برپایی بزرگترین سفره نذری حضرت رقیه(س) برای دهمین سال اینترنت رایگان برای زائران اربعین از مسیر نجف تا کربلا نام‌گذاری یکی از ایستگاه‌های متروی مشهد با موضوع آزادگان ضرورت بازنگری در آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) تشرف ۱۰۰۰ دختر زائر اولی کشور به حرم مطهر امام رضا (ع) ثبت‌نام بیش از ۵۴۰ هزار نفر از خراسان رضوی در سماح برای اربعین ۱۴۰۴ تسهیلات گسترده برای زائران اربعین ۱۴۰۴ | از مرز تا موکب هیئت «بنت‌الشهید سیده‌رقیه‌(س)»؛ از بصیرت‌افزایی سیاسی تا دستگیری از محرومان آیا انتظار منجی، ریشه در دین دارد یا در سرشت بشر است؟ موکب‌های اربعین از چه زمانی در ایران و عراق فعال می‌شوند؟ مراسم چهلمین روز شهادت سپهبد باقری برگزار شد راز‌های ناگفته از حضرت شهربانو، مادر امام سجاد (ع) تاریخچه‌ای از ایوان جنوبی صحن آزادی حرم امام رضا (ع) | حکایت خوش‌طعم «ایوان آشپزخانه» روایتی از شهید خسرو حسنی، جانشین اطلاعات نیروی هوافضای سپاه | سردار پیدا و پنهان آینده از آن مستضعفان است اعمال و آداب توصیه شده برای ماه صفر | ماهی که همچنان عزادار است شهادت سردار نارنجی از فرماندهان لشکر عملیاتی ۳ حمزه (ع) ارومیه مراسم گرامیداشت اربعین شهدای اقتدار نیروی هوا فضای سپاه برگزار شد منطقه آزاد زیارت در دستورکار ویژه کارگروه ملی امام رضا(ع)
سرخط خبرها
تولیت آستان قدس رضوی:

وظیفه شرعی ما حراست از موقوفات است

  • کد خبر: ۱۳۵۳۳
  • ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۷
وظیفه شرعی ما حراست از موقوفات است
تولیت آستان قدس رضوی گفت: وظیفه ما در آستان قدس این است که از موقوفات با تمام توان حفاظت و صیانت کنیم و حتی یک ریال از موقوفات را خرج غیر آنچه واقف نیت کرده است نکنیم، زیرا وظیفه شرعی ما حراست از موقوفات است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی صبح امروز، یازدهم دی‌ماه در چهارمین همایش تجلیل از واقفان و ناذران آستان قدس رضوی که در تالار قدس کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: مراسم تجلیل و تکریم شما واقفان عزیز از وظایف ما است، وقف و نذر بخشی از دارایی برای امور خیر یک عمل خداپسندانه است.

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: هرکسی توفیق و شایستگی این را پیدا نمی‌کند که بخشی از دارایی خودش را از لحاظ ظاهری مسدود و در جهت امور خیر قرار دهد.

وی با اشاره به اینکه مالی که در راه خداوند هزینه می‌شود مسدود نشده و ادامه‌دار است، بیان کرد: در قیامت هیچ‌کس به داد کسی نمی‌رسد زیرا همه گرفتار خودشان هستند، طبق آیه قرآن همه از یکدیگر فرار می‌کنند و تنها وقف‌ها و نذورات انسان در تمام عالم همراه او هستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی متذکر شد: خیلی‌ها دارای ثروت‌های کلان هستند، اما قدمی در راه مشکلات مردم برنمی‌دارند زیرا توفیق کار خیر ندارند، شما عزیزانی که در این راه قدم گذاشته‌اید باید خداوند را شاکر باشید.

تولیت آستان قدس رضوی با طرح این سؤال که چرا عده‌ای باوجود ثروت‌های زیاد این‌گونه تصمیمات را نمی‌گیرند، عنوان کرد: به این دلیل که عده‌ای لیاقت ندارند، برای امام رضا (ع) نذر کردن یعنی نذرتان قبول‌شده، پس باید از امام هشتم تشکر کنید.

وی افزود: صفت رئوف بیشتر برای رسول اکرم (ص) و امام رضا (ع) به کار برده شده است، به‌تناسب موقعیت و دارایی خودمان می‌توانیم برای این امام وقف کنیم و دلمان را به حضرت رضا (ع) وصل کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی متذکر شد: وظیفه ما در آستان قدس این است که از موقوفات با تمام توان حفاظت و صیانت کنیم و حتی یک ریال از موقوفات را خرج غیر آنچه واقف نیت کرده است نکنیم زیرا وظیفه شرعی ما حراست از موقوفات است.

تولیت آستان قدس رضوی یادآور شد: وقف هر جا باشد خوب است، اما اتصال به حضرت رضا (ع) چیز دیگری است، برفرض امام داشته باشد هرچقدر دارایی امام بیشتر باشد خیرات بیشتری به نام ایشان انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در سیل سیستان و بلوچستان مبلغی حدود ۷۰۰ میلیارد ریال به این استان اختصاص دادیم، ابراز کرد: بسیاری نیازمند برای دریافت کمک به آستان قدس مراجعه می‌کنند هرچقدر بیشتر داشته ‌باشیم به نام ایشان خیرات می‌کنیم، وقفی که به نام مبارک امام رضا (ع) باشد بدون هیچ شکی موردقبول است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی ادامه داد: هرساله شاهد حضور ۳۰ میلیون زائری هستیم که با هزینه خودشان برای زیارت حرم مطهر به مشهد می‌آیند، این معجزات از کرامت امام رضا (ع) است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->