قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟ کاهش عوارض پوکی استخوان با تقویت عضلات بدن | عضله‌های قهرمان حافظ ستون بدن کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی کشور طی هفته گذشته (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عظیمی‌راد: اسناد بالادستی و رهبر انقلاب محدودیتی برای سن تربیت معلم قائل نیستند آمار نگران‌کننده آنفلوانزا در بیمارستان‌ها، نشانه ضعف سیستماتیک در نظام سلامت است صدور کیفرخواست پرونده ناپدیدشدن «سما جهانباز» در شیراز (۲۸ مهر ۱۴۰۴) راوی تاریخ نزدیک | یادی از محمود حکیمی که آثار مهمی درباره میرزا محمدتقی‌خان فراهانی به نگارش درآورده است صدور هشدار نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط کشور (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بحرانی جدی که همه کودکان ایرانی را تهدید می‌کند شهروندان مشهدی از برخی رفتارهای بدون ضابطه در مدارس پسرانه گلایه دارند | نمره مو چند؟! درد مداوم استخوانی کودکان باید جدی گرفته شود کاهش ۶۹.۱ درصدی بارش‌ها در کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته پلیس فتا: پزشک‌نمای اینستاگرامی فراری را شناسایی کنید + عکس افزایش ۲برابری میزان مرگ‌ومیر ناشی از سرطان پستان، طی دو دهه آینده در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۸ مهر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار پراکنده در برخی نقاط استان لبنیات فله، خطر جدی برای سلامت بدن وضعیت ایمنی برخی مدارس غیردولتی خراسان رضوی همچنان لنگ می‌زند | غیردولتی‌ها در  بن بست ایمنی منابع پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین شد (۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) باز هم انتقاد از واریز قطره‌چکانی معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین اجتماعی
سرخط خبرها

کلاهبرداری ۳ میلیاردی از ۳ نفر در مشهد

  • کد خبر: ۸۵۵۹۷
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۳
کلاهبرداری ۳ میلیاردی از ۳ نفر در مشهد
متهمی که به بهانه رمز ارز کلاهی گشاد برسر شهروندان گذاشته بود، دستگیر شد.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ با ظاهری شیک خود را شبیه پول دار‌ها کرده بود، پس از شناسایی کافی شاپی در یکی از مناطق برخوردار مشهد، مرتب به این کافه رفت و آمد می‌کرد و در این آمدوشد‌ها ارتباطی صمیمی با مسئولان کافه و همچنین برخی از مشتریان آن که جزو قشر مرفه بودند برقرار کرده بود. او که مردی خوش سر و زبان بود، هر روز خود را به این افراد نزدیک و نزدیک‌تر می‌کرد و از جایی به بعد مدعی شد که در بازار رمزارز‌ها باتجربه است و اگر کسی بخواهد می‌تواند در مدتی کوتاه او را به سودی سرشار برساند.

اولش کسی او را تحویل نمی‌گرفت، اما کم کم با اطلاعات و تجربه‌هایی که این فرد در اختیار داشت، توجه چند نفر از مشتری‌های کافی شاپ که هیچ اطلاعی درباره این بازار جدید نداشتند به او جلب شد، موضوعی که درنهایت منجر به کلاهبرداری چند میلیارد تومانی از آن‌ها شد.
با مراجعه چند شهروند به پلیس فتای خراسان رضوی و اعلام شکایت‌های متفرقه، از آنجا که شکایت‌های این افراد یکسان بود همگی به یک شیوه اسیر این کلاهبردار شده بودند، مأموران با یک سریال چند قسمتی در این پرونده روبه رو بودند.

شناسایی رسید‌های جعلی

با مشخص شدن کلاهبرداری‌های سریالی به بهانه خرید رمزارز، کارشناسان پلیس فتا متوجه شدند که این فرد رسید‌هایی مبنی بر پرداخت مبالغ را به آن‌ها داده است، اما بررسی‌های فنی نشان داد که تمام رسید‌ها جعلی بوده اند.
به گفته رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، در این پرونده تقریبا سرنخی از متهم وجود نداشت و او ردپای خود را در این پرونده پوشانده بود.
سرهنگ جواد جهانشیری افزود: در ادامه جریان رسیدگی به پرونده و بررسی مستندات موجود مشخص شد کلاهبردار ساکن مشهد بوده و با ساخت تراکنش جعلی، رسیدی جعلی برای پرداخت وجه رمزارز از سوی صرافی به مال باختگان ارسال کرده است.

رونمایی از کلاهبرداری ۳ میلیارد تومانی

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در نتیجه بررسی‌ها مشخص شد که تنها مبلغ ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان از ۳ شاکی این پرونده کلاهبرداری شده است، بیان کرد: پس از اقدامات فنی و پلیسی رد متهم در فضای سایبری شناسایی و با هماهنگی قضایی متهم در محل سکونت خود دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

جهانشیری ادامه داد: متهم با مشاهده ادله دیجیتالی جرم خود را پذیرفت و اعتراف کرد که پس از آشنایی مقدماتی با رمز ارز‌ها به سراغ اهرم زدن و بازار فیوچر رفته و در ادامه با رفتن به کافی شاپی که محل آمدوشد افراد پول دار بوده است، از افراد خواسته تا در زمینه رمز ارز سرمایه گذاری کنند و ضمن ارائه مهارت خود در این زمینه پیشنهاد ورود به حوزه رمزارز را به افراد داده و در ادامه با جلب اعتماد قربانیان به گمان اینکه می‌تواند با اقدامات فنی خود پول چند برابری به دست بیاورد، در پاسخ به مال باختگان رسید جعلی صرافی را نشان داده تا خود را از جرم مرتکب شده تبرئه کند، اما با شکایت مال باختگان و پیگیری‌های پلیس پرده از راز این متهم سایبری کنار می‌رود.

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی به کلیه کاربران فضای مجازی هشدار داد که حوزه رمزارز‌ها نیازمند تخصص، دانش و شناخت برای ورود سرمایه می‌باشد و از کاربران فضای سایبری خواست که بدون دانش و تجربه لازم فارغ از هرگونه سرمایه گذاری هیجانی به امید کسب ثروت یک شبه (ورود به بازار اهرم و فیوچر) به این حوزه وارد نشوند.
این مقام مسئول از هم وطنان خواست که در صورت رویارویی با هر مشکلی در فضای مجازی با مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا با شماره ۰۹۶۳۸۰ ارتباط برقرار کنند تا از خدمات فوریت سایبری کارشناسان پلیس فتا بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->