درباره کوچه ناظر در خیابان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | تاریخ کهنه کوچه «باغ نو» ورود ناوگان جدید اتوبوس‌رانی مشهد از اواسط سال ۱۴۰۴ | ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به صورت کف‌کوتاه فعال هستند رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: دستگاه‌های دولتی به تعهداتشان در قبال تصفیه‌خانه سپتاژ عمل کنند پیشرفت کند پروژه‌های زودبازده ۳ در حاشیه شهر مشهد نظارت فعالانه شهرداری مشهد بر جمع‌آوری متکدیان در ایام محرم و دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: مردم با هر نوع تفکری پای ایران ایستادند هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۹ تیر ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع) در سال ۱۴۰۴ بهره‌برداری از مهم‌ترین تصفیه‌خانه‌های شهر مشهد در سال ۱۴۰۵ کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۸ تیر ۱۴۰۴) خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است
سرخط خبرها

حاجی بگلو: نمی‌توان یک جهان‌شهر را با بودجه محلی اداره کرد

  • کد خبر: ۱۱۸۹۶۰
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۷
حاجی بگلو: نمی‌توان یک جهان‌شهر را با بودجه محلی اداره کرد
رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد گفت: حقیقت این است که در مشهدالرضا (ع) به‌عنوان یک جهان‎شهر، نمی‌توان انتظار داشت که بودجه برای خدمت‌رسانی به چهار میلیون نفر تعریف شود، اما شهر در هر سال از ۳۰ میلیون زائر پذیرایی کند. بنابراین، تخصیص بودجه ملی برای دریافت خدمت ملی یک ضرورت انکارناپذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی بگلو، سخنگوی شورای شهر و رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد در یازدهمین جلسه این شورا که با حضور ابراهیم علیزاده رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر، محمدامین بابایی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و نیز جمعی از فعالان عرصه اشتغال استان برگزار شد، با تأکید بر توجه شورای ششم به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرینان مشهدی اظهار کرد: شورا در مصوبه جدید خود مقرر کرده تا شرکت‌های دانش‌بنیان علاوه بر معافیت از عوارض ساختمانی، از پرداخت عوارض مربوط به آتش‌نشانی و خدمات شهری هم معاف باشند تا دیگر هیچ مانعی برای راه‌اندازی دفاتر و مراکز اشتغال‌زایی وجود نداشته باشد.

وی افزود: علاوه بر این، طبق تفاهم‌نامه‌ای که در روزهای اخیر با سازمان بازآفرینی‌های شهری منعقد شده است، هزار میلیارد ريال تسهیلات از سوی این سازمان در اختیار شورای شهرستان قرار می‌گیرد تا برای کمک به کارآفرینی در روستاهای متصل و منفصل پهنه‌های پیرامونی شهر مورد استفاده قرار بگیرد.

رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد، اصلی‌ترین چالش در مسیر اشتغال‌زایی در شهرستان را مهاجرت معکوس دانست و خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد تا ساکنان مناطق حاشیه شهر، برای بازگشت به روستاهای خود ترغیب شود و تحقق این هدف، درگرو حمایت از مشاغل خرد و خانگی است بنابراین همان‌طور که تاکنون ۳۶ روستای پیرامونی مشهدالرضا (ع) در پوشش خدمات حمل‌ونقل شهری قرار دارند، شهرداری مشهد مکلف شده که تا پایان سال ۱۴۰۱،سایر روستاهای پیرامونی را هم تحت این پوشش قرار دهد و این فقط یک گام برای ترغیب مردم به مهاجرت معکوس است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره تأکید دارند که صنایع‌دستی و گردشگری می‌تواند در خدمت اشتغال قرار بگیرد و اگر این هدف محقق شد، بسیاری از چالش‌ها در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی حل می‌شوند زیرا تولیدکنندگان صنایع‌دستی هم در سال‌های اخیر، رویکرد و رویه تولید خود را متحول کرده تا زمینه برای ورود سرمایه‌گذاران فراهم باشد.

سخنگوی شورای شهر مشهد تصریح کرد: حال مردم خوب است زمانی که حال اقتصاد شهر خوب باشد و در این رابطه متقابل، حمایت از سرمایه‌گذاران بسیار حائز اهمیت است زیرا اگر بخش خصوصی برای به اشتراک‌گذاری سرمایه‌های خود جرئت ریسک نداشته باشند، دیگر نمی‌توان انتظار داشت که توسعه شهری شتاب مطلوبی داشته باشد و شهرداری از جایگاه تصدی‌گری خارج شود.

وی در انتها تأکید کرد: ارتقای سطح خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران امام رضا (ع) در اولویت راهبردهای اعضای شورای ششم و مدیریت شهری قرار دارد اما حقیقت این است که در مشهدالرضا (ع) به‌عنوان یک جهان شهر، نمی‌توان انتظار داشت که بودجه برای خدمت‌رسانی به چهار میلیون نفر تعریف شود اما شهر در هر سال از ۳۰ میلیون زائر پذیرایی کند. بنابراین، تخصیص بودجه ملی برای دریافت خدمت ملی یک ضرورت انکارناپذیر است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->