۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خطری که زنان را بیش از مردان تهدید می‌کند

  • کد خبر: ۱۱۷۶۶۴
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۷
خطری که زنان را بیش از مردان تهدید می‌کند
بر اساس نتایج منتشر شده خطر سکته مغزی زنان را بیش از مردان تهدید می‌کند زیرا علائم سکته مغزی در زنان نادیده گرفته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در زمان بروز سکته مغزی بسیار مهم است که سریع عمل کنید؛ بنابراین دانستن علائم سکته مغزی می‌تواند یک زندگی را نجات دهد.

برخی از علائم رایج سکته مغزی شامل تکلم نامفهوم و مشکل در درک گفتار دیگران، فلج در یک طرف بدن، سردرد و مشکل در راه رفتن است.

اگر مشکوک به سکته مغزی هستید، می‌توانید از واژه FAST(مخفف صورت، بازوها، گفتار و زمان است) استفاده کنید. از فرد بخواهید که لبخند بزند؛ بازوهایش را بالا بیاورد و با شما صحبت کند.

کسی که دچار سکته مغزی می‌شود، ممکن است افتادگی یک طرف صورت، مشکل در بالا بردن یکی از بازوها یا مشکل در صحبت کردن را تجربه کند. در نهایت اگر کسی را مشاهده کردید که این علائم را دارد، با اورژانس تماس بگیرید تا کمک پزشکی دریافت کند.

درمان به موقع می‌تواند به کاهش خطر آسیب مغزی کمک کند. با این حال در حالی که این‌ها علائم معمول سکته مغزی است، بدانید که علائم سکته گاهی اوقات می‌تواند در زنان کمی متفاوت به نظر برسد.

زنان ممکن است علائم سکته مغزی منحصر به فردتری را تجربه کنند که این علائم شامل ضربان سریع قلب، سکسکه، درد قفسه سینه، حالت تهوع، خستگی و تنگی نفس است.

از آنجایی که این علائم به‌ طور کلی با سکته مغزی مرتبط نیست، دکتر پل ای لاتر، متخصص مغز و اعصاب در ایالات متحده، می‌گوید: تشخیص سکته در زنان ممکن است بیشتر طول بکشد.

انجمن قلب آمریکا می‌گوید زنان تقریبا ۶۰ درصد از مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته مغزی را تشکیل می‌دهند که تصور می‌شود به دلیل تفاوت و خاموش بودن بروز علائم باشد.

دکتر پوجا خاتری توضیح می‌دهد چگونه سکته مغزی در زنان ممکن است به صورت خستگی یا سردرد شروع شود و زنان ممکن است این علائم را به دلیل اینکه شدید به نظر نمی‌رسند  نادیده بگیرند.

وی توصیه می‌کند: اگر علائم غیرمعمولی را تجربه می‌کنید، ضروری است به سرعت توسط پزشک معاینه شوید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->