تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات
سرخط خبرها

با این ترفندها قارچ را طولانی مدت نگه‌داری کنید

  • کد خبر: ۹۲۶۵۰
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۴
با این ترفندها قارچ را طولانی مدت نگه‌داری کنید
اگر می‌خواهید از سیاه و خراب شدن قارچ‌ها به مدت طولانی جلوگیری کنید می‌توانید با روش فریز کردن یا نگهداری در بسته بندی اصلی همیشه از قارچ‌های تازه استفاده کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، قارچ از آن دسته خوراکی‌هایی است که می‌توانید در غذا‌ها و سالاد‌های مختلف استفاده کنید، اما ممکن است همیشه در زمان آشپزی آن در دسترس نداشته باشید. چرا که معمولا قارچ برای مصرف یک بار استفاده خریداری می‌شود و نگه داشتن آن و جلوگیری از سیاه شدن آن کار سختی است. اما با روش‌هایی می‌توان نگه داری سخت قارچ را آسان کرد و برای مدت زمان طولانی در یخچال و فریزر نگه داشت.

منجمد کردن

منجمد کردن یکی از شیوه‌های نگه‌داری بلند مدت قارچ است. با پاک کردن قارچ‌ها زیر آب شروع کنید و سپس آن‌ها را در هوای آزاد خشک کنید می‌توانید آن‌ها را روی کاغذ یا حوله برای گرفتن آب اضافی پخش کنید. زمانی که قارچ‌ها تقریبا خشک هستند، آن‌ها را با حوله کاغذی یا برس زبر تمیز کنید. این باعث می‌شود که برخی آلودگی‌ها پاک شوند و بعد آن‌ها را در فریزر نگه دارید.

بسته بندی اصلی

اگر قرار نیست از قارچ خود استفاده کنید، بسیار خوب است که آن‌ها را با بسته بندی‌های پلاستیکی نگهدارید، زیرا پوشش پلاستیکی معمولا سوراخ‌هایی دارد که رطوبت اضافی را بدون خشک کردن قارچ‌ها از بین می‌برد. اگر به کمی قارچ نیاز دارید، کوچک‌ترین سوراخ ممکن روی پوشش پلاستیکی اصلی را ایجاد کنید. زمانی که قارچ را نیاز دارید از بسته بردارید، آن ناحیه را ببندید تا هوا وارد پلاستیک نشود.

سریع به یخچال انتقال دهید

بعد از این که قارچ را به خانه آوردید، آن‌ها را در بسته بندی که دارد داخل یخچال قرار دهید. قرار دادن قارچ تازه داخل یخچال سرعت خراب شدن را کاهش می‌دهد با استفاده از این تکنیک قارچ‌های باید حدود یک هفته سالم بماند.

سرخ کردن

قبل از سرخ کردن قارچ‌ها، آن‌ها را خرد کنید و با یک تا دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. بگذارید قارچ‌ها خنک شود. هنگامی که پختن قارچ‌ها به پایان رسید، قبل از فریز کردن بگذارید خنک شود آن‌ها را داخل بشقاب پخش کنید تا خنک شوند. در کیسه‌های پلاستیکی منجمد کنید. هنگامی که قارچ‌ها سرد شدند، آن‌ها را در کیسه‌های پلاستیکی نگهدارید و منجمد کنید. پخت وپز قبل از فریز کردن آن‌ها مانع از جذب رطوبت زیاد آن‌ها می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->