بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

وزیر بهداشت: نگرانی از بابت بیماری آبله میمون نداریم

  • کد خبر: ۱۰۹۸۱۴
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۵
وزیر بهداشت: نگرانی از بابت بیماری آبله میمون نداریم
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه نگرانی از بابت بیماری آبله میمون نداریم، گفت: هنوز موردی از ابتلای قطعی در ایران تشخیص داده نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ایرنا، بهرام عین‌الهی روز دوشنبه در حاشیه هفتاد و پنجمین مجمع بهداشت جهانی در خصوص بیماری آبله میمون افزود: مجمع بهداشت جهانی هنوز وارد مساله بیماری آبله میمون نشده است اما چیزی که مسلم است؛ به خاطر ارتباط کشورها با هم و رفت و آمد مسافران، به همکاران آماده باش داده‌ایم.

وی با بیان اینکه در حال مطالعه و بررسی بیماری آبله میمون در کشور هستیم، اظهار داشت: فعلا خیلی ما در کشور نگرانی از این بابت نداریم و هنوز موردی از ابتلای قطعی در ایران تشخیص داده نشده است.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: زیرساخت های بومی مهیا شده برای تولید واکسن کرونا در کشور می تواند در مقابل دیگر تهدیدات بهداشتی از جمله بیماری «آبله میمون» نیز به کار آید.
 
هفتادو پنجمین مجمع بهداشت جهانی (WHA) با شعار «سلامت برای صلح ، صلح برای سلامت» که از روز یکشنبه آغاز بکار کرد تا هفتم خرداد در مقر اروپایی سازمان ملل ادامه دارد.
 
انتخاب دبیرکل سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای پنج سال آینده از دستور کارهای مجمع بهداشت جهانی است.
 
با فروکش کردن نسبی کرونا؛ مجمع  جهانی سلامت پس از سه سال وقفه با حضور وزرای بهداشت تمامی کشورهای جهان در ژنو سوئیس آغاز بکار کرد.
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->