شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس
سرخط خبرها

رکوردزنی مصرف برق در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۵۰۲۲
  • ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
رکوردزنی مصرف برق در مشهد
اوج بار مشهد در پرمصرف‌ترین روز سال از مرز ۱۷۵۰ مگاوات عبور کرد.

بنیامین یوسف زاده | شهرآرانیوز؛ هنوز چند روزی از آغاز فصل تابستان نگذشته، اما گرمای تموز طاقتمان را طاق کرده است و ترجیح می‌دهیم برای فرار از تابش مستقیم آفتاب، بیشتر وقتمان را در محیط‌های سرپوشیده و زیر باد کولر بگذرانیم. همین پناه گرفتن‌ها در محیط‌های مسقف، اعداد و ارقام این روز‌های کنتور‌های برق را جابه جا کرده و به گفته مدیران برقی، مصرف برق را در مشهد به رکورد رسانده است.

به گفته سخنگوی صنعت برق خراسان رضوی، مصرف برق استان در اوج بار هشتم تیر امسال از مرز ۳ هزارو ۲۰۰ مگاوات عبور کرد که هزارو ۷۶۷ مگاوات آن مربوط به شهر مشهد است. حسن حشمتی این رقم را بیشترین نرخ ثبت شده مصرف انرژی از ابتدای امسال تاکنون دانست و گفت: نسبت به پارسال با ۴ تا ۵ درصد افزایش مصرف برق روبه روییم که بخشی از آن به دلیل نصب اشتراک‌های جدید بوده است و بخشی هم به افزایش استفاده مشترکان از دستگاه‌های برقی جدید ارتباط دارد. وی با این حال با ابراز خرسندی از صرفه جویی ۱۶۲ مگاواتی برق در شهر مشهد، اظهارکرد: اگر همکاری بخش‌های خانگی، ادارات، صنعت، خدمات و کشاورزی نبود، رقم اوج بار شهر مشهد به جای هزارو ۷۶۷ مگاوات به بیش از هزارو ۹۰۰ مگاوات می‌رسید.

سخنگوی صنعت برق خراسان رضوی با اشاره به هفته پرفشار گذشته برای مدیران این بخش و با درخواست از شهروندان برای ادامه رعایت الگوی مصرف، اضافه کرد: همچنان برنامه‌ای برای قطع برق منازل در تابستان امسال نداریم و امیدواریم با الگوی مصرف، مجبور به تصمیم گیری در این زمینه نشویم. وی همچنین به وجود یک میلیون و ۶۵۰ هزار مشترک، ۱۷ هزار کیلومتر شبکه و بیش از ۱۵ هزار ترانسفورماتور برق در شهر مشهد اشاره کرد و گفت: این حجم از مشترکان و طول شبکه به ویژه در فصل گرما بار زیادی را به وجود می‌آورد که نیازمند مدیریت مصرف برای جلوگیری از قطع برق است.

خاموشی ناخواسته

حشمتی در توضیح درباره پیام‌های مکرر شهروندان درباره قطع برق در برخی مناطق، گفت: قطع برق در برخی مناطق شهر مانند قاسم آباد، ربطی به گرما و اوج بار در شبکه نداشت و ناشی از بروز اتفاق در شبکه بود که به سرعت رفع شد.
او همچنین قطعی برق بازار موبایل احمدآباد را در زمره قطعی‌های ناخواسته دانست و افزود: زمانی که درجه حرارت هوا افزایش می‌یابد، برخی تجهیزات در شبکه برق رسانی گاهی دچار مشکل می‌شود که قطعی کوتاه مدت برق را به دنبال دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->