زلزله نسبتا شدید گهواره کرمانشاه را لرزاند + جزئیات(۵ مرداد ۱۴۰۳) اعترافات تکان دهنده عاملان قتل پسر جوان در جنوب تهران| مشروبات الکلی مصرف کرده بودیم قتل پیرمرد تهرانی توسط همسایه| نزاع بر سر زباله خون به پا کرد آلودگی صوتی بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد تبلیغات کلاهبرداری در فضای مجازی را بشناسید «اضطراب دیابت» با افزایش خطر مشکلات سلامت روان همراه است واژگونی سمند در جاده نیشابور به مشهد با پنج مجروح حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد
سرخط خبرها

آیا میدانید گوجه فرنگی خاصیت دارویی دارد؟

  • کد خبر: ۸۵۳۶۱
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
آیا میدانید گوجه فرنگی خاصیت دارویی دارد؟
گوجه فرنگی یکی از آن سبزیجاتی است که علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، خاصیت دارویی نیز دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، گوجه فرنگی علاوه بر تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن، از اثرات دارویی مفیدی برای بدن برخوردار است.
 
پخت مواد غذایی به طورکلی کاهش ویتامین‌ها یا سایر مواد مغذی موجود در آن‌ها را بدنبال خواهد داشت، اما در مورد گوجه فرنگی مساله متفاوت و گوجه فرنگی پخته مفیدتر از گوجه فرنگی خام است.
 
بسیاری از رنگدانه‌های گیاهی مفید موجود در میوه‌ها و سبزیجات خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و بدن ما برای ترمیم سلول‌های تخریب شده توسط رادیکال‌های آزاد نیازمند آن‌ها هستند.

یکی از مهمترین مواد موثره گوجه فرنگی ماده‌ای به نام لیکوژن (lycopene) است که جزو کاروتنوئید‌ها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می‌شود.

پژوهش‌ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می‌شود.

منبع: کارگرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->