ساختن خانه‌ای با عشق و احترام اختصاص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار به برنامه‌های عملیاتی قرآن و عترت استان‌ها مراسم چهلم سرشور خراسانی، استاد برجسته قرآن در حرم امام رضا(ع) برگزار می‌شود چرا مذهب تشیع با عنوان «شیعه جعفری» شناخته می‌شود؟ حملات بی‌سابقه به مساجد در انگلیس جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، واقعیت آموزش عالی در حوزه معارف دینی است شبکه‌سازی میان قدمگاه‌های رضوی موجب تقویت معارف و معنویت در کشور است ۳۸۰ عنوان کتاب در ۲۵ هزار نسخه در رواق‌های کتاب حرم‌ رضوی در اختیار زائران است نشان مشهدالرضا (ع) نماد تجلیل از خدمتگزاران شهر امام رئوف(ع) است انتشار فراخوان جذب طلاب متخصص در عرصه رسانه‌ لزوم گفتمان‌سازی به‌عنوان نخستین گام اجرایی سند توسعه فرهنگ مهدویت وصیت شهید مدافع حرم برای ماشینش + متن وصیت‌نامه پانزدهمین همایش سراسری کارشناسان تبلیغات کشور برگزار می‌شود احداث بزرگ‌ترین حسینیه خراسانی‌ها در کربلا | پروژه‌ای که ۷۰سال از وقف آن می‌گذرد استانداری بازوی حکومت و مجرای حکمرانی اسلامی است | توجه به ترویج فرهنگ امام‌رضایی در نسل جوان رابطه اخلاص با تأمین نیاز‌های واقعی اعجاز‌های «بِسْمِ‌الله الرَّحْمَنِ‌الرَّحِیمِ» | زیر چتر حمایت‌گر رحمت خداوند چگونه نماز باران بخوانیم؟
سرخط خبرها

اهدای بیش از ۱۰۰۰ نسخه خطی به کتابخانه مرکزی رضوی

  • کد خبر: ۱۶۲۶۳۷
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
اهدای بیش از ۱۰۰۰ نسخه خطی به کتابخانه مرکزی رضوی
مدیر مرکز نسخ خطی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی گفت: هزار و ۳۲۴ نسخه خطی و ۶۷۳ نسخه چاپ سنگی طی سال ۱۴۰۱ به این مجموعه اهدا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل حسن آبادی اظهارکرد: هزار و ۳۲۴ نسخه خطی و ۶۷۳ نسخه چاپ سنگی طی سال ۱۴۰۱ به این مجموعه اهدا شده است. در این بین تاریخ کتابت نسخه‌های خطی اهدا شده که موضوعات متنوعی را شامل می‌شود، مربوط به قرون ۹ تا ۱۴ هجری قمری است.

مدیر مرکز نسخ خطی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی بیان کرد: بررسی مقایسه‌ای آمار اهدا در دو سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نشان می‌دهد که تعداد نسخ خطی بیش از ۴ برابر و ارزش منابع اهدایی بیش از ۱۲ برابر شده است.

وی به اهدای ۲۰ نسخه قرآن خطی از هند اشاره کرد که ۱۹ نسخه قرآن خطی و یک نسخه قرآن چاپ سنگی را شامل شده و بیش از ۶ میلیارد تومان قیمت گذاری شده است.

حسن آبادی همچنین به معرفی منابع اهدایی خاندان حجت‌الاسلام روضاتی پرداخت و اظهار کرد: مجموعه اهدایی شامل نسخه‌های خطی، مصاحف شریف، جزوات قرآنی خطی، چاپ سنگی، سربی و افست است که وجود نسخه‌های خطی در موضوعات علم حدیث، فقه، تفسیر، ادعیه، اصول، کلام و تقریرات و مواعظ خاندان روضاتی مهمترین بخش این مجموعه را شامل می‌شود.

وی مجموعه اهدایی خاندان روضاتی را مشتمل بر ۸۸۹ نسخه خطی و ۴۰۵ نسخه چاپ سنگی، سربی و افست به انضمام ۳۶ برگ اسناد تاریخی عنوان کرد.

مرکز نسخ خطی سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با دارا بودن بیش از ۹۰ هزار عنوان انواع منابع خطی، نماد تاریخی و هویت وقف فرهنگی به شمار می‌رود که مستند بودن هویت تاریخی کتاب‌های خطی، وقفی بودن بیشتر آثار، سابقه آرشیوی و وجود واقفان بیشمار از طبقات مختلف اجتماعی آن را از دیگر مراکز خطی در دنیا مستثنی کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->