بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

دادستان کل کشور: مالک ساختمان متروپل آبادان قطعا فوت کرده است

  • کد خبر: ۱۱۰۱۶۱
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱
دادستان کل کشور: مالک ساختمان متروپل آبادان قطعا فوت کرده است
دادستان کل کشور گفت: مالک ساختمان تجاری – اداری متروپل قطعاً فوت شده و جسد وی ۲۴ ساعت پس از وقوع حادثه کشف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد جعفر منتظری در حاشیه آئین تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب مرکز اصفهان در خصوص آخرین وضعیت پیگیری قضائی حادثه ریزش ساختمان متروپل در آبادان اظهار داشت: در ساعات اولیه وقوع این حادثه دستور دستگیری عاملان این حادثه صادر شده است که تعدادی از آن‌ها دستگیر و تعدادی در تعقیب هستند.

وی با بیان اینکه مسئولان حوزه شهری و نظام مهندسی، ناظران، مجری و مالک این ساختمان متهمان پرونده ساختمان متروپل آبان هستند، افزود: این افراد به وظایف خود رد تأمین ایمنی ساختمان عمل نکرده‌اند که منجر به وقوع این اتفاق شده است.

دادستان کل کشور در خصوص برخی از اخبار ضد و نقیض در زمینه زنده بودن و یا مرگ حسین عبدالباقی مالک مجتمع تجاری اداری متروپل آبادان افزود: این فرد قطعاً فوت کرده است و ۲۴ ساعت پس از وقوع این حادثه جسد وی زیرآوار پیدا شد.

وی در خصوص ممانعت دستگاه قضا از تعطیلی واحد‌های تولیدی در کشور نیز ابراز داشت: برای این امر ما در کنار دولت هستیم و همه حمایت‌های قضائی لازم را انجام خواهیم داد.

حجت الاسلام منتظری اضافه کرد: در زمینه اجرای طرح اصلاح اقتصادی در کشور نیز برخورد با متخلفان در اولویت است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->