بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند از عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی! ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی | آیا این وام به همه بازنشستگان تعلق می‌گیرد؟ واریز دیه متوفیان حادثه بندر شهید رجایی به حساب اولیای‌دم، طی ۴۸ ساعت ورود بیش از ۱۷ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی گزارش کمیسیون اصل نود درباره عملکرد صندوق‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی و کشوری در انتشار صحیح اطلاعات فعالیت تمام مدارس دولتی و غیردولتی از امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، ساعت ۱۳ پایان می‌یابد علائم اختلالات یادگیری در کودکان کدام‌اند؟ ساعات امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است فعالیت کودکستان‌ها با تغییر ساعات کار ادارات و مدارس چگونه خواهد بود؟ نوشیدن قهوه بر سلامت کلیوی کدام افراد تأثیر منفی دارد؟ پیش‌بینی بارش‌های رگباری در ۱۴ استان طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین غذا برای کودک باید متناسب با سن کودک باشد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سنجد» میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد «نفس» جان ۱۵ هزار جنین را نجات داد آیا فوق‌العاده خاص حقوق به بازنشستگان هم تعلق می‌گیرد؟ ۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقی برای زنان خانه‌دار که لازم است بدانید | چه زمانی می‌توان مزد کار‌های خانه را از مرد گرفت؟ اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار
سرخط خبرها

آش بادنجان کرمانشاهی را با این روش ساده بپزید

  • کد خبر: ۹۵۰۲۹
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۰
آش بادنجان کرمانشاهی را با این روش ساده بپزید
آش‌ها در کل جزء غذا‌های سنتی ما ایرانیان می‌باشند. اگرغذای فوق را برای ۶ نفر فرض کنیم، آش بادمجان برای هر فرد حدود ۳۰۰ کیلوکالری انرژی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آش جزو غذا‌های اصیل و خوشمزه ایرانی با تنوع بسیار زیاد است، به طوری که بیش از ۴۰۰ نوع از آن در مناطق مختلف کشورمان تهیه می‌شود. در این بین، یکی از آش‌های بسیار خوشمزه و مقوی که در آن ترکیبی از گوشت و حبوبات با هم به کار رفته است، آش بادنجان است. آشی که به روش‌های مختلف در چند استان کشورمان درست می‌شود. ما هم امروز قصد داریم نوع محلی کرمانشاهی آن را آموزش بدهیم. امیدواریم بپزید و از خوردنش نیز لذت ببرید.

سیر موجود در این غذا طبق مطالعات اخیر،کلسترول تام (TC) و به ویژه نوع LDL را کاهش می‌دهد. سازمان بهداشت جهانی مصرف سیر را برای درمان کمکی هیپرلیپیدمی و پیشگیری از تغییرات عروقی آترواسکلروز و درمان افزایش خفیف فشارخون تایید می‌کند.

البته مصرف سیر برای افرادی که ناراحتی‌های گوارشی مثل التهاب حاد یا مزمن معده دارند، توصیه نمی‌شود. بیشترین مورد استفاده سیر در سال‌های اخیر برای موارد قلبی - عروقی و خاصیت ضد میکروبی آن بوده است. سیر باعث کم کردن چربی خون به خصوص کلسترول می‌شود و پایین‌‌آورنده فشار خون، محرک دستگاه ایمنی بدن و ضدسرطان است.

توجه داشته باشید که این گیاه با داروهای دیابت تداخل دارد و می‌تواند هیپوگلایسمی ناشی از این داروها را بیشتر کند. همچنین بیمارانی که از داروهای ضدانعقاد استفاده می‌کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند.

در ضمن اگرتمایل به اضافه کردن پیاز داغ داشتید، بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید، زیرا روغن‌های دیگر با حرارت بالا رادیکال آزاد تولید می‌کنند و رادیکال‌های آزاد سرطانزا هستند.


مناسب برای ۶ نفر

زمان تهیه: ۱۵۰ دقیقه

موادلازم برای تهیه آش بادنجان کرمانشاهی

گوشت گوسفند: ۲۰۰ گرم
بادنجان: یک کیلوگرم
نخود: یک لیوان
عدس: یک لیوان
کشک: یک لیوان
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۴ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
نعناداغ: به میزان لازم

روش تهیه

گوشت را همراه با چند لیوان آب و یک‌عدد پیاز خردشده داخل قابلمه‌‎ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خوب بپزد و نرم شود. سپس گوشت پخته‌شده را ریش‌ریش کنید و دوباره داخل آب گوشت برگردانید.
نخود و عدس را که از شب قبل خیس کرده‌اید، درون ظرف دیگری بپزید.

بادنجان‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید و پس از نمک‌سود کردن که تلخی‌شان گرفته شد، درون روغن سرخ کنید و مقداری فلفل و زردچوبه به آن بزنید.

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. در ثانیه‌های پایانی سیر‌ها را که نگینی خرد کرده‌اید به پیازداغ اضافه کنید و آن‌ها را هم کمی تفت بدهید.

پیازداغ و سیرداغ، بادنجان‌های سرخ‌شده و حبوبات پخته را داخل قابلمه گوشت بریزید و بگذارید آش کمی دیگر بجوشد. در این مرحله کشک را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت بسیار کم، خوب جا بیفتد.

آش که جا افتاد، آن را در ظرفی بکشید و با پیازداغ، سیرداغ و کشک و نعناداغ تزیین کنید. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->