ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصادف زنجیره‌ای ۲۵ خودرو در آزادراه قزوین_کرج (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۵۲۹۳
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۵
تصادف زنجیره‌ای ۲۵ خودرو در آزادراه قزوین_کرج (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲)
رئیس پلیس راه استان قزوین از برخورد بیش از ۲۵ دستگاه خودرو در مسیر شمالی آزادراه قزوین کرج، نرسیده به نیروگاه شهید رجایی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ فرهاد ذاکری‌منش اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر برخورد چندین دستگاه خودروی سواری در مسیر شمالی آزاد راه قزوین کرج، نرسیده به نیروگاه شهید رجایی، بلافاصله عوامل انتظامی و پلیس راه به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: پس از حضور مأموران و در بررسی صحنه مشخص شد بیش از ۲۵ دستگاه خودرو به‌علت بارندگی هوا و لغزندگی جاده با یکدیگر برخورد کرده و این موضوع موجب ترافیک سنگین در این محور شده است.

بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، رئیس پلیس راه استان عنوان کرد: خوشبختانه این تصادفات تلفات جانی نداشته و ۲ نفر از سرنشینان یکی از خودروها که دچار جراحات سطحی شده بودند توسط عوامل امدادی حاضر در محل به مراکز درمانی منتقل شدند.

ذاکری‌منش با اشاره به اینکه پس از حدود یک ساعت تلاش مأموران وضعیت ترافیکی در این محور به حالت عادی برگشته و تردد در این محور روان است، تأکید کرد: با توجه به بارندگی هوا و لغزندگی جاده، مسافت توقف خودروها بیشتر از زمان عادی بوده و رانندگان عزیز باید این موضوع را در نظر داشته و با سرعت کمتری رانندگی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->