زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف ریزش ۳ تا ۲۳ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حراج خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | اعلام نتایج هفته آینده مشکل ثبت گوشی آیفون‌های ۱۴و ۱۵ به زودی حل می‌شود ذخیره سود یا ترس از ریسک‌های سیاسی | حرکت رفت و برگشتی بازار سهام (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) تشدید جنگ تعرفه‌ای آمریکا و چین، ریزش بورس‌های جهان از سرگرفته شد حذف کروکی در تصادفات تا خسارت ۵۳ میلیون تومان افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | طلا گرمی چند شد؟ (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | اوج گیری دوباره نرخ دلار نوبرانه‌ای با قیمت نجومی | گوجه‌سبز کیلویی ۱۱ میلیون تومان! ادامه طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ مشروط شد قیمت و کیفیت نان رها شده است | اجاره دادن نانوایی پای دلالان را به این صنف باز کرده است
سرخط خبرها

کشتار دام مولد همچنان ادامه دارد

  • کد خبر: ۸۴۱۲۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۰
کشتار دام مولد همچنان ادامه دارد
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران گفت: مازاد دام و گوشت در کشور بسیار زیاد است و خریداری نیز وجود ندارد. در شرایط کنونی در این حوزه به خودکفایی رسیده ایم و نیازی به تأمین گوشت از خارج از کشور نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی عالی، مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران درباره آخرین وضعیت تأمین نهاده‌های دامی مورد نیاز تولید کنندگان گفت: مشکل تأمین ذرت، جو و سویا برای دامداران همچنان وجود دارد و اتفاق خاصی در این زمینه نیافتاده است.

وی در مورد اینکه آیا مشکل در بارگیری نهاده‌ها است یا همچنان در تخصیص سهمیه به دامداران چالش وجود دارد گفت: اصلاً تخصیص داده نمی‌شود و عملاً می‌توانم بگویم طی هفته‌های اخیر نه تنها شرایط بهبود نیافته بلکه بدتر هم شده است.

عالی درباره مباحث مطرح شده از سوی برخی مسئولان مبنی بر اینکه در تأمین و توزیع نهاده‌های دامی مشکلی وجود ندارد، افزود: فعلاً همه چیز در حد حرف است و امیدواریم که این وعده‌ها هر چه زودتر عملیاتی شود و شرایط تولید کنندگان بهبود یابد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حوزه دام سبک و سنگین همچنان با مازاد مواجه هستیم، تصریح کرد: مازاد دام و گوشت در کشور بسیار زیاد است و خریداری نیز وجود ندارد. به اعتقاد بنده ما در شرایط کنونی در این حوزه به خودکفایی رسیده ایم و نیازی به تأمین گوشت از خارج از کشور نداریم.

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه شرکت پشتیبانی امور دام برای تأمین ذخایر استراتژیک اقدام به واردات گوشت کرده است، گفت: البته این شرکت نیز دلایل خاص خود را دارد اما اگر تدابیری اندیشیده می‌شد و قیمت خرید از دامداران داخلی را مقداری بالا می‌بردند به راحتی می‌شد این ذخایر را از محل تولیدات داخلی تأمین کرد.

عالی همچنین درباره اینکه آیا در حوزه کشتار دام‌های آبستن و مولد اتفاقی افتاده و این روند کند یا متوقف شده است، ادامه داد: روند کشتار این دام‌ها همچنان بی سر و صدا ادامه دارد.

وی درباره مصوبه آزادسازی صادرات دام سبک از کشور نیز گفت: مسول این کار شرکت پشتیبانی امور دام است و اخیراً با جلسه‌ای که با مدیرعامل این شرکت داشتیم وی عنوان کرد که بر اساس این مصوبه اگر قیمت دام سبک در داخل از ۵۵ هزار تومان بالاتر برود صادرات متوقف خواهد شد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با اشاره به اینکه هم اکنون قیمت دام سبک به طور متوسط حدود ۵۴ تا ۵۵ هزار تومان است اما خرید و فروش نمی‌شود، افزود: به محض شروع صادرات، دلالان نیز ورود می‌کنند و قاعدتاً قیمت مقداری بالاتر خواهد رفت. بنابراین اگر دولت بخواهد صادرات را قطع کند عملاً هیچ اتفاق خاصی در این حوزه نمی‌افتد و صادرات دام‌های سبک شروع نشده، متوقف می‌شود.

منبع:مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->