آتش‌سوزی سه نفتکش در دریای عمان + عکس مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است
سرخط خبرها

عوارض وحشتناک قرص لاغری برای دختر مشهدی

  • کد خبر: ۱۶۱۳۵۳
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶
عوارض وحشتناک قرص لاغری برای دختر مشهدی
دختر مشهدی پس از خرید قرص‌های لاغری از یک فروشنده اینترنتی و مصرف آن با عوارض هولناکی مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دختر جوانی که به دلیل مصرف دارو‌های تقلبی چاقی و لاغری دچار عوارض وحشتناکی شده است در حالی که به شدت اشک می‌ریخت و از دستگاه قضایی استمداد می‌طلبید تا با عاملان فروش این گونه دارو‌ها در فضا‌های مجازی برخوردی قاطع داشته باشند که جان مردم را به بازی گرفته اند، درباره این ماجرای تلخ گفت: از این که پیکری لاغر داشتم ناراحت بودم و می‌خواستم به هر طریق ممکن از این وضعیت رها شوم و با اندکی اضافه وزن به شرایط ایده آل برسم به همین دلیل در اواخر سال ۹۸ هنگامی که در شبکه‌های اجتماعی جست وجو می‌کردم ناگهان چشمانم روی تبلیغ دارو‌های چاقی و لاغری خیره ماند! من هم ابتدا مانند بسیاری از شهروندان به این گونه تبلیغات در فضای مجازی اعتقادی نداشتم و آن‌ها را سودجویی یا کلاهبرداری می‌دانستم، اما زمانی که دیدم فروشنده داروها، پزشکان طب سنتی را به عنوان همکار و ناظر بر تهیه و تولید دارو‌ها معرفی می‌کند اندکی درنگ کردم و به جست وجو در تبلیغات زنی به نام «آرزو» ادامه دادم، طولی نکشید که با وسوسه‌های لاغری در مدت کوتاه، فریب خوردم و با فروشنده دارو‌های لاغری به صورت مجازی ارتباط برقرار کردم. از سوی دیگر نام پزشکان متخصص تغذیه یا پزشکانی که در صدا و سیمای جمهوری اسلامی برنامه‌های آموزشی و سلامت داشتند، مرا به دام شیاد اینترنتی انداخت و به اعتماد و اعتبار این پزشکان سرشناس که حتی فیلم آن‌ها در پیج اینستاگرامی منتشر می‌شد، درخواست مجموعه کامل دارو‌های لاغری را دادم و آن‌ها را خریدم. حدود یک ماه بود که از کپسول‌ها و پودر‌های ارسالی استفاده می‌کردم. در مدت کوتاهی اشتهایم افزایش پیدا کرد و احساس تورم در بدنم داشتم. یک ماه بعد، زمانی که مجموعه دارو‌ها به پایان رسید و دیگر دارویی برای مصرف نداشتم ناگهان درد‌های عجیبی سراغم آمد گویی استخوان هایم می‌سوخت و از شدت درد به خود می‌پیچیدم. زانوهایم را جمع می‌کردم و جیغ می‌زدم، حالا دیگر پاهایم نیز بی حس شده بودند به طوری که در آستانه فلج شدن قرار داشتم. لرزش وحشتناکی در اندامم به وجود آمد و به دختری عصبی تبدیل شدم که مدام فریاد می‌زدم، اما دلیل آن را نمی‌دانستم تا این که دوباره وارد پیج اینستاگرامی آن خانم شدم و در زیر یکی از پست هایش پیام گذاشتم که به چنین عوارضی دچار شده ام! اما خیلی زود مرا در فهرست سیاه قرار داد و به قول معروف بلاکم کرد. در حالی که هنوز متوجه نبودم چه بلایی به سرم آمده است ناگهان با اسامی و پیام‌های زیادی روبه رو شدم که از شاکیان و مصرف کنندگان دارو‌های تقلبی این خانم برایم ارسال شد چرا که آن‌ها برای لحظه‌ای پیام مرا زیر پست آن زن دیده بودند. تازه فهمیدم که چه اشتباه بزرگی را مرتکب شده ام. خلاصه هنگامی که تصمیم به شکایت از فروشنده دارو‌های تقلبی در فضای مجازی گرفتم با افراد و شاکیان زیادی برخورد کردم که از شهر‌های مختلف کشور از این شیاد اینترنتی شکایت کرده بودند، اما او در حالی همچنان به فعالیت‌های مجرمانه خود ادامه می‌داد که سازمان غذا و دارو نیز در نامه‌های متعدد فعالیت‌های وی را با اتهامات گوناگون، غیرمجاز و خطرناک اعلام کرده بود.

بالاخره دادگاه وی را به تحمل دو سال زندان محکوم کرد، ولی این حکم در دادگاه تجدیدنظر خراسان رضوی به مدت ۵ سال تعلیق شد تا متهم هر ماه خود را به معاونت غذا و داروی محل سکونتش معرفی کند و تعهد بدهد که دیگر دارو‌های تقلبی عرضه نمی‌کند! ولی هنوز مدت کوتاهی از این ماجرا نگذشته بود که مشخص شد او همچنان به اقدامات مجرمانه خود در فضا‌های مجازی ادامه می‌دهد و بدین ترتیب حکم تعلیقی وی با نظر مقام قضایی در شهرستان کرج لغو و دوباره حکم جلب او صادر شد. اکنون که بسیاری از دختران و زنان در نقاط مختلف کشور فریب تبلیغات واهی را خورده اند و به عوارض خطرناکی دچار شده اند، من هم می‌خواهم فریاد بزنم «آی دختران جوان، فریب شیاد‌های اینترنتی را نخورید!»

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->