سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟ بدهکاری ۱۱ ماهه بانک مرکزی به واردکنندگان نهاده دامی کاهش وعده‌های غذایی کارگران از ۳وعده به ۲وعده و حتی به یک‌وعده | «پایه دستمزد» از یک‌سوم خط فقر کمتر است قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی کاهشی شد کاهش قیمت دینار عراق در مشهد | پول افغانستان و ترکیه چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۴) | خیار کیلویی ۲۵ هزار تومان دستورالعمل اجرایی خرید و فروش طلا و نقره آنلاین تصویب شد | راه‌اندازی سامانه‌ای ناظر بر عملکرد و تعهدات پلتفرم‌های آنلاین توسط بانک مرکزی طرح جدید بنزینی دولت به‌نفع دهک‌های پایین درآمدی است بازدید میدانی از بازار برنج مشهد | برنج در مسیر طلا؛ هر لحظه یک قیمت منابع مورد نیاز مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک تامین شد زیان‌دهی سالیانه صنعت خودروسازی به ۹ میلیارد دلار رسید| ارائه پیشنهاد تشکیل صندوق بیمه ملی در کشور اجرای قانون ثبت رسمی معاملات املاک در مشهد آغاز شد | پایان پیش‌فروش‌های صوری با صدور شناسه یکتا ۴۳۲ سکه تقلبی در شهرستان داورزن کشف شد پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

کشتار دام مولد همچنان ادامه دارد

  • کد خبر: ۸۴۱۲۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
کشتار دام مولد همچنان ادامه دارد
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران گفت: مازاد دام و گوشت در کشور بسیار زیاد است و خریداری نیز وجود ندارد. در شرایط کنونی در این حوزه به خودکفایی رسیده ایم و نیازی به تأمین گوشت از خارج از کشور نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی عالی، مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران درباره آخرین وضعیت تأمین نهاده‌های دامی مورد نیاز تولید کنندگان گفت: مشکل تأمین ذرت، جو و سویا برای دامداران همچنان وجود دارد و اتفاق خاصی در این زمینه نیافتاده است.

وی در مورد اینکه آیا مشکل در بارگیری نهاده‌ها است یا همچنان در تخصیص سهمیه به دامداران چالش وجود دارد گفت: اصلاً تخصیص داده نمی‌شود و عملاً می‌توانم بگویم طی هفته‌های اخیر نه تنها شرایط بهبود نیافته بلکه بدتر هم شده است.

عالی درباره مباحث مطرح شده از سوی برخی مسئولان مبنی بر اینکه در تأمین و توزیع نهاده‌های دامی مشکلی وجود ندارد، افزود: فعلاً همه چیز در حد حرف است و امیدواریم که این وعده‌ها هر چه زودتر عملیاتی شود و شرایط تولید کنندگان بهبود یابد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حوزه دام سبک و سنگین همچنان با مازاد مواجه هستیم، تصریح کرد: مازاد دام و گوشت در کشور بسیار زیاد است و خریداری نیز وجود ندارد. به اعتقاد بنده ما در شرایط کنونی در این حوزه به خودکفایی رسیده ایم و نیازی به تأمین گوشت از خارج از کشور نداریم.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه شرکت پشتیبانی امور دام برای تأمین ذخایر استراتژیک اقدام به واردات گوشت کرده است، گفت: البته این شرکت نیز دلایل خاص خود را دارد اما اگر تدابیری اندیشیده می‌شد و قیمت خرید از دامداران داخلی را مقداری بالا می‌بردند به راحتی می‌شد این ذخایر را از محل تولیدات داخلی تأمین کرد.

عالی همچنین درباره اینکه آیا در حوزه کشتار دام‌های آبستن و مولد اتفاقی افتاده و این روند کند یا متوقف شده است، ادامه داد: روند کشتار این دام‌ها همچنان بی سر و صدا ادامه دارد.

وی درباره مصوبه آزادسازی صادرات دام سبک از کشور نیز گفت: مسول این کار شرکت پشتیبانی امور دام است و اخیراً با جلسه‌ای که با مدیرعامل این شرکت داشتیم وی عنوان کرد که بر اساس این مصوبه اگر قیمت دام سبک در داخل از ۵۵ هزار تومان بالاتر برود صادرات متوقف خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با اشاره به اینکه هم اکنون قیمت دام سبک به طور متوسط حدود ۵۴ تا ۵۵ هزار تومان است اما خرید و فروش نمی‌شود، افزود: به محض شروع صادرات، دلالان نیز ورود می‌کنند و قاعدتاً قیمت مقداری بالاتر خواهد رفت. بنابراین اگر دولت بخواهد صادرات را قطع کند عملاً هیچ اتفاق خاصی در این حوزه نمی‌افتد و صادرات دام‌های سبک شروع نشده، متوقف می‌شود.

منبع:مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->