توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد!
سرخط خبرها

کاکائو بخورید تا به بیماری‌های قلبی و سکته مبتلا نشوید!

  • کد خبر: ۸۸۴۹۷
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲
کاکائو بخورید تا به بیماری‌های قلبی و سکته مبتلا نشوید!
یک کارشناس صنایع غذایی با اشاره به مطالعات پیشرفته در خصوص خواص کاکائو تایکد کرد: محققین به این نتیجه رسیدند که مصرف کاکائو با کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

به گزارش شهرآرانیوز، بهجت نمکی، کارشناس صنایع غذایی با اشاره به مصرف بالای کاکائو در جهان گفت: کاکائو یک گیاه گرمسیری است که فرآورده های این گیاه در حال حاضر موردپسند افراد بسیاری قرار گرفته است. 

نمکی شکلات‌های کاکائویی یا پودرهای کاکائو را از محبوب‌ترین فرآورده‌های دانه‌های گیاه کاکائو عنوان کرد و افزود: همچنین از این گیاه روغن کاکائو که به کره کاکائو هم معروف است تولید می شود که جامد و سفیدرنگ مایل به زرد بوده و مزه شکلات می‌دهد.

این کارشناس صنایع غذایی افزود: دانه‌های کاکائو دارای 50 درصد روغن هستند که به کره کاکائو مشهور است. علاوه بر این در هریک از دانه های کاکائو هشت تا 10 درصد نشاسته، هشت تا 10 درصد ماده سفید رنگ، دو تا سه درصد کافئین، یک تا سه درصد تئو برومین و چهار درصد مواد مواد معدنی وجود دارد.

نمکی کاکائو خالص و دانه کاکائو را منبع غنی چربی، فیبر غذایی، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر عنوان کرد و افزود: این گیاه به دلیل وجود منابع غنی مس و پتاسیم نقش موثری در سلامتی قلب و عروق دارد.

وی همچنین کاکائو را یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنل‌ها عنوان کرد و افزود: این مواد دارای خواص متعددی چون کاهش التهاب، جریان خون بهتر، کاهش فشارخون و بهبود سطح قند و کلسترول خون هستند.

نمکی با اشاره به خواص بسیار کاکائو در سلامت افراد گفت: از مهم‌ترین خواص درمانی آن می‌توان به پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی و سکته، افزایش ظرفیت فعالیت فیزیکی و ذهنی و مقابله با سرطان اشاره کرد.

وی افزود: به دنبال مطالعاتی که روی تأثیر کاکائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شده، محققین به این نتیجه رسیدند که مصرف کاکائو با کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است.

این کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو افزود: همچنین مطالعات متعددی نشان داده‌اند که پلی فنل‌های کاکائو خطر بروز بیماری‌های عصبی را از طریق بهبود عملکرد مغز و جریان خون کاهش می‌دهند که این موضوع نشان می دهد مصرف کاکائو می‌تواند منجر به بهبود خلق‌وخو، کاهش افسردگی، افزایش شادی و افزایش تعادل نوسانات خلقی هورمونی نیز شود.

نمکی درادامه به مضرات کاکائو هم اشاره کرد و افزود: باوجود گسترده بودن خواص این ماده خوراکی و توصیه متخصصان به مصرف آن، زیاده‌روی در مصرف شکلات‌های کاکائویی می‌تواند موجب مسمومیت با علائمی همچون تحریک‌پذیری، بی‌قراری، سردرد، لرزش عضلانی، تهوع، بی‌نظمی یا افزایش ضربان قلب و اختلال خواب شود.

وی افزود: کاکائوی خالص و تصفیه نشده، تلخ‌مزه است و فرآیند حرارتی که روی کاکائو به‌منظور کاهش تلخی آن انجام می‌شود، می‌تواند موجب کاهش 60 درصدی محتوای فلاوانول آن و درنتیجه کاهش خواص سودمند آن شود.

نمکی یادآور شد علاوه بر این، تولیدکنندگان برای تهیه شکلات کاکائویی و بهتر شدن طعم تلخ کاکائو، مقدار زیادی شکر و روغن به آن اضافه می‌کنند، درنتیجه با مصرف شکلات کاکائویی مقدار زیادی انرژی اضافی دریافت می شود و همین امر می تواند افراد را در معرض ابتلا به بیماری های قلبی قرار دهد، بنابراین نیاز است افراد تعادل را در مصرف فرآورده‌های کاکائویی رعایت کنند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->