مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اموال بانک دی به حراج گذاشته شد  

  • کد خبر: ۱۱۰۵۰
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۹
اموال بانک دی به حراج گذاشته شد  
بانک دی که در آخرین عملکرد خود، زیان انباشته ۱۰ هزار میلیارد تومانی را در پایان شهریور ماه امسال به ثبت رسانده و جزو سه بانک با بیشترین زیان‌انباشته است با انتشار تازه‌ترین اطلاعیه خود در سامانه کدال اطلاعات با اهمیتی را افشا کرد و از مزایده املاک و دارایی‌های مازاد خبر داد.

 به گزارش شهرآرانیوز، پس از تاکید‌های مکرر وزیر اقتصاد درباره فروش اموال مازاد بانک‌ها در جهت خروج از زیان انباشته‌های کلان، به مزایده گذاشتن اموال مازاد بانک‌ها از ابتدای سال جاری در دستور کار بانک‌ها قرار گرفته که پس از صورت گرفتن این اقدام از سوی بانک‌های مختلف، این‌بار نوبت به بانک دی رسیده است.
بانک دی که در آخرین عملکرد خود، زیان انباشته ۱۰ هزار میلیارد تومانی را در پایان شهریور ماه امسال به ثبت رسانده و جزو سه بانک با بیشترین زیان‌انباشته است با انتشار تازه‌ترین اطلاعیه خود در سامانه کدال اطلاعات با اهمیتی را افشا کرد و از مزایده املاک و دارایی‌های مازاد خبر داد.


اموال بانک دی به حراج گذاشته شد  

بانک دی به منظور اجرای ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و سیاست‌های ابلاغی بانک مرکزی در نظر دارد که ۱۸ آذر ماه امسال املاک مازاد بر نیاز خود را با شرایط گروه ب به مزایده بگذارد.
شرایط پرداخت اموال گروه ب، پرداخت ۵۰ درصد به صورت نقدی و ۵۰ درصد دیگر در اقساط ۱۲ ماهه با سود بانکی ۱۸ درصد است.
در میان اموال مزایده‌ای این بانک، آپارتمان، زمین و مستغلات، ساختمان، مجتمع تجاری، خانه و ساختمان ویلایی و حتی نمایشگاه ماشین وجود دارد.

اموال بانک دی به حراج گذاشته شد  


منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->