تعطیلی ۱۴ پارکینگ مسقف، روباز و مکانیزه مشهد در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) هوای ۵ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست
سرخط خبرها

تلاش شهرداری برای توازن خدمات بهداشتی

  • کد خبر: ۹۹۶۴
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۰
تلاش شهرداری برای توازن خدمات بهداشتی
نشست مشترک مدیران دانشگاه علوم‌پزشکی با اعضای شورای اسلامی شهر مشهد
روز گذشته نشست مشترکی بین اعضای شورای شهر مشهد و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی این شهر به منظور بحث و تبادل نظر در راستای ارتقای سلامت عمومی شهروندان برگزار شد. عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد در گفتگو با شهرآرا با اشاره به برگزاری این نشست، گفت: خوشبختانه مدیریت شهری مشهد تعامل و همراهی خوبی با دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارد.
علیرضا شهریاری با بیان اینکه مدیریت شهری مشهد در گذشته چندین سوله بحران را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده است، ادامه داد: یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه این بود که اگر در مناطق محروم شهر مشهد سرمایه گذاری در زمینه ایجاد بیمارستان، درمانگاه یا مراکز درمانی صورت گیرد، شهرداری از این سرمایه گذاران تعرفه‌های عوارض و پروانه دریافت نمی‌کند.
وی با بیان اینکه یکی از ثمرات ورود شهرداری مشهد به حوزه احیای کشف رود، ارتقای سلامت شهر است، تصریح کرد: در این جلسه موضوعات مختلفی در حوزه مشکلات و معضلات امر سلامت شهر مشهد بررسی شد و به طور قطع تعامل بین دستگاه‌ها در حوزه سلامت می‌تواند به ارتقای سطح سلامت شهروندان منجر شود.
شهریاری با تأکید بر اینکه در موضوع سلامت باید مباحث پیشگیری مقدم بر درمان باشد و مدیریت شهری مشهد آمادگی خود را برای همکاری مشترک با دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرده است، ادامه داد: یکی از موضوعات مهم شهر مشهد این است که باید سفر شهری در حوزه سلامت را کم کنیم؛ از همین رو در این جلسه به مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گفتیم که نیاز‌های حوزه درمانی شهر را برای گنجاندن در نقشه تفصیلی شهر به ما ارائه دهند. عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر اینکه بیشتر امکانات حوزه سلامت و درمان شهر در اطراف بیمارستان‌های قائم و امام رضا (ع) است، بیان کرد: ما مناطقی با ۵۵۰ هزار نفر جمعیت داریم که از نظر امکانات درمانی در سطح پایینی قرار دارند و یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری توازن خدمات بهداشتی و درمانی در تمام نقاط شهر است. وی افزود: در این جلسه خوشبختانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم از احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی با کمک خیران در منطقه الهیه خبر داد که در صورت احداث این مرکز درمانی، به طور قطع بخشی از مشکلات حوزه بهداشت و سلامت این منطقه برطرف خواهد شد. همچنین به گزارش وب دا، محمدحسین بحرینی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز در این نشست با مهم برشمردن ارائه خدمات درمانی مطلوب به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی، بر گسترش برنامه‌های آموزشی در راستای ارتقای سواد سلامت و فرهنگ خودمراقبتی تأکید کرد.
همچنین مهدی قلیان، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با بیان اینکه در راستای توسعه برنامه‌های پیشگیرانه به ویژه در حوزه بیماری‌های غیرواگیر ۱۶۰مرکز جامع سلامت و پایگاه سلامت در شهر مشهد راه اندازی شده است، گفت: فضای شهری و محیط‌های عمومی مکان‌های مناسبی برای اطلاع رسانی و آموزش محسوب می‌شوند و لازم است شورای شهر و شهرداری مشهد در این زمینه با دانشگاه همکاری لازم را داشته باشند. در ادامه این نشست شاپور بدیعی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز با بیان اینکه تغییر سبک زندگی موجب بروز بیماری‌های غیرواگیر در جامعه شده است، اظهار کرد: به هر میزان که بتوانیم در زمینه آموزش خودمراقبتی و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر موفق عمل کنیم، به همان میزان می‌توانیم هزینه‌های درمانی و بار مراجعه به مراکز بیمارستانی را کاهش دهیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->