لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

تکذیب بروز سرمای قطبی در ایران

  • کد خبر: ۱۵۷۰۵
  • ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵
تکذیب بروز سرمای قطبی در ایران
معاون توسعه و پیش بینی سازمان هواشناسی اعلام کرد: اخبار منتشرشده مبنی بر بروز سرمای قطبی در ایران صحت ندارد و پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که دمای هوا به تدریج تا یکشنبه هفته آینده آن هم در مناطق مرتفع و کوهستانی بین ۱۰ تا ۱۲ درجه و مراکز استان‌ها تا هفت درجه سردتر از زمان حال می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ چند روزی که در سایت‌های خبری مختلف هشدار‌هایی مشاهده می‌شود نسبت به بروز سرمای وحشتناک قطبی در ایران و اینکه دمای هوا در بعضی از مناطق و استان‌های کشور ۱۵ تا ۲۰ درجه سردتر خواهد شد. همچنین در این خبر‌ها آمده است که در مناطق کوهستانی ۱۰۰ درصد یخ زدگی گسترده رخ می‌دهد و خطر یخ زدگی و قطع گاز در خطوط بسیار بالا است؛ بر همین اساس آن دسته از هموطنان که در مناطق کوهستانی و سردسیر کشور سکونت دارند از قبل وسایل گرمایشی غیر از بخاری‌های گازی را آماده داشته باشند که در مواجهه با قطع گاز دچار مشکل و زحمت نشوند.

مجید آزادی روز پنجشنبه در این باره برای خبرنگار علمی ایرنا توضیح داد که تا یکشنبه دمای کشور در برخی مناطق کشور به ویژه در بخش‌های کوهستانی سردتر از دمای کنونی می‌شود، اما نه تا ۲۰ درجه سردتر بلکه در نهایت تا هفت درجه سردتر از دمای فعلی را شاهد خواهیم بود.

وی اظهار داشت: به عنوان مثال امروز دمای شهرکرد ۱۵ تا ۱۶ درجه زیر صفر است که یکشنبه هفته آینده نیز همین دما در نوسان خواهد بود نه اینکه مثلا ۲۰ درجه سردتر شود. یا اینکه تبریز ۱۲ تا ۱۳ درجه زیر صفر، اردبیل حدود ۹ تا ۱۰ درجه زیر صفر و زنجان ۱۳ درجه زیر صفر می‌شود مثلا الان زنجان حدود ۸ تا ۹ درجه زیر صفر است که یکشنبه به ۱۳ درجه زیر صفر می‌رسد، یا دمای تهران تا یکشنبه ۲ تا ۳ درجه کم و زیاد می‌شود، در واقع اکنون نیز دمای این شهر‌ها خیلی کمتر از این نیست؛ بنابراین در نهایت هفت درجه سردتر می‌شوند. آن هم پیش بینی شده که این افزایش دما در بخش‌های کوچکی از شمال غرب رخ دهد.

آزادی درباره اینکه گفته می‌شود یخبندان خواهیم داشت نیز گفت: همین الان هم یخبندان داریم و سرما نیز از قطب وارد کشور می‌شود، اما سرمای وحشتناک قطبی نیست.

معاون توسعه و پیش بینی سازمان هواشناسی تاکید کرد: پیش بینی‌ها نشان می‌دهد دما در مراکز استان‌ها حدود هفت درجه سردتر از آن دمایی است که امروز دارند، اما نه ۲۰ درجه، البته پیش بینی ما می‌گوید که در برخی مناطق مرتفع و مناطق کوهستانی در نهایت تا ۱۲ درجه سردتر شود.

وی درباره نحوه بارندگی‌ها در کشور گفت: امروز پنجشنبه در استان‌های فارس، بوشهر، کرمان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و کردستان بارش داریم بعد از آن بارش‌ها به سمت کرمان می‌رود که از شدت زیادی برخوردار خواهد بود و حالت سیلابی خواهد داشت، جمعه در سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و شمال غرب همچنان بارندگی داریم.

آزادی افزود: بارش‌ها تا شنبه در شمال غرب و غرب ادامه دارد و یکشنبه از شدت بارش‌ها کاسته می‌شود؛ به طوری که یکشنبه و دوشنبه مناطق کمی درگیر باران هستند و فقط شمال کشور بارانی خواهد بود.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->