آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست
سرخط خبرها

باورهای اشتباه درباره آلزایمر

  • کد خبر: ۸۶۴۴۰
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰
باورهای اشتباه درباره آلزایمر
آلزایمر مرگ تدریجی سلول‌های مغز است که منجر به زوال مغز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، پیشرفت این بیماری به طوری است که ابتدا اختلال در حافظه کوتاه مدت که به وقایع و آموخته‌های اخیر مرتبط است، محدود می‌شود، ولی به تدریج حافظه بلند مدت یا همان خاطرات و آموخته‌های قدیمی، نیز درگیر شده و آسیب می‌بیند.  

متاسفانه آلزایمر حدود بیست سال پیش از ظهور علائم آغازشده و معمولاً بین پنج تا ده سال پس از بروز علائم با مرگ بیمار به پایان می‌رسد. معمولاً این بیماری در افراد بالای ۶۵ سال بروز پیدا می‌کند اگر چه آلزایمر زودرس با شیوع کمتر ممکن است زودتر از این سن رخ دهد.

از آن جهت که عوامل اصلی ایجاد کننده این بیماری چندان مشخص نیست و ژنتیک نیز در بروز آن مؤثر است، به طور قطع برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر نمی‌توان از روش پیشگیرانه خاصی استفاده کرد. یکی از بهترین راه‌هایی که امروزه برای پیشگیری از ابتلا به آلزایمر پیشنهاد می‌شود، جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی، فشارخون بالا، چاقی و دیابت است؛ بنابراین به طور کلی می‌توان با افزایش تحرک و فعالیت جسمی، روابط اجتماعی و رژیم غذایی سالم از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کرد. مصرف غذا‌های سرشار از ویتامین‌ای و امگا ۳ برای این امر مفید است.

داشتن فعالیت‌های ذهنی مثل یادگیری دو یا چند زبان، حل جدول، معاشرت با دیگران، تغییر در فعالیت‌های روتین و تکراری زندگی به امر پیشگیری از ابتلا به آلزایمر کمک خواهد کرد. پژوهش‌های جدید دانشگاه گنت بلژیک نشان می‌دهد که یادگیری زبان دوم و استفاده از آن به طور مداوم ابتلای به بیماری آلزایمر را بین چهار تا پنج سال به تأخیر می‌اندازد و افراد دوزبانه از تراکم بالاتری در ماده خاکستری و سفید مغز نسبت به افراد تک زبانه برخوردار هستند.

باور‌های غلط

آلزایمر و زوال عقل یکی است: این باور غلط است و آلزایمر، یکی از شایع‌ترین انواع زوال عقلی محسوب می‌شود. زوال عقل، به شرایطی گفته می‌شود که فرد در یادگیری و یادآوری دچار مشکل شود و اگر در برخی از انواع زوال عقل، این مسئله به دلیل جراحت مغزی یا افسردگی رخ دهند، با برطرف کردن فاکتور‌های خطر می‌توان آن را درمان کرد.

مصرف آب انگور، آلزایمر را درمان می‌کند: این باور اشتباه بوده و تاکنون هیچ غذا، دارو، ویتامین و مکملی برای درمان قطعی آلزایمر کشف نشده است.

هرچه پیرتر می‌شویم مغز کوچک‌تر شده و آلزایمر ایجاد می‌شود: درست است که آلزایمر در افراد مسن بیشتر اتفاق می‌افتد، اما به اعتقاد پژوهشگران، پیری به تنهایی عاملی برای آلزایمر محسوب نمی‌شود.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->