انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

حدود یک درصد جمعیت خراسان رضوی برای دز یادآور کرونا مراجعه کردند

  • کد خبر: ۱۵۷۵۷۳
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۳
حدود یک درصد جمعیت خراسان رضوی برای دز یادآور کرونا مراجعه کردند
رئیس اداره پیشگیری و مدیریت بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اکنون یکی از دغدغه‌های کادر درمان این است که مردم به مراکز منتخب برای تست کرونا کمتر مراجعه می‌کنند در حالیکه ما شاهد هستیم علائم کرونا و بیماری تنفسی به وضوح دربین مردم و اطرافیان زیاد است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

دکتر ناصر امینی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره وضعیت کرونا در خراسان رضوی می‌گوید: متاسفانه استقبال خوبی از تزریق واکسن کرونا انجام نشده است. به طوریکه از ابتدای سال تنها ۱۲۸۷ دز واکسن تزریق شده است که حدود ۵۴ درصد آن معادل ۷۰۰ دز مربوط به دز یادآورا ست.

رئیس اداره پیشگیری و مدیریت بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: سنین زیر ۱۷ سال که تزریق دز سوم ندارند در دز اول ۴۱ درصد تزریق انجام شده و دز دوم ۳۱ درصد بوده است. بالای ۱۷ سال که دز سوم هم تزریق انجام می‌شود. در دز اول ۱۰۰ درصد تزریق انجام شده، دز دوم ۸۹ درصد و دز سوم هم ۴۰ درصد مراجعه کرده اند که اگر دز سوم را به عنوان دز یادآور تلقی کنیم در واقع چیزی حدود یک درصد جمعیت برای یادآور مراجعه کردند.

 به گفته وی، در آخرین رنگ بندی کرونا درخراسان رضوی، یک شهرستان قرمز کوهسرخ را داریم و ۲۲ شهرستان استان به خصوص مشهد در وضعیت زرد کرونای قرار دارند که جای نگرانی دارد و شش شهرستان هم در وضعیت آبی قرار دارد. 

وی با بیان اینکه درمجموع ۲۳ شهرستان استان در وضعیت خطرناک قرار دارد تصریح کرد: رفت امد‌ها درایام نوروز و حضور زائر در مشهد و تجمعات جای نگرانی دارد و متاسفانه به دلیل اینکه درصد کمی ماسک استفاده می‌کنند ما را نگران کرده است.

به گفته دکتر امینی، اکنون یکی از دغدغه‌های کادر درمان این است که مردم به مراکز منتخب برای تست کرونا کمتر مراجعه می کنند در حالیکه ما شاهد هستیم علائم کرونا و بیماری تنفسی به وضوح دربین مردم و اطرافیان زیاد است.
وی تاکید کرد: یکی از دلایل عدم مراجعه می‌تواند این باشد که سویه جدید که گسترش پیدا کرده سبک‌تر است و این نگرانی وجود ندارد که تست کرونا بدهند. در حالیکه که فرد در صورت تشخیص کرونا باید در قرنیطنه قرار بگیرد، چون این بیماری برای اطرافیان که سنین مختلف  و بیماری زمینه ای دارند هم خطرناک است و همین موضوع باعث نگرانی است.

وی افزود: تاکید بر استفاده از ماسک شده است و اینکه که اگر علائم تنفسی را فرد در خود مشاهده میکند حتما تست کرونا را بدهند که برای کودکان، سالمندان و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند خطرناک نباشند.

این مسئول گفت: در حال حاضر ما تشخیص اولیه مان در همه بیماری‌های تنفسی که اتفاق می‌افتد را کرونا می‌دانیم. در نتیجه مردم باید تست کرونا را جدی بگیرند و از ماسک استفاده کنند. در سویه جدید بیشترین علائم تب، سرفه، بی حالی و سستی و در کودکان علائم گوارشی است. بیماری‌های ویروسی تقریبا دارو مشخصی ندارند و در صورتی که بستری شوند و درگیری ریوی داشته باشند دارو‌ی خاص داده می‌شود.

ناصری افزود: این بیماری به دلیل عوارضی که دارد با سرماخوردگی تفاوت داردو وقتی که یک کودک و سالمند در معرض بیماری قرار می‌گیرد احتمال حتی مرگ وجود دارد و به همین خاطر این نگرانی وجود دارد که هرکس علائم این بیماری را دارد حتما تست دهد که تشخیص داده شود کرونا است یا نه؟ و اگر کرونا است قرنیطنه اهمیت دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->