آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح جدید ساماندهی و استخدام معلمان راهی مجلس شد

  • کد خبر: ۹۶۱۱۵
  • ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
  • ۲
طرح جدید ساماندهی و استخدام معلمان راهی مجلس شد
عضو کمیسیون آموزش از تصویب طرح ساماندهی، تأمین و تربیت نیروی انسانی آموزشی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش در این کمیسیون خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی اسماعیلی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین روند بررسی طرح ساماندهی، تأمین و تربیت نیروی انسانی آموزشی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش، گفت: در این رابطه ۶ طرح به کمیسیون ارجاع شده بود که در جلسات کمیسیون مقرر شد تا این طرح‌ها با هم ادغام شوند و یک طرح واحد و جامع به جلسه علنی ارائه شود.

وی افزود: در روند بررسی این طرح‌ها پیشنهاداتی از سوی مسئولان دولتی و همچنین نمایندگان مطرح شد که در نهایت مقرر شد این طرح‌ها به کارگروه تخصصی ارجاع شود تا نقطه نظرات مطرح شده نیز در مفاد طرح نهایی گنجانده شود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس بیان کرد: اخیرا گزارش کارگروه تخصصی درباره ادغام و تهیه یک طرح واحد درباره ساماندهی، تأمین و تربیت نیروی انسانی آموزشی و پرورشی وزارت آموزش و پرورش   به پایان رسید و گزارش کارگروه در جلسه اخیر کمیسیون آموزش مورد بررسی ارزیابی و به تصویب اعضا رسید.

اسماعیلی در توضیح برخی از مصوبات جلسه اخیر اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره طرح ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش، گفت: با مصوبه اعضا، وزارت آموزش و پرورش مکلف است در آزمون‌های استخدامی موضوع ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، برای اشخاصی که در امور آموزش و پرورش با واحد‌های دولتی و غیردولتی وزارت آموزش و پرورش همکاری کرده‌اند، به ازای یک سال سابقه تمام وقت، ضریب ۱.۱  برای نمره مکتسبه آن‌ها در آزمون محاسبه کنند.

وی در همین راستا ادامه داد: همچنین با تصویب اعضای کمیسیون به ازای هر سال سابقه بیشتر حداکثر تا ۵ سال سابقه، این ضریب به میزان یک دهم افزایش یابد و همچنین بر اساس این طرح افرادی که متقاضی استخدام در آموزش و پرورش هستند می‌توانند بر اساس رشته خود در آزمون ماده ۲۸ شرکت کنند و پس از طی مراحل قبولی بتوانند در کلاس‌های درس حضور داشته باشند.

نماینده میانه در مجلس اظهار کرد: بررسی مفاد این طرح در جلسه اخیر کمیسیون آموزش و تحقیقات به پایان رسید و طرح جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

منبع: تسنیم


فوری خبر‌های خوش از تأیید رتبه بندی معلمان در شورای نگهبان (۲۷ دی ۱۴۰۰)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
0
0
والا این نماینده های مجلس هم هنوز نتونستن راه رو درست تشخیص بدن تو آموزش وپرورش .نیرویی که الان ده سال استخدام قراردادی هست با یه نیروی تازه فارغ التحصیل از دانشگاه رو که هیچ سابقه تدریس نداره میزارن تو کفه یه ترازو بعد میگن ساماندهی شما فعلا همین داشته هاتون رو درست بکنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۶
0
0
والا انصاف هم خوب چیزیه هر چی بیگاری بود از نهضتی های بعد 92 کشیدن برای ریشه کنی بیسوادی حالا میگن بعد 7 یا 8 سال برید ماده 28 آزمون بدین ضریب منفی هم داره آزمون رشته تکنولوژی نرم افزار که ظرفیت نداره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->