نظر کاربران درباره فصل اول سریال وحشی چیست؟ فیلم سینمایی «تکاب» تابستان ۱۴۰۴ اکران می‌شود زهره حاتمی، داستان‌نویس پیشکسوت، درگذشت + علت فوت نمایش ۴ فیلم کمدی در شبکه نمایش + زمان پخش سریال خارجی «باج» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش نرگس آبیار رئیس هیئت داوران جشنواره فیلم‌های بشردوستانه TRT شد صدور پروانه ساخت برای سام قریبیان و سعید سهیلی اولین اطلاعات از فصل دوم سریال «وحشی» + تعداد قسمت‌های فصل جدید درباره «شاپور قریب»؛ کارگردان جریان‌ساز سینمای اجتماعی ایران هم‌زمان با سالروز درگذشتش تغییر شکل عجیب کریستین بیل برای فیلم «مدِن»+ عکس خودنمایی مدیران، آفت برگزاری جشنواره‌های هنری است نگاهی به بازار نشر در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | «صاد»، حرف تازه سعید تشکری «پدر، مادر، خواهر، برادر» جیم جارموش در راه جشنواره ونیز اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره هنری زنان و خانواده را بشناسید فیلم کوتاه راننده تاکسی در راه بلغارستان آمار فروش سینما‌های کشور در هفته گذشته (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | گیشه در تسخیر «صددام» بازی مافیایی جدید «سعید ابوطالب» در راه نمایش خانگی انتشار «صاد»؛ نمایشنامه‌ای از زنده یاد سعید تشکری
سرخط خبرها

سرمایه اصلی رسانه، اعتماد عمومی است

  • کد خبر: ۹۵۵۰۵
  • ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
سرمایه اصلی رسانه، اعتماد عمومی است
سرتیپ دوم پاسدار سیدهاشم غیاثی - فرمانده سپاه امام رضا (ع)

در این روز‌ها که رهبر حکیم انقلاب، «جهاد تبیین» را وظیفه مهمی برای فعالان فرهنگی دانسته اند، ۲۱ دی ماه، سالروز شهادت شهید غلامرضا رهبر که سالروز تأسیس بسیج رسانه نام گذاری شده است، نماد و الگوی شاخص برای اصحاب رسانه است که با هدف روایت حقیقت، بصیرت افزایی و آگاهی بخشی و روشنگری، در جبهه جنگ نرم به جهاد تبیین بپردازند.

در این برهه حساس، ضروری است اصحاب رسانه با عزم و اراده دینی و انقلابی برای حفظ و تقویت غیرت دینی مردم جامعه، منافع و آرمان‌های اصیل انقلاب، در جنگ رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمن علیه نظام اسلامی، در سنگر فکر و اندیشه، نگذارند مرز‌های فکری جامعه جولانگاه جاعلان روایت‌ها شود.

ما در عصر جنگ روایت‌ها به سر می‌بریم و دشمن با ابزار‌های پیچیده و متنوع رسانه‌ای به جعل روایت‌ها می‌پردازد تا به جبهه انقلاب ضربه بزند؛ به فرموده رهبر معظم انقلاب «مؤثرترین سلاح بین المللی علیه دشمنان و مخالفین، سلاح تبلیغات و سلاح ارتباطات رسانه‌ای است»؛ لذا به منظور به اهتزاز درآوردن پرچم ارزش‌های دینی و انقلابی در مصاف با جنگ نرم استکبار جهانی و صهیونیسم بین المللی، جز تلاش جهادی رسانه‌ای برای خنثی سازی اهداف جبهه شیاطین، کاری متصور نیست.

این جانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار و اصحاب رسانه و قدردانی از همت انقلابی همه فعالان رسانه‌ای که در عرصه‌های مختلف برای دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های امام و شهدا، افزایش سطح معرفتی و بصیرتی مردم انقلابی و همچنین ایجاد فضای مطالبه گری از مسئولان در تلاش هستند، تأکید می‌کنم که سرمایه اصلی هر رسانه ای، اعتماد عمومی است که این به واسطه اعتنا به باور‌ها و اعتقادات دینی مردم جامعه با حفظ کرامت، صداقت و خلوص در بیان و نیز شرافت و عزت نظام اسلامی به دست می‌آید.

امیدوارم رسانه‌ها برای تقویت غیرت دینی و اعتماد عمومی جامعه، هوشمندانه‌تر از گذشته در زمینه‌های کار رسانه‌ای و تبلیغاتی، به صورت حرفه‌ای و قوی ظاهر شوند و عمل کنند و در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، موتور محرک کشور باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->