سرپرست سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد منصوب شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بوستان بانوان آفتاب | این پروژه شهریور ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: سحر امامی ثمره یک تربیت شجاعانه است شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در حوزه‌های مرتبط با بحران پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بوستان «پنجتن ۴۸» در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جنایت‌های اسرائیل موضوعی فراملی و فرادینی است مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایجاد نهضت توسعه زیرساخت‌های ورزشی در حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۱۲۲۹۶۷
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۲
ایجاد نهضت توسعه زیرساخت‌های ورزشی در حاشیه شهر مشهد
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: یکی از مسائل حاشیه شهر کمبود سرانه‌های خدماتی و رفاهی است و امیدواریم با ایجاد نهضت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و استفاده مطلوب از اراضی بلاستفاده در اختیار شهرداری، گام موثری در این زمینه برداشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسین علوی‌مقدم در گفتگویی با اشاره به دغدغه‌مندی شورای ششم نسبت به حوزه زیرساخت‌های ورزشی در مشهد مقدس، اظهارکرد: متاسفانه یکی از مسائل و مشکلاتی که ساکنان در حاشیه شهر با آن روبرو هستند، کمبود سرانه‌های ورزشی است.
وی با تاکید بر لزوم تلاش در جهت کمبود این فقدان، گفت: کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر، شهرداری‌های مناطق ۱۳ گانه مشهد را در این خصوص پای کار آورده و از آن‌ها خواسته که با شناسایی ظرفیت‌های بالقوه و اراضی بلااستفاده در اختیار شهرداری، گام‌های سازنده‌ای در این جهت بردارند.
علوی‌مقدم افزود: کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر نیز مجدانه از چنین اقداماتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی حمایت می‌کند و پس از شناسایی اراضی و امکان‌سنجی، نسبت به ایجاد زیرساخت‌ها اقدام خواهیم کرد.
رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه تدابیر و راهکار‌های مختلفی برای جبران کمبود سرانه‌های ورزشی اندیشیده شده، گفت: شهرداری مشهد در این دوره با عزم راسخ پای کار آمده و تمام توان و ظرفیت خود را در این خصوص بکارگیری خواهد کرد؛ امیدواریم در سایه تعامل با سایر دستگاه‌ها بتوانیم به این فرآیند سرعت ببخشیم و شرایط مطلوب‌تری را برای ساکنان حاشیه شهر، به ویژه نوجوانان و جوانان فراهم آوریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->