدم‌کشی است و نهایتاً با ذلت افغانستان را تخلیه کردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: آمریکا دنبال ناامن‌سازی افغانستان و از سوی دیگر ایجاد جنگ داخلی و قومی و مذهبی بوده است. بزرگترین سنگر استکبارستیزی، انقلاب اسلامی ایران است. درباره مسئله داعش و برخورد آن، آمریکا اشتباه کرده؛ از اینجا جنگ سنی و شیعه شکل نمی‌گیرد. در سرزمین عراق و سوریه عده‌ای از اهل‌سنت توسط همین داعشی‌ها کشته شده‌اند پس این جنگ میان شیعه و سنی نیست. آمریکا اینجا کور خوانده است. مسئله اصلی، جنایت آمریکاست که با ذلت از افغانستان بیرون رفته است.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: در دوران دفاع مقدس روزنامه‌های آمریکایی نوشتند شب‌های تاریک تهران از روز‌های روشن نیویورک امنیتش بیشتر است و این امنیت مرهون خدمات جریان‌های انتظامی آن روز بود که امروز در نیروی انتظامی قهرمان و دلاور متبلور شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->