مقدم | شهرآرانیوز؛ کتلت و کوکو از غذاهای نانی پرطرفدار ایرانی هستند که در دیگر کشورها هم به شیوههای مختلفی پخت میشوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد و در دیگر کشورها هم با کمی تغییر پخت میشود. این کتلت را با برنج هم میتوان صرف کرد. همینطور آن را به صورت رژیمی داخل فر و با روغن بسیار کم میپزند.
پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و سرتفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. اکنون وقت اضافهکردن سیر است. سیرها را پوره و به مواد اضافه کنید و قدری دیگر آنها را تفت بدهید.
گوشت چرخکرده را با ۲ عدد فلفلسبز خردشده به مواد قبلی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ دهد. سپس نصف قاشق غذاخوری زیره سبز، نصف پیمانه گشنیز، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم سرتفت بدهید. گشنیز که کمی تغییر رنگ داد، حرارت را خاموش کنید.
سیبزمینیها را با کمی نمک آبپز و پس از خنک شدن رنده کنید. گشنیز، زیره سبز و فلفل سبز خردشده باقیمانده را با کمی نمک و فلفل سیاه به سیبزمینیها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
داخل تابهای روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. داخل کاسهای نیز تخممرغ را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
از مواد سیبزمینی مقداری بردارید و کف دست خود پهن کنید. سپس از مواد گوشتی مقداری در مرکز آن قرار دهید و آن را خوب گرد کنید. کتلت را داخل تخممرغ بغلتانید. بعد هم درون روغن داغ سرخ کنید تا طلاییرنگ شود.
*در صورتی که ذائقهتان غذاهای تند و تیز را میپسندد، کمی فلفل قرمز و پاپریکا هم به غذایتان اضافه کنید.
* پس از قراردادن مایه گوشتی داخل خمیر، کتلت را خوب گرد کنید تا مایه گوشتی هنگام سرخ شدن از آن خارج نشود.
*اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید، از پودر سیر در غذا استفاده کنید.
*اگر آب مواد را بهخوبی بگیرد، هنگام سرخشدن، روغن کمتر کف میکند و کتلت حسابی ترد و برشته میشود.