صفری: مجنون، یک فیلم جنگی نیست، نمایش رشادت و ایستادگی مردم پای وطن است بازیگر «گیل‌دخت» به «شب امتحان» پیوست نخستین اکران بین‌المللی «یوز» در کانادا روایتی از لحظات سخت تصمیم‌گیری در عملیات خیبر | اکران مردمی «مجنون»، پرافتخارترین اثر جشنواره فیلم فجر در مشهد بزرگداشتی برای رابرت ردفورد در جشنواره ساندنس پشت‌صحنه سریال «پسران هور» در شبکه یک + زمان پخش «رادیون»؛ بازخوانی عشق و نوستالژی در قالب یک فیلم کوتاه مشهدی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ واکنش وزیر ارشاد به حواشی بازداشت بازیگر معروف تیزر فیلم «بچه مردم» هم‌زمان با آغاز اکران رونمایی شد + فیلم فرزاد حسنی: مجری خوب مجری «کم‌خطر» است! گمانه‌زنی‌ها درباره حضور فریبا کوثری در سریال «سلمان فارسی» رقابت فیلم «آه! چه روز‌های خوشی بود!» در جشنواره فیلم «شب‌های سیاه تالین» سومین روز جشنواره فیلم کوتاه تهران ۱۴۰۴ چگونه گذشت؟ انتشار ۲ کتاب جدید | از «تفکر دلفینی» تا «قدرت عشق» اهمیت داستان «حسنک» از زبان دکتر محمدجعفر یاحقی رضاکیانیان درگیر پرونده قضایی شد | درباره فیلم کوتاه «یادداشت‌های زیرزمینی»
سرخط خبرها

استاد بی همتا

  • کد خبر: ۱۰۹۱۴۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
استاد بی همتا
حسین ابراهیمی - فعال فرهنگی

در روزگاری که به دلیل عملکرد ضعیف برخی مسئولان که شماری از آن‌ها نیز در کسوت روحانیون هستند، گاهی برخی از مردم همه اعضای این قشر را به یک چشم نگاه می‌کنند؛ با این وصف، اما، استادان اخلاق هنوز در دل مردم جای دارند و هنوز مردم تحسینشان می‌کنند و به آن‌ها اعتماد دارند؛ استادان عالم عامل که در کنار جملات آن ها، رفتار نیکوی آن‌ها و خاطرات خوش برخورد‌های اخلاقی آن‌ها با مردم نقل گفتگو‌ها و محافل است. مرحوم استاد فاطمی نیا از معدود استادان اخلاقی بود که محبوبیتی مثال زدنی داشت.

استاد اخلاقی که کسی از ایشان حرف جناحی در ذهن ندارد، مگر آن سخنی که نگفتنش انگار در این زمانه و جامعه از سوی اهل منبر و محراب دور از مروت و جوانمردی است که ایشان جملات بی مانندی در حمایت از رهبر معظم انقلاب و نظام اسلامی داشتند.

در واقع اخلاق، گم شده جامعه امروز انسان هاست؛ گوهری که به عنوان هدف بعثت انبیای الهی و خاتم الانبیا (ص) بیان شده است. گوهری که میوه درخت ایمان است و همیشه و همه جای دنیا خریدار دارد که اخلاق نیکو را همه انسان‌ها در همه جای دنیا و با هر عقیده و مرامی تحسین می‌کنند.

اما متأسفانه همچنان که روزبه روز اخلاق در میان انسان‌ها فروکش می‌کند می‌بینیم که استادان بزرگ اخلاق را یکی پس از دیگری از دست می‌دهیم و مسأله جایگزینی آن‌ها به یک بحث پر دامنه نزد دلسوزان تبدیل شده است. این موضوع از دغدغه‌های خاص امام خمینی (ره) درباره حوزه علمیه نیز بود و در کتابی که از بیانات ایشان در باب اخلاق با عنوان تهذیب نفس و سیروسلوک از دیدگاه امام خمینی منتشر شده است، در صفحه۷۱ این سخن مهم از ایشان نقل شده است: علوم معنوی و روحانی ‎ ‏رو به کاهش می‌رود و بیم آن است که حوزه‌های علمیه در آتیه ‎ ‏نتوانند علمای اخلاق، مربیان مهذب و آراسته و مردان الهی تربیت ‎ ‏کنند.

علمایی مثل آیت ا... فاطمی نیا که در کنار فقاهت و علوم مرسوم حوزوی و اهل تحقیق بودن، خود مهذب و اهل عمل به دستورات اخلاقی هستند، بسیار انگشت شمارند و ازدست رفتن آنان برای دل دادگان این طریق بسیار سنگین است. رهبر معظم انقلاب در پیام تسلیتشان درپی رحلت آیت ا... فاطمی نیا فرمودند: اطلاعات گسترده و بیان جذاب و لحن شیرین این عالم محترم، منبعی پر فیض برای جمع زیادی از جوانان و راهجویان بود و فقدان آن مایه تأسف و اندوه است.

البته هیچ گاه این طریق برای کسانی که با جدیت و خلوص این راه را طلب می‌کنند، بسته نیست. آثار و جملات فراوان بزرگانی مثل استاد فاطمی نیا و دستگیری آسمانی اولیای الهی همیشه وجود دارد و امیدواریم که خداوند بیش از پیش ما را قدردان صاحب نفسان گره گشایی مانند او و پیرو سلوک انسانی و دستورات اخلاقی قرار بدهد. ان شاءا...

استاد بی همتا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->