به گزارش شهرآرانیوز، مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: مصرف فست فودها و غذاهای چرب و شور سیستم ایمنی بدن را ضعیف میکند از همین رو توصیه میشود برای عملکرد بهتر واکسن قبل و بعد از واکسیناسیون از مصرف فست فودها خودداری کنید.
دکتر محمدجعفر صادقی با اشاره به اینکه مصرف فست فود، غذاهای چرب و تنقلات شور و نوشیدنیهای خیلی شیرین سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند بنابراین برای عملکرد بهتر بدن قبل و بعد از واکسیناسیون از مصرف این مواد غذایی پرهیز کنید، عنوان کرد: در صورت ضعف و بیحالی بعد از واکسیناسیون میتوان با صرف غذاهای حاوی ویتامین ب یک، ب ۶ و ب ۱۲ مانند گوشت، تخم مرغ، غلات کامل، شیر و لبنیات از شدت ضعف کاست.
وی با بیان اینکه افزودن دارچین، زنجبیل و سیاهدانه به غذا و استفاده از شربت عسل با کنترل قند خون در افراد دیابتیک مانع ضعف ناشی از واکسیناسیون میشود، گفت: مطالعات جدید در مقایسه بین ایمنی پس از ابتلا به کرونا در مقایسه با ایمنی تزریق واکسیناسیون نشان میدهدکه در افراد با ایمنی طبیعی در مقایسه با افرادی که به طور کامل واکسینه شدند بیش از ۵ برابر احتمال دوباره به این بیماری وجود دارد.
دکتر صادقی گفت: از همین رو توصیه میشود با تزریق واکسن محافظ خانواده خود باشید.
منبع: وبدا