مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی: برای افزایش حقوق بازنشستگان منتظر نظر دولت هستیم آیین معارفه مدیر سازمان دانش‌آموزی خراسان‌ رضوی برگزار شد جزئیات تیراندازی منجر به قتل یکی از مدافعان حرم در خیابان مجاهدین اسلام + تصاویر آخرین آمار کرونا در ایران ۱ خردادماه ۱۴۰۱؛ ۳ فوتی و شناسایی ۳۱۲ بیمار جدید کرونا در کشور دزد گوشی وزیر ورزش و جوانان دستگیر شد آیا افزایش حق اولاد و عائله‌مندی بازنشستگان، رشد جمعیت را به دنبال دارد؟ عذرخواهیم؛ افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در خردادماه واریز می‌شود آخرین وضعیت طرح رتبه‌بندی معلمان در خراسان رضوی | افزایش حقوق‌ها از ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ اعمال می‌شود نماینده مردم رشت در مجلس: دولت رتبه‌بندی معلمان را مطابق قانون اجرا کند پیش بینی سازمان بهداشت جهانی از گسترش «آبله میمون» در سطح جهان طوفان با سرعت ۱۲۶ کیلومتر زابل را درنوردید| ادارات و مدارس تعطیل شد| غلظت آلاینده‌ها در زاهدان به 15 برابر حد مجاز رسید حال یوز ایرانی خوب نیست| اعلام نتیجه کالبدشکافی 2 توله تلف‌شده تا 10 روز آینده| نگهداری توله سوم در مهمانسرای مدیران محیط‌زیست کلاهبرداری با شگرد کالای ارزان تصویری که بحث توزیع نامناسب پزشکان را پیش کشید | پزشکان پایتخت نشین دولتمردان! بازنشستگان تامین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران را دریابید کشف بیش از ۱۴ میلیون واحد انواع ارز توسط پلیس امنیت اقتصادی فراجا| ۶۶ اخلالگر ارزی دستگیر شدند دو برابرشدن ابتلا به سرطان گوارش در جمعیت زیر ۵٠ سال کشور فضیلت‌های اخلاقی به‌مثابه واجبات اجتماعی
خبر فوری
طرز تهیه کتلت شکم‌پر | غذایی با اصالت هندی برای ذائقه بین‌المللی
کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد

مقدم | شهرآرانیوز؛ کتلت و کوکو از غذا‌های نانی پرطرف‌دار ایرانی هستند که در دیگر کشور‌ها هم به شیوه‌های مختلفی پخت می‌شوند. برای همین، امروز قصد داریم به آموزش پخت یک نوع کتلت خوشمزه بپردازیم که اصالتی هندی و طعمی تند و تیز دارد و در دیگر کشور‌ها هم با کمی تغییر پخت می‌شود. این کتلت را با برنج هم می‌توان صرف کرد. همین‌طور آن را به صورت رژیمی داخل فر و با روغن بسیار کم می‌پزند.

مواد لازم برای تهیه کتلت شکم‌پر

  • گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۵۰۰ گرم
  • گشنیز خردشده: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • فلفل سبز: ۴ عدد
  • پودر زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه کتلت شکم‌پر

پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و سرتفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. اکنون وقت اضافه‌کردن سیر است. سیر‌ها را پوره و به مواد اضافه کنید و قدری دیگر آن‌ها را تفت بدهید.

گوشت چرخ‌کرده را با ۲ عدد فلفل‌سبز خردشده به مواد قبلی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ و تغییر رنگ دهد. سپس نصف قاشق غذاخوری زیره سبز، نصف پیمانه گشنیز، فلفل سیاه و نمک را به مواد اضافه کنید و همه مواد را با هم سرتفت بدهید. گشنیز که کمی تغییر رنگ داد، حرارت را خاموش کنید.

سیب‌زمینی‌ها را با کمی نمک آب‌پز و پس از خنک شدن رنده کنید. گشنیز، زیره سبز و فلفل سبز خردشده باقی‌مانده را با کمی نمک و فلفل سیاه به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
داخل تابه‌ای روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. داخل کاسه‌ای نیز تخم‌مرغ را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

از مواد سیب‌زمینی مقداری بردارید و کف دست خود پهن کنید. سپس از مواد گوشتی مقداری در مرکز آن قرار دهید و آن را خوب گرد کنید. کتلت را داخل تخم‌مرغ بغلتانید. بعد هم درون روغن داغ سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شود.

کتلت شکم‌پر

فوت آشپزی

*در صورتی که ذائقه‌تان غذا‌های تند و تیز را می‌پسندد، کمی فلفل قرمز و پاپریکا هم به غذایتان اضافه کنید.
* پس از قراردادن مایه گوشتی داخل خمیر، کتلت را خوب گرد کنید تا مایه گوشتی هنگام سرخ شدن از آن خارج نشود.
*اگر طعم و مزه سیر را دوست ندارید، از پودر سیر در غذا استفاده کنید.
*اگر آب مواد را به‌خوبی بگیرد، هنگام سرخ‌شدن، روغن کمتر کف می‌کند و کتلت حسابی ترد و برشته می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}